Stereo speakers

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Stereo-Lautsprecher Ultima 40 Aktiv

Tower power

Stereo speakers

Productlijst filter

Filter Herstellen

15 Resultaten

Alle Stereo speakers producten: 15 Resultaten
Sluiten
  • € 179,00 € 3.990,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

Alle Stereo speakers producten: 15 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Vloerstaande speakers voor een allround stereo geluid in de woonkamer

Wie van een krachtig en vol geluid houdt, heeft veel plezier van goede vloerstaande luidsprekers voor muziek en film. Voor stereo geluid is het belangrijk dat de twee speakers gezamenlijk een homogeen geluid produceren. De vloerstaande speakers zijn hiervoor het meest geschikt. Als de twee luidsprekers goed met elkaar zijn afgesteld, wordt er een realistisch klankbeeld gevormd met een helder geluid voor een fantastisch akoestische ervaring. Teufel Audio biedt een ruim aanbod aan draadloze speakers of speakers die je direct aan je stereo installatie sluit.

Vloerstaande stereo speakers – voor welke geluidsweergave geschikt?

Of je nu een spannende film op televisie kijkt of een klassiek concert op cd beluistert; elke audio weergave wordt door deze vloerstaande stereo boxen perfect ondersteund. Alle audio apparatuur, zoals; Blu-ray speler, dvd-speler, MP3-speler en elk ander muziekinstallatie past perfect op stereo luidsprekers van Teufel Audio.

Voordelige vloerstaande stereo luidsprekers van Teufel Audio

Teufel Audio heeft een breed assortiment aan stereo luidsprekers. De T-Serie, de Ultima-lijn of de Theater zijn de toppers van de vloerstaande speakers van Teufel. Deze luidsprekers kietelen en prikkelen de gehoorzintuigen bij muziek, films en games. Je kunt op de website van Teufel de, voordelig geprijsde, vloerstaande luidsprekers vergelijken.

Naast vloerstaanders biedt Teufel ook andere stereo speakers:

Na bestelling heb je acht weken de tijd om de vloerstaande speakers te testen. Een ander indrukwekkend voordeel is de 12 jarige garantie op alle luidsprekers en de 2 jaar garantie op andere elektronica. Maar het belangrijkste voordeel dat je bij Teufel hebt is de directe verkoop. Je kunt op onze website kiezen welke stereo luidsprekers het beste bij jou passen.