In-ear

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Koptelefoons producten

Hifi in mini-formaat

In-ear koptelefoon

In-Ear-Kopfhörer
12 Producten
12 Producten
12 van 12 worden getoond
 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Oortjes: verfijnd geluid in een compact formaat

In-ear koptelefoons, draadloos via bluetooth of bekabeld, bieden een duidelijk voordeel ten opzichte van over-ear en on-ear koptelefoons: hun compacte formaat en weinig gewicht. Dit komt omdat in tegenstelling tot de klassieke over-ear koptelefoons die op het oor rusten, oortjes zijn ontworpen om in de gehoorgang geplaatst te worden. Er is dus geen klassieke hoofdband meer op de koptelefoon en de oordopjes zijn met elkaar verbonden via een kabel. Het moderne ontwerp van onze in-ear koptelefoons kun je bovendien met elke outfit. Wat de constructie betreft, is er een verschil tussen koptelefoons met earbuds en koptelefoons voor in het oor. Earbuds plaats je ook rechtstreeks in het oor, maar de oordopjes zijn zo gevormd dat je ze aan de buitenkant van je oor of in de oorschelp plaatst. Dit is bijvoorbeeld ook het geval met onze SUPREME IN oortjes. In-ears daarentegen plaats je echter direcht in het oor. De pasvorm hangt grotendeels af van de gebruikte siliconenadapters, maar ook van het oor van de gebruiker. Dit is gedeeltelijk te wijten aan het feit dat elk oor een unieke vorm heeft, vergelijkbaar met een vingerafdruk. Oortjes moet je daarom meestal iets dieper in de gehoorgang plaatsen om een optimaal geluid te produceren en goed aan te sluiten. Als je geen fan bent van in-ears, bekijk dan onze on-ear en over-ear koptelefoons.

De verschillende modellen oortjes en de voordelen

Aangezien de term "in-ear" alleen betrekking heeft op de constructie van de koptelefoon, zijn er verschillende modellen in deze categorie, die afhankelijk van het model en de kenmerken aan je behoeften zijn aangepast. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen oordopjes met kabel, bluetooth oortjes of echte wireless oordopjes. Bekabelde oordopjes hebben het voordeel dat ze altijd goed werken, zelfs bij stoorsignalen of een slechte bluetooth verbinding. De microfoon is geïntegreerd in de kabel, net als de in-line afstandsbediening, die ook wordt gebruikt om het gesprek aan te nemen of te beëindigen. Een ander voordeel van de koptelefoons met kabel is dat ze een standaard jackplug (3,5 mm) hebben en je ze dus aansluiten op elk apparaat dat een koptelefoonuitgang heeft. Als je niet graag met een over-ear koptelefoon gamet, dan kun je onze oortjes ook gebruiken als gaming oordopjes. Sluit de gaming in-ear headset aan op de Playstation- of Xbox-controller en je kunt direct genieten.

Natuurlijk is de koptelefoon dankzij de geïntegreerde microfoon ook geschikt voor de communicatie onder gamers en hebben de gaming oortjes een hoge mate van spraakverstaanbaarheid. De gamers onder ons kunnen in het menu van de desbetreffende console extra instellingen maken om het geluid verder te optimaliseren. Het grootste voordeel van bekabelde oortjes is dat je, in tegenstelling tot koptelefoons met bluetooth, geen batterij hebt die leeg kan raken. Met bedrade oortjes kun je dus in theorie eindeloos naar muziek luisteren.

Meer bewegingsvrijheid met bluetooth in-ear oordopjes

Natuurlijk hebben we ook in-ear koptelefoons met bluetooth in ons assortiment. Onze SUPREME IN, AIRY SPORTS, REAL BLUE IN en MOVE BT kunnen allemaal draadloos worden verbonden met je smartphone of tablet. De in-ear oordopjes van deze modellen worden weer met elkaar verbonden door middel van een kabel, die ook een afstandsbediening in het snoer heeft. Hierin zit ook de lithium-ion batterij met hoge capaciteit, die afhankelijk van het model tot wel 25 uur afspeeltijd mogelijk maakt (AIRY SPORTS). De kabelverbinding heeft het groot voordeel dat je de afzonderlijke oordopjes niet kunt verliezen tijdens een work-out of sportsessie. Bovendien maken de geïntegreerde microfoon in de inline afstandsbediening en de bedieningselementen het eenvoudig om oproepen aan te nemen of op te hangen.

De AIRY TRUE WIRELESS en de AIRY SPORTS TWS bluetooth koptelefoons zijn daarentegen volledig draadloos en werken volgens het True Wireless Stereo principe (TWS), dat een gedifferentieerde kanaalweergave mogelijk maakt. Je kunt jouw muziek bedienen met de in de oordopjes geïntegreerde touch bediening, waarmee je ook telefoontjes kunt beantwoorden of beëindigen en tracks kunt wijzigen. Met de sport oortjes AIRY SPORTS TWS kun je ook het volume regelen met de touch bediening. Met sportoordopjes wordt zelfs de fietstocht naar het werk weer leuk. En als je van je energie af wilt na een dag hard joggen, geven de AIRY SPORTS en AIRY SPORTS TWS en hun zachte en flexibele oorstukjes je maximale bewegingsvrijheid met een stevige pasvorm en een krachtige sound. Dankzij geavanceerde technologie bieden onze in-ear bluetooth oordopjes een bijzonder zuiver geluidsbeeld, waarbij het geluid zelfs bij lage volumes perfect hoorbaar is. Bovendien zijn al onze oortjes minstens IPX3 spatwaterdicht, dus een regenbui is geen probleem. Afhankelijk van het model kunnen deze specificaties nog verder variëren. De AIRY SPORTS is bijvoorbeeld zelfs IPX7 gecertificeerd. Meer informatie hierover vind je altijd op de productpagina van de koptelefoons.

Bluetooth oortjes: perfect voor de mobiele, flexibele lifestyle

Oortjes stop je gemakkelijk en snel in je broekzak of handtas dankzij de softcase. Onze draadloze bluetooth oortjes hebben ook een handige oplaadcase, die garant staat voor nog meer muziekplezier. Het design dat we in Berlijn hebben ontwikkeld, zorgt ervoor dat de oordopjes comfortabel in je oren zitten, zelfs als je snel beweegt. Teufel in-ears zijn gemakkelijk schoon te maken, zodat je zo lang mogelijk van de in-ears kunt genieten. Om de druk op de oren in evenwicht te brengen, zorgen kleine circulatiegaatjes ervoor dat de opgewekte geluidsdruk naar buiten kan ontsnappen zonder het geluid van uw koptelefoon te beïnvloeden. Bovendien zijn in-ear koptelefoons ideaal om lawaai (noise) van buitenaf tegen te houden, zelfs zonder actieve ruisonderdrukking.

Een duidelijk voordeel van onze in-ear modellen is dat wij in alle modellen microfoons hebben geïntegreerd. Afhankelijk van de uitvoering van de koptelefoon zijn de microfoons en de bedieningselementen in de afstandsbediening in het snoer of in het oordopje zelf geïntegreerd, zodat bellen gemakkelijk blijft.

De extra functies van onze in-ear koptelefoons in een oogopslag:

  • In-line afstandsbediening
  • Bluetooth 4.0 met aptX
  • Speelduur tot wel 25 uur
  • Licht van gewicht, dankzij robuust aluminium
  • Oplaadcase bij True Wireless modellen

Gerelateerde onderwerpen:

Filtern
Herstellen Sluiten