Blu-ray player

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Accessoires producten

Films zo helder als onze sound

Blu-ray players

3 Producten
3 Producten
 

Product vergelijken

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Dompel jezelf onder in het geluidsuniversum – Teufel en Panasonic zijn perfecte partners

Dankzij de samenwerking met onze gerenommeerde partner Panasonic, hebben we ons bestaande blu-ray productportfolio uitgebreid met de Full HD 4K Panasonic blu-ray speler DP-UB154. Hij is afzonderlijk verkrijgbaar als home cinema-uitbreiding of combineerbaar als high end home entertainmentsysteem met onze CINEBAR 11 soundbar en T 6 subwoofer.

Met zijn uitzonderlijk geruisloze cd-drive speelt deze elegante blu-ray speler niet alleen blu-ray discs af, maar ook je favoriete cd's en dvd's. Hij levert audio met hoge resolutie, optimale helderheidsniveaus en levendige beelden. Je hoeft dus niets te missen van HDR10+ en Dolby Atmos-ondersteuning, want de compacte speler combineert beiden. Dankzij de HDMI-bediening is ook een eenvoudige bediening van je tv mogelijk met afstandsbediening. Daarnaast kan je via de USB-poort andere media integreren.

Met een breedte van slechts 32 cm en zijn elegante design past de Panasonic blu-ray speler visueel bij je tv en interieur. Hierdoor is er meer ruimte voor bewegende beelden en rijke sound.

Met de Panasonic blu-ray speler DP-UB154 ben je zeker van first class 4K-genot – tegen een instapprijs.

CINEBAR 11 + PANASONIC UB154

De prachtige CINEBAR 11 2.1 set + Panasonic UB154 is geschikt als volwaardige home cinema set en voor hoge-resolutie audio output voor ruimtes tot ca. 20 m². Zorgvuldig op elkaar afgestemde high end componenten garanderen je spannende filmavonden met kristalheldere beeldkwaliteit en overweldigende sound. Games en muziek worden natuurlijk ook ondersteund.

Samen met de Panasonic UB154 is de set een zo goed als compleet systeem. gleich. Een HDMI-kabel voor de blu-ray speler en eentje voor de soundbar en je bent ready to go. Dankzij ARC-ondersteuning en CEC voor compatibiliteit met de afstandsbediening van je tv, is bediening een fluitje van een cent. Aansluiting met een optische kabel (TOSLINK) is ook mogelijk. Geniet van hoge, vervormingsvrije niveaus, precieze kickbass, specifieke spraakhelderheid en verbluffende 4K HDR-beeldkwaliteit.

Onze CINEBAR 11 is een 2-kanaals systeem met 8 high performance long throw drivers, 8 eindversterkers, plus draadloos bedienbare subwoofer. Minder kabels, meer precisie. De innovatieve en ruimtebesparende T 6 subwoofer kan je horizontaal of verticaal plaatsen, waardoor je het geluidsbeeld en de plaatsing kan aanpassen. Ondanks zijn onopvallend behuizing biedt de kleine reus de beste soundbar in deze prijsklasse een krachtige ondersteuning. De subwoofer heeft een frequentiebereik van 31 tot 200 Hz en levert een maximale geluidsdruk van 96 dB/1 m. Je geniet van een spectaculaire, vervormingsvrije bas die ongeëvenaard is op dit niveau..

Je kan ook genieten van een groot aantal andere functies, waaronder AUX-ingang voor het aansluiten van je mp3-speler, cd-speler of koptelefoon, 4K UHD upscale, dts, dts-HD, dts X, Dolby, Dolby Surround Pro Logic II en Dolby Atmos en Dolby True HD..

Als je een keertje geen 3D-cinema wilt afspelen, maar muziek wilt luisteren via streamingdiensten (Spotify, YouTube, enz.), dan zorgt Bluetooth® 5.0 met aptX-codec voor een first class draadloze overdracht van je favoriete nummers via smartphone, tablet, MAC, pc of notebook met een bereik van maximaal 10 meter.

CINEBAR 11 Surround + PANASONIC UB154

Meer is mogelijk: De CINEBAR 11, een van onze populairste en beste soundbars, kan je uitbreiden met de draadloze speakers voor het rearbereik. De EFFEKT speakers zijn geschikt voor Dolby, DTS en andere surround- en stereomateriaal. Je smart tv krijgt de beste ondersteuning en je kan genieten van een realistische, zuivere en kamervullende soundervaring. Indrukwekkende surround sound en realistische special effects zijn van dichtbij te voelen - vergezeld van de beste bas.

Het instellen van de draadloze verbinding gebeurt in een paar stappen via het menu van de CINEBAR 11. Je kan geluidsmodi aan- of uitzetten, zoals nacht, spraak, enz.

Overigens: sommige zenders zenden het geluidssignaal alleen in stereo formaat uit. Als je jouw CINEBAR 11 hebt uitgebreid met de EFFEKT speakers, zullen deze in stereomodus gedempt blijven. Om ervoor te zorgen dat alle speakers een signaal ontvangen, selecteer je de optie Upmix onder de menuoptie geluid in het menu van de CINEBAR 11. Als de Upmix-functie is geactiveerd, berekent het systeem de benodigde signalen en creëert zo een volle sound in de ruimte.

De luidsprekers zijn verkrijgbaar in zwart, wit of zwart/wit en hebben een schroefdraad aan de achterzijde voor wandmontage.Optioneel kan je ze monteren op de statief AC 1001 SP.

Krijg het topteam direct bij je thuis - tegen de beste prijs dankzij onze directe verkoop.

Gerelateerde onderwerpen:

Filteren
Herstellen Sluiten