powerbanks

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Accessoires producten

Extra vermogen voor mobiele geluidsapparatuur

Powerbanks

2 Producten
2 Producten

Wat is een powerbank?

Powerbanks zijn draagbare batterijen en de kleinere broertjes en zusjes van krachtcentrales. Deze laatste worden gebruikt voor het opladen van grotere apparaten, zoals middelgrote of grote portabele luidsprekers. Wanneer jouw compacte apparaten op batterijen zoals smartphone, MP3-speler, hoofdtelefoon, tablet, USB-speaker of wearables onderweg zonder stroom komen te zitten, helpen powerbanks je jouw goodies van stroom te voorzien. Powerbanks zijn accu's die elektrische energie bevatten om jouw mobiele toestellen op te laden. Door hun kleine afmetingen zijn ze ruimtebesparend en handig. Door hun lichte gewicht en capaciteit zijn ze ideaal voor mobiel gebruik.

Waarop moet ik letten bij de aanschaf van een powerbank?

Veilig opladen is het allerbelangrijkste. Er zijn veel powerbanks in de handel. Vaak vind je er inferieure batterijen tussen. Om de beste externe batterij voor je te vinden, moet je kijken naar de verschillen in kwaliteit. De goedkoopste prijs mag niet het criterium zijn voor de aankoopbeslissing. Goedkope of merkloze producten zonder keurmerk kunnen toestellen beschadigen. Je mobiele telefoon houdt niet van overspanning. Helaas worden sommige licenties, zoals het CE-merkteken, vaak alleen aangebracht. Vergelijk daarom altijd de technische gegevens en investeer een paar euro meer voor een betrouwbare powerbank van een merkfabrikant.

Wanneer heb ik een powerbank nodig?

Powerbanks zijn vooral aan te bevelen als je op reis gaat of een weekendje weg plant. Als lader met de juiste capaciteit geven ze je extra uren spreektijd en wanneer ze zijn uitgerust met USB Type-C PD en Quick Charge, zorgen ze voor supersnel opladen. Dankzij de LED-oplaadindicator hebt je altijd een overzicht van de oplaadcyclus. Het laadproces zelf is onafhankelijk van het lichtnet en de locatie. Draadloos opladen is ook mogelijk dankzij de nieuwste technologie: batterijen kunnen nauwelijks handiger worden opgeladen.

Hoe werkt het opladen van een powerbank?

Als het batterijniveau van je mobiele telefoon te laag is, kunt je jouw toestel eenvoudig opladen met een externe batterij zoals een powerbank. Dankzij hun capaciteit en meerdere USB-poorten, zoals USB-C en USB Type A, bieden de nieuwste powerbanks de mogelijkheid om een even groot aantal apparaten tegelijk op te laden. Als er geen stopcontact in de buurt is, sluit je gewoon de oplaadkabel van de smartphone via een USB-kabel aan op de USB-poort van de powerbank en het opladen kan beginnen. Als de powerbank zelf leeg is, steek je hem gewoon weer in het stopcontact met de meegeleverde oplaadkabel en laad je hem weer op voor de volgende reis. De capaciteit van moderne powerbanks zal je verbazen.

Wanneer twee op reis gaan: Teufel & VARTA

Hier vind je functionele powerbanks met een hoge capaciteit van het kwaliteitsmerk VARTA. VARTA overtuigt met een zeer goede prijs-prestatieverhouding, een indrukwekkende geschiedenis, de nieuwste technologie, duurzaamheid en hoogwaardige afwerking. Voor optimaal gebruik zijn de powerbanks uitgerust met USB-poorten van het type USB C en USB A en is zelfs draadloos opladen mogelijk, zodat je jouw lader zo flexibel mogelijk kunt gebruiken.

Filteren
Herstellen Sluiten