Home

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

REAL BLUE PRO

Sound to the max

(8) € 349,99 Incl. btw
Kleur: Night black
 • Bestel nu! Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 6,99 Verzending

Highlights

Mogen we voorstellen

De REAL BLUE PRO is onze beste koptelefoon. Kijk uit naar een sound zonder compromissen – thuis bij het muziek luisteren, onderweg in het openbaar vervoer, tijdens het netflixen of gamen. De bijzondere features maken hem een echte uitblinker.

Alle specs en features op een rij

 • Gesloten HD-bluetooth over-ears met topsound en Active Noise Cancelling
 • Digitale, hybride actieve ruisonderdrukking: onze beste ruisonderdrukking, optimaal aanpasbaar aan elke situatie in drie fasen, transparantiemodus selecteerbaar van omgevingsgeluiden
 • Zeer grote, lichtgewicht 44 mm lineaire HD-drivers voor een extreem gebalanceerd geluid met een soepel, gedetailleerd hoog en een strakke bas, voor high res ausdio, schakelbare Dynamore-hoofdtelefoon® voor een brede stereosound als bij speakers
 • Bluetooth 5.1 met Qualcomm® aptX™ Adaptive en AAC voor HD-muziekstreaming in cd-kwaliteit van Spotify, Amazon Music, YouTube, Apple Music en Co., videogeluid wordt lipsync. weergegeven, bereik tot 30 m meterijk
 • Meer dan 56 uur muziek zonder ANC, 44 uur met ANC, high res microfoons met speciaal algoritme, dat wind en lawaai vermindert en de stem benadrukt tijdens het bellen, evenals MS Teams, Zoom, Google Meet, Facetime, Google / Siri in zeer hoge geluidskwaliteit, zelfs in lawaaierige omgevingen
 • Mimi sound personalisering ter compensatie van weinig of meer gehoorverlies voor een betere waarneming van details bij stemmen, muziek en filmsound, ShareMe functie: verbind twee REAL BLUE PRO draadloos met een smartphone, multipoint functie: verbind smartphone en laptop met één kopdtelefoon
 • Teufel Headphones app voor verdere instelmogelijkheden zoals equalizer, geluidsmodi, knoppen en joystick op de oorschelpen voor goede bediening, instelbare sensoroppervlakken voor verdere functies, koptelefoon is opvouwbaar, transportdoos en inlinr afstandsbedieninline, quick charge, automatische pauze van afspelen wanneer je de koptelefoon afneemt, actieve en passieve modus via kabel
 • Licht, maar stevig met grote, zachte, ventilerende en vervangbare oorkussens van memoryfoam met lage contactdruk, geschikt voor lange luistersessies en brildragers
id.nl
Teufel Real Blue Pro is een accumonster met aangename audio
ID.nl
30.07.2023
Alle recensies
(4.75 van 5 bij 8 beoordelingen)
Alle reviews

Sublieme geluidskwaliteit, iedere dag opnieuw

Ons doel? Geen compromissen bij de ontwikkeling van onze beste koptelefoon. De REAL BLUE PRO is je professional als het gaat om muziek luisteren, geconcentreerd werken, bellen of films kijken.

Je persoonlijke sound

Bekijk de REAL BLUE PRO van alle kanten. Klik om in te zoomen.

Tot in het detail

Ook de REAL BLUE PRO heeft de bekende Teufel sound met een ongelooflijk diepe bas. Niet kunstmatig overdreven, maar strak en precies. Maar ook het midden en hoog zijn ook goed gesorteerd en en geven elke inhoud met chirurgische precisie weer. De REAL BLUE PRO geeft het geluid perfect en loepzuiver weer, zelfs bij een hoog volume.

Akoestische stemplaat
Brengt de frequentierespons in balans voor een evenwichtige weergave.
Aluminium spreekspoel
Produceert hoge volumes met een hoge impulsgetrouwheid en lage vervorming.
 
Topklasse transducers
44 mm high-definition lineaire driver: de beste in deze prijssegment.
Ventilerende achterkant
Vermindert vervorming en resonantie voor een open, precies geluid.

Bluetooth: draadloos met hoge kwaliteit

Onze producten garanderen een zuivere, stabiele bluetooth verbinding bij een gering stroomverbruik. De reikwijdte is minstens 10 meter. 

Apple
Funktioniert für Systeme mit Android.
Funktioniert an Windows Geräten
Linux

Stream muziek, film en games van je telefoon, tablet, notebook, pc of Mac.
Het maakt niet uit welk besturingssysteem je gebruikt.  

Lipsync.

Videogeluid van bijvoorbeeld YouTube of andere apps en games is natuurlijk lipsync. 

Bluetooth provides wireless connectivity with minimal power consumption. Video sound is transmitted in-sync with on-screen images. The aptX codec offers near CD quality. AptX does not currently work on iOS systems.

Qualcomm aptX®

Qualcomm aptX® is een bluetooth codec, die net als AAC een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit garandeert. Zender en ontvanger dienen deze codec te ondersteunen. AptX® is er voor Android en Mac-OS apparaten. 

Qualcomm aptX Adaptive

Qualcomm aptX Adaptive biedt lossless audio-overdracht in echte CD-kwaliteit. Zowel het zendende als ontvangende apparaat moet deze codec ondersteunen om optimaal te kunnen profiteren. AptX wordt ondersteund op zowel Android apparaten als Mac OS.

AAC is a technology that ensures CD-like quality for audio streams when the sender and receiver device support it. AAC is supported by Chromecast built-in, Android devices, and iOS devices.

AAC

AAC is een veelgebruikte bluetooth codec, vergelijkbaar met Qualcomm's apt-X, die voor een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit zorgt, voor zover zowel zender als ontvanger de codec ondersteunen. AAC wordt door Android, maar vooral door iOS-apparaten ondersteund.

ANC - next gen

Enkele highlights van de ANC-technologie in de REAL BLUE PRO:

 • uitstekende ruisonderdrukking over het gehele frequentiebereik
 • eer lage eigenruis
 • efficiënt proces voor een laag stroomverbruik
 • de sterkte van de reductie kun je in drie fasen aanpassen, ideaal voor verschillende omgevingen

Transparantiemodus voor gesprekken en aankondigingen

Als je aankondigingen of je buurman tegenover je in de trein wilt horen, kun je de transparantiemodus met één druk op de knop activeren. De ingebouwde microfoons versterken het geluid van buitenaf. Je hoeft de koptelefoon niet te af te zetten en kunt gewoon naar je muziek blijven luisteren.

Ervaar meer sound

De REAL BLUE PRO is de eerste koptelefoon met Dynamore® Headphones. Activeer de modus en luister naar je muziek die net zo precies en vol klinkt als wanneer je via speakers luistert.

Dynamic Bass

Staat je muziek zachter, dan zet de REAL BLUE de basfrequenties hoger. Het menselijk oor ervaart het laag namelijk minder duidelijk, dan bijvoorbeeld middenfrequenties. Dynamic Bass kun je natuurlijk ook uitzetten.

Geoptimaliseerd luisterplezier

Met onze partner Mimi Hearing Technologies uit Berlijn kun je direct in de Teufel Headphones app een audiogram van je oren voor de REAL BLUE PRO maken. Mimi analyseert het audiogram en past het geluid van de koptelefoon hierop aan. Zo heb je de mogelijkheid eventuele auditieve tekortkomingen te compenseren.

Teufel Headphones app

Je kunt gratis de Teufel Headphones app downloaden om de sound van de REAL BLUE PRO via de equalizer te individualiseren. Je kunt ook de ShareMe-functie gebruiken om twee koptelefoons aan te sluiten op je laptop of telefoon. Perfect om samen films te kijken. Natuurlijk met een lipsync sound.

Je REAL BLUE PRO kan alles & meer.

Heerlijk zacht: de oorkussens zijn van memoryfoam, ideaal voor lange luistersessies en brillendragers.

ShareMe-functie: sluit twee REAL BLUE PRO draadloos aan op één smartphone en geniet samen van muziek en films.

Plaatsbesparend: je vouwt de REAL BLUE PRO compact op.

Natuurlijk kun je de REAL BLUE PRO ook met een kabel gebruiken: actief (met de juiste geluidsinstellingen en ANC) of passief (zonder batterijgebruik of met een lege batterij).

Je bedient hem via de toetsen, de joystick of de sensoren. Hier kun je jouw eigen commando's opslaan.

Zet je de koptelefoon af, dan stopt de muziek. Zet je hem weer op, dan gaat hij verder waar hij gestopt was.

  Vergelijk REAL BLUE (NC) en REAL BLUE PRO

  REAL BLUE / REAL BLUE NC
  40 mm
  zeer goed
  -
  -
  -
  -
  55 uur zonder ANC, 41 uur met ANC
  -
  -
  -
  REAL BLUE PRO
  44 mm
  uitstekend
  ja
  ja
  ja
  ja
  55 uur zonder ANC, 44 uur met ANC
  ja
  ja
  ja
  Ontdek alle highlights

  Inhoud levering

  REAL BLUE PRO
  • 1 × REAL BLUE PRO oorkussens (paar) – Night black
  • 1 × REAL BLUE PRO audiokabel met afstandsbediening – Night black
  • 1 × REAL BLUE case – Zwart
  • 1 × USB-C oplaadkabel voor REAL BLUE (NC) – Zwart

  Technische details

  • REAL BLUE PRO

   • Beschrijving Artikel
    Breedte 15,2 cm
    Gewicht 296 g
    Hoogte 18,8 cm
    Diepte 8,2 cm
   • Beschrijving Artikel
    AUX Ja
    Minijack ingang 3,5mm 1
    Bluetooth Ja
    Bluetooth AAC Ja
    Bluetooth aptX Ja
    Handsfree functie Ja
    Bluetooth 5.1 Ja
    USB C Ja
    Qualcomm aptX Adaptive Ja
   • Beschrijving Artikel
    Android Ja
    iOS Ja
    Mac OS Ja
    Microsoft Ja
    Mimi Ja
   • Beschrijving Artikel
    Looptijd bij normaal volume 56 h
    Accu capaciteit 800 mAh
    Equalizer Ja
    Noise Cancelling Ja
    Dynamore® Headphones Ja
   • Beschrijving Artikel
    Frequentiebereik van/tot 10 - 21000 Hz

  Recensies & reviews

  id.nl
  Teufel Real Blue Pro is een accumonster met aangename audio
  ID.nl
  30.07.2023
  Meer...
  id.nl

  (...)''Door de lagere latency kun je als casual luisteraar meer met je koptelefoon doen. Niet alleen kun je genieten van aangenaam warme muziek, ook kun je hem veel breder inzetten. De ruisonderdrukking is verder wat minder goed dan op de Sony, maar ondanks dat kun je je volledig laten onderdompelen.''

  ''Vooral de accu is hier de grote ster van de show; met 44 uur anc-luisterplezier verslaat Teufel de concurrentie met gemak.''

  Naar mijn mening is dit de mooiste around-ear koptelefoon die Teufel ooit heeft gemaakt.
  manners.nl
  07.2023
  Meer...

  (...)''Hoe hoger de kwaliteit van de muziek, hoe meer ik uit deze koptelefoon haal en hoe meer hij het verschil maakt. De geluidservaring bij dergelijke muziekstukken? Totale immersie. Daarmee bedoel ik een gebalanceerde geluidsweergave met heldere hoge tonen en een diepe, krachtige bas die je je een doet voelen met de muziek.''

  Logo - Het Nieuwsblad
  Teufel Real Blue Pro: dansen met de duivel
  nieuwsblad.be
  08.2023
  Meer...
  Logo - Het Nieuwsblad

  (...)''De Real Blue Pro van Teufel is een erg goed uitgeruste hoofdtelefoon met mooie looks, fijn draagcomfort, degelijke ANC en goede klankweergave in verschillende genres. De lange batterijduur en handige app (met equalizer) zijn nog troeven. De prijs is realistisch. In deze hogere prijsklasse is er wel wat klinkende concurrentie.Score: 8,5/10''

  FWD Homecinema Magazine
  Beoordeling: 9.0 | Fantastisch geluid
  fwd.nl
  08.2023
  Meer...
  FWD Homecinema Magazine

  (...)''De Real Blue Pro is zonder twijfel de beste koptelefoon in het assortiment van Teufel en één van de betere modellen in dit prijssegment. Niet alleen is dit model erg comfortabel dankzij memoryfoam, ook het geluid en de ANC zijn flink op de schop gegaan en dat heeft zeer positief uitgepakt. Het is een rijk uitgeruste koptelefoon met helder, neutraal en open geluid, ook op lager volume. De fantastische batterijduur, het comfort, de handige app en de bediening met het joystickje zijn echte pluspunten.''

  Techradar.com
  De audio die de Teufel Real Blue Pro levert, vind je niet terug bij de concurrentie, toch niet op deze manier.
  techradar
  08.2023
  Meer...
  Techradar.com

  (...) ''Het gepersonaliseerde audioprofiel creëert een gebalanceerde ervaring die perfect is afgestemd op jouw gehoor en laat elk muziekgenre fantastisch klinken. De bediening op de koptelefoon zelf is daarnaast erg eenvoudig en de batterijduur is eveneens top.''