DJ Equipment

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Accessoires producten

Dit is waar het om draait

Dj equipment

Teufel en Pioneer DJ horen net zo bij elkaar als 4-to-the-floor-beats bij elektronische dansmuziek hoort. Met hoogwaardige dj-equipment van Pioneer DJ, de krachtige speakers van Teufel heb je alles in huis voor een gaaf house- & huisfeest. Kies de componenten die je wilt en combineer ze met elkaar – alles is op elkaar afgestemd. Je kunt dan ook meteen beginnen en een feestje bouwen.

15 Producten
15 Producten
15 van 15 worden getoond

Je eerste beat in the making

Ben je nog een newbee wat dj-en betreft, dan kun je het beste beginnen met de DDJ-400 2-kanaals controller. Koppel hem aan je laptop en maak je eerste mix met vette effecten. Helemaal af is het wanneer je de ULTIMA 40 ACTIVE als speaker inzet - met genoeg power voor grote ruimtes.

Je crowd gaat los

Weet je al meer van toeten en blazen, en wil je uiteindelijk ook draaien in clubs of op festivals, dan is het portable XDJ-RR all-in-one DJ-System het passende gereedschap. Maak je eigen mixes, voeg live effecten, zang of opnames via de mic toe en pas de klank aan.

Von profi's voor profi's

Wil je meteen aan de slag zonder compromissen aan te gaan, combineer dan twee XDJ-700 player's met de DJ-250 MK2 mixer. Sluit deze set aan op twee ROCKSTER's of POWER HIFI's en je vult ook grotere ruimtes met een extreem precieze en krachtige sound.

Passende producten

Filtern
Herstellen Sluiten