Outlet

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Sonderangebot

Originele Teufel producten – getest & met flinke kortingen

Teufel B ware and remaining goods

Productlijst filter

Filter Herstellen

25 Resultaten

Alle Outlet producten: 25 Resultaten
Sluiten
  • € 129,00 € 1.400,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

Alle Outlet producten: 25 Resultaten

Sorteren

Teufel outlet

Hoewel de prijs-kwaiteitverhouding al onverslaanbaar is, vinden koopjesjagers toch nog vaak genoeg super aanbiedingen bij ons. Zo hebben we namelijk ons tweede keuze assortiment, dat bekend is bij veel audioliefhebbers. Hier vind je onder andere producten die door klanten teruggestuurd zijn, omdat ze toch liever een andere Teufel hadden, maar die dus gewoon nog helemaal in goedee staat verkeren. Ook vind je er producten uit onze showrooms en brandstores met een kleine, nauwelijks zichtbare beschadiging of producten waarvan de originele verpakking ontbreekt. Voor de audiokwaliteit echter leggen wij onze hand in het vuur – die is zoals je van al onze producten mag verwachten.

Wat is Teufel 2e keus precies?

Onze producten die als 2e keus worden aangemerkt, zijn technisch 100 % in orde, maar wijken enigszins af van de gebruikelijke toestand van gewone A-goederen, zonder aan kwaliteit in te leveren. Tot deze categorie behoren onder meer teruggezonden producten, producten die op beurzen hebben gestaan, goederen met beschadigde of onvolledige originele verpakking, alsmede goederen met lichte optische transportschade. Er zij op gewezen dat de aard en de mate van afwijkende kwaliteit van product tot product verschilt.

Wat is het verschil met de resterende voorraad?

Naast de bovengenoemde 2e keus bieden wij in deze categorie ook restvoorraden tegen gereduceerde prijzen aan. Dit zijn overtollige, volledig functionele restgoederen die snel moeten worden verkocht als gevolg van noodzakelijke operationele beslissingen. Redenen hiervoor zijn in de eerste plaats de invoering van opvolgende produkten of te grote voorraden.

Heb ik bij 2e keus producten ook de volledige Teufel garantie‘?

Ja! In principe gelden voor 2e keus producten dezelfde garantievoorwaarden als voor nieuwe producten. Deze omvatten een garantie van twee jaar op elektronica en tot twaalf jaar op luidsprekers. Bovendien heb je voor 2e keus ook een retourrecht van acht weken.

In welke landen zijn 2e keus producten verkrijgbaar?

In onze webshop teufelaudio,be bieden wij een aanbod 2e keus producten aan voor klanten woonachtig in Belgie .

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs die voor 2e keus wordt vermeld, verwijst altijd naar de catalogusprijs van de A-goederen (RRP).

Wat betekent A-/B-ware voor setcombinaties?

A-/B-producten zijn verschillende combinaties van componenten, waarvan sommige oorspronkelijk verpakte A-producten en sommige geteste B-producten bevatten. Je kunt de respectieve verdeling van de A/B-goederen zien onder de rubriek "Omvang van de levering".