Bluetooth koptelefoons

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Koptelefoons producten

Free your sound

Bluetooth koptelefoon

Kopfhörer Bluetooth
11 Producten
11 Producten
11 van 11 worden getoond
 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Bluetooth koptelefoons – meer vrijheid, meer comfort, meer functies

Draadloze bluetooth koptelefoons, zijn de nieuwe standaard. De draadloze kopteefoon betekend duidelijk meer flexibiliteit:

 • meer bewegingsvrijheid
 • handsfree bellen dankzij ingebouwde microfoon
 • geen kink meer in de kabel
 • volume regeling aan koptelefoon

In de metro, aan je bureau, tijdens het joggen, op de bank – tegenwoordig heb je bijna altijd een koptelefoon bij je. De koptelefoon moet bij de jou en je muzieksmaak passen. Zo beïnvloedt de vormgeving van een koptelefoon het stralingsgedrag van de geluidsgolven, het draagcomfort en de muziekweergave. Hier leggen we de voor en nadelen van verschillende soorten koptelefoons uit, zodat jij snel kunt zien wat jou pefecte match is.

Draadloze koptelefoons – snel gekoppeld via bluetooth

Een draadloze verbinding met bluetooth is super easy. Door de koptelefoon en bijvoorbeeld je telefoon te pairen en koppelen maak je snel een verbinding. Bluetooth apparaten onthouden tot 7 verbindingen en reconecten automatisch zodra de bluetooth functie wordt geactiveerd of zodra je bij een al bekend apparaat in de buurt bent. Draadloos genieten van de beste sound is dus geen probleem meer dankzij Teufel en bluetooth.

Stabiele verbinding, groot bereik, krachtig geluid

Bluetooth koptelefoons van Teufel werken met de actuele bluetooth versie en zorgen zo voor een stabiele verbinding, een laag batterijverbruik en een groot bereik tot 20 meter (bij ideale omstandigheden).Met bluetooth 5.0 is het maximale bereik zelfs 240m in de spaarstand. Dankzij de aptX codec die in veel bluetooth koptelefoons is geactiveerd, krijg je de beste sound in cd kwaliteit, zo staat niets een krachtige sound in de weg. De levensduur van de batterij speelt een essentiële rol bij de ontwikkeling van onze bluetooth koptelefoons.

Een overzicht van de batterijlevensduur* van Teufel bluetooth koptelefoons:

 • MOVE BT: tot 20 uur muziek
 • AIRY SPORTS: tot 25 uur muziek
 • AIRY TRUE WIRELESS: tot 25 uur muziek
 • SUPREME ON: tot 30 uur muziek
 • SUPREME IN: tot 16 uur muziek
 • AIRY: tot 30 uur muziek
 • REAL BLUE: tot 30 uur muziek
 • REAL BLUE NC: tot 30 uur muziek

*De werkelijke levensduur van de batterij varieert, afhankelijk van het gekozen volume.

Koptelefoons met bluetooth aptX

AIRY, MOVE BT, SUPREME IN en onze SUPREME ON beschikken over bluetooth aptX. bluetooth aptX gebruikt een efficiëntere methode voor het comprimeren van audiogegevens, waardoor de beschikbare bandbreedte beter wordt benut. De gebruikte methode heet Adaptive Differential Pulse Code Modulation (ADPCM). De bandbreedte van bluetooth wordt in de loop der tijd steeds groter, onafhankelijk van aptX.

Bluetooth in-ears

De MOVE BT in-ear koptelefoon biedt alle voordelen van een moderne bluetooth koptelefoon en kan ook als handsfree microfoon worden gebruikt (iOS, Android, Windows). Daarnaast bieden wij ook de AIRY SPORTS – professionele in-ear sport koptelefoons met lineaire HD-drivers, IPX7-certificatie en een effectieve geluiddemping van buitenaf. En ook de AIRY TRUE WIRELESS in-ear koptelefoon – volledig draadloos en bieden dankzij de lineaire HD neodymium drivers een perfecte sound. De juiste pasvorm in het oor is bijzonder belangrijk voor in-ear koptelefoons, want alleen dan kan de sound juist worden waargenomen.

Bluetooth earbud oordopjes

Earbud koptelefoons zijn zeer licht en zitten losjes maar toch stevig in het oor. Daarom oefenen ze geen druk uit op de gehoorgang, wat een hoog draagcomfort garandeert. Onze SUPREME IN heeft verstelbare lussen en siliconenadapters en zijn daarom geschikt voor lange luistersessies en brildragers. De grote lineaire HD-drivers van 10,7 mm zorgen voor exakte hoge tonen en een krachtige bas op elke smartphone of tablet. In tegenstelling tot in-ear of over-ear koptelefoons is het externe geluid bij het dragen van de SUPREME IN waarneembaar, waardoor hij veilig is voor gebruik op de weg. Bluetooth 5.0 met aptX™ en AAC is ook geïntegreerd voor muziekstreaming in cd kwaliteit van Spotify, Deezer, YouTube, Apple Music, Amazon Music en meer, evenals een handsfree systeem met Qualcomm® cVc™ technologie voor draadloze telefoongesprekken of spraakbediening via Siri/Google. Het geheel wordt afgerond met onze Teufel Headphones app, die een equalizer, ShareMe en andere instellingen mogelijk maakt.

Bluetooth on-ears

Draag je liever geen oordopjes maar wil je wel het gemak ervan, dan is de AIRY een goede oplossing. De on-ear koptelefoon heeft een compact formaat, een hoog draagcomfort en is vederlicht. Je neemt hem dus net zo gemakkelijk mee als in-ears.

Over-ear Bluetooth hoofdtelefoon (incl. Noise Cancelling)

Teufel biedt een grote selectie van de populaire en veel gebruikte over-ear koptelefoons. Zoals de naam al doet vermoeden, omsluiten ze het hele oor en bieden daarom krachtige sound met minimale externe ruis. Tot onze bestsellers behoren de REAL BLUE en de REAL BLUE NC (met actieve ruisonderdrukking). Actieve ruisonderdrukkende koptelefoons met bluetooth, zoals de REAL BLUE NC, zijn in opmars tijdens vliegreizen en onder pendelaars. Maar ze bieden ook voordelen voor het thuiskantoor, namelijk dat ze het omgevingsgeluid dempen en toch een goede sound leveren. De REAL BLUE NC kan ook als headset worden gebruikt. Dit kan draadloos via de geïntegreerde microfoons of met de meegeleverde koptelefoonkabel. Dit betekent dat niets een ontspannen werkdag in de weg staat, ook niet in het thuiskantoor.

Spatwaterbestendige bluetooth koptelefoon

De Teufel MOVE BT is IPX5 gecertificeerd spatwaterdicht. Zelfs in de regen hoef je je geen enkele zorgen te maken over de functionaliteit. Ook zweet heeft geen invloed op de deze bluetooth koptelefoon. Onze AIRY TRUE WIRELESS is ook IPX5 spatwater- en straalwaterdicht. De Airy Sports zijn zelfs IPX7 waterdicht en zijn geschikt om te zwemmen (korte onderdompeling), te douchen of te kitesurfen. En natuurlijk hebben we ook waterdichte speakers in ons assortiment.

Gerelateerde thema's

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Kleur
 • Aansluitingen
 • Streaming
 • Producttype
 • Serie
 • Dynamore®
 • Draagopties
 • Beschermingsklasse
 • Meer features