Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Kadobon 25,- EUR

Watt een kado

€ 25,00 Incl. btw
  • Bestel nu! Binnen 1 werkdag verzendklaar
  • Free shipping
  • 8 weken proefluisteren

Highlights

Teufel Geschenkgutschein

Mogen we voorstellen

Op zoek naar een mega vet kado? No need to look any further – want met “Watt voor jou“ maak je iedereen blij. Zeker weten. Nadat je het bedrag hebt uitgekozen, krijg je van ons de bon als PDF per e-mail toegestuurd. Print hem uit of stuur hem door aan de geluksvogel, die ermee in de webwinkel kan gaan shoppen. Een “vind ik niet zo leuk” zul je bij jouw kado niet snel horen.

Alle specs en features op een rij

  • Kadobon om zelf te printen
  • Voor friends & family
  • Kadobonnen ter waarde van: € 25, 50, 100
  • Inwisselbaar in de webwinkel

Betalen en verrassen

Je hebt meerdere mogelijkheden om de kadobon te betalen. Let op dat de kadobon afhankelijk van jouw betaalmethode pas na enkele dagen wordt geactiveerd.

1. iDeal: kadobon wordt na 3 tot 10 dagen geactiveerd.
2. PayPal: kadobon wordt na 2 tot 3 dagen geactiveerd.

De kleine lettertjes

Het activeren van de Teufel kadobon geschiedt door de kortingscode, zoals vermeld op de kadobon, in de winkelwagen te verzilveren. Bij het activeren van de kadobon in onze webshop www.teufelaudio.nl, kan vanwege technische redenen slechts 1 kadobon tegelijkertijd worden gebruikt. Bij telefonische bestellingen, fax, e-mail of per post kun je bij een bestelling ook meerdere gekochte bonnen tegelijkertijd activeren. De Teufel kadobon is slechts geldig voor 1 bestelling en kan niet voor meerdere bestellingen worden gebruikt. Is het tegoed van je bestelling lager dan het bedrag van de kadobon , dan vergoeden wij het resterende bedrag in de vorm van een kadobon. Je kunt een kadobon niet inruilen voor geld. Kadobonnen zijn niet persoonsgebonden. Het verveelvoudigen en de eventuele doorverkoop aan derden is niet toegestaan. 

Ontdek alle highlights

Reviews

Inhoud levering

Kadobon 25,- EUR