Theater 500

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home
 • The Real Black Deals
 • SALE

Theater 500

Master of sound

(61) 899,99 599,99 Incl. btw 33% korting
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • 39,99 Verzending global.co2.compensation.note

Topaanbiedingen van het jaar
Beperkt aantal voor deze prijs

Aanbieding nog beschikbaar

Dag
uur
min
sec.

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Heimkino-Lautsprecher Theater 500 Mk3 von Teufel

Mogen we voorstellen

De Theater 500 maakt gebruik van technologieën uit het high end segment voor een natuurlijk luistergenot met een lichte klemtoon op het basbereik.

Alle specs en features op een rij

 • Voor versterkers vanaf 50 watt/kanaal, bi-wiring mogelijk, voor ruimtes tot 50 m²
 • Gedetailleerde sound bij muziek, film & games
 • 3-Kanaals systeem met 2 zware woofers voor een extreem diepe bas
 • Time Alignment technologie voor een ruimtelijke sound
 • Constant Directivity Concept met Waveguide voor een identiek geluid in iedere luisterpositie
 • Nieuwe absorbtiekamer reduceert staande geluidsgolven en storende resonanties
 • Door downfiring basreflexsysteem tegen de muur te plaatsen
(4.84 van 5 bij 61 beoordelingen)
Alle reviews

ONTWIKKELD IN BERLIJN

De Theater 500 is een luxe allrounder die perfect klinkt bij film, muziek en games. Geen onnatuurlijke bas, geen scherp hoog – het is een box voor de veeleisende luisteraar. De volgende features onderscheiden de Theater 500 van standaard stereo speakers:
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500 Berlin

Time Alignment
Een technologie die de looptijd corrigeert, zorgt voor een nauwkeurigere plaatsing van stemmen en instrumenten binnen het stereobeeld.

Constant Directivity Concept
Een nieuw ontworpen wave guide en fase plug zorgen voor een breed en gelijkmatig geluidsbeeld.

Absorbtiekamer
In het interieur van de Theater 500 zorgt een gedempte geluidskamer gebouwd volgens het Helmholtz-Resonator-principe voor de juiste klank. Hierdoor kunnen staande geluidsgolven en dus ook de resonanties duidelijk worden verminderd.

Downfiring Bassreflexsystem
Een basreflexsysteem dat naar beneden afstraalt. Dit betekent dat je de speakers bijna tegen de muur aan kunt zetten, zonder dat het geluid vervormt.

3-kanaals systeem

In deze prijsklasse een ware luxe: het hoogwaardige 3-kanaals systeem. Maar liefst 2 woofers, met lichte, stabiele kevlar-membranen produceren een onmetelijk diepe bas – een subwoofer komt er niet aan te pas. De midrange driver en tweeter zorgen voor een zo duidelijke onderscheiding van de stemmen en instrumenten dat het geheel bijna tastbaar wordt. De moderne Klippel meettechniek zorgt voor perfectie tot in de puntjes: per laser is het mogelijk om zelfs de kleinste onregelmatigheden in de trillingen van de membraan te achterhalen. Het resultaat is een perfect functionerende membraan.

Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Detail 2 - on Black

Teufel Time Alignment Technologie

De verzonken tweeter corrigeert looptijdverschillen en zorgt daardoor voor een precieze geluidsweergave. Stemmen en instrumenten, maar ook soundeffecten worden gedetailleerd weergegeven en zijn duidelijk lokaliseerbaar. Net als bij een live gig.
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500S Membran

Constant Directivity Concept

De volledig nieuw vormgegeven waveguide en fase plug zorgen samen voor een brede, gelijkmatige uitstraling. Het mooie hiervan is dat de muziek overal in de ruimte even goed klinkt – zonder dat dit ten koste gaat van de spraakverstaanbaarheid en lokalisatie.

Theater 500 Mk3 - Constant Directivity Concept
Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Gehäuse

Nieuwe absorbtiekamer

In de behuizing van de Theater 500 zorgt een gedempte geluidskamer (grijze rechthoek), gebouwd volgens het Helmholtz-Resonator-principe, voor de juiste klank. Hierdoor kunnen staande geluidsgolven en dus ook de resonanties in de luidsprekerkast, duidelijk worden verminderd. Het basreflex volume hoeft zo niet extra gedempt te worden, waardoor de basdieper klinkt en efficiënter is. Het resultaat? Een uiterst gebalanceerd geluidsbeeld – bij elk volume.

Downfiring Basreflexsystem

De Theater 500 beschikt over een basreflexsysteem dat naar beneden afstraalt. Dit betekent dat je de speakers bijna tegen de muur aan kunt zetten, zonder dat het geluid vervormt. Het vrij groot vormgegeven basreflexkanaal voorkomt stromingsgeluiden bij een hoog volume.
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500S Downfiring Bassreflexsystem

Inhoud levering

 • 2× Vloerstaande luidspreker T 500 F 16
Theater 500 Mk3 - Outline [SVG]

Technische details

 • Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Angled No Cover

  Vloerstaande luidspreker T 500 F 16

  Hoogwaardige 3-kanaals vloerstaanders

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 20,00 cm
   Gewicht 20,43 kg
   Hoogte 104,60 cm
   Diepte 29,30 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeringangen 1
   Aansluitklemmen Schroefklemmen, verguld
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 50 watt
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Bi-Amping/Bi-Wiring Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 3-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Bottom
   Compensatieopeningen 1
   Front afneembaar Ja
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing Gelamineerd/lak
   Netto volume 51 liter
   Spikes Ja
   Geïntegreerd statief Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 25,00 mm
   Tweeter (materiaal) Stof
   Midrange (aantal per speaker) 1
   Midrange (diameter) 160,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Kevlar
   Woofer (aantal per speaker) 2
   Woofer (diameter) 160,00 mm
   Woofer (materiaal) Kevlar
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 180 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 88 dB
   Frequentiebereik van/tot 39 - 21000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 240 watt
   SPL 110 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 250/1900 Hz

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.84 van 5 bij 61 beoordelingen)
5
51
4
10
3
0
2
0
1
0
Zeer tevreden
De vloerstaande luidsprekers zijn gekozen omdat de afmetingen niet zo uitbundig zijn als bij vergelijkbare luidsprekers en mijn ruimte in de woonkamer niet zo uitbundig is op deze locatie. Ik wilde een 20 cm woofer voor de bas, maar die is te groot voor mijn woonkamer, dus koos ik voor de Theater 500 met twee 16 cm woofers. Het resultaat was vrij verrassend, want ze produceren een kristalheldere, krachtige bas, zelfs bij lagere volumes. Ook de midden- en hoge frequenties hebben me volledig overtuigd. De dag na de bestelling heeft de transporteur de luidsprekers op een eenrichtingspallet geleverd. Vanuit mijn oogpunt kan ik deze luidsprekers van harte aanbevelen, de prijs is op dit moment zelfs weer verlaagd.
Volledig klinkende luidspreker
Er is veel over deze spreker geschreven. Ik wil hier zo kort mogelijk mijn ervaringen delen ten opzichte van mijn voorganger Jamo S628: Mijn Jamo had een duidelijk hoogfrequent karakter. Het was bijna alsof je een koptelefoon gebruikte, details werden zeer nauwkeurig gereproduceerd en de dynamiek was ook fantastisch. De bas was - ondanks de 25 woofer aan de zijkant - diep, maar ingehouden. Het Teufel Theater 500 is bijna een spiegelbeeld van de Jamo. In het hoge frequentiebereik is de Teufel terughoudender, zijdezachter en mogelijk warmer gestemd. Het reproduceert alles, maar presenteert niet alle details op een presenteerblaadje zoals de Jamo. Aan de andere kant is de Teufel voller in het lage frequentiebereik. Het Theater 500 geeft de basimpulsen weer in de musick die tot nu toe voor mij verborgen was. Terwijl ik met de Jamo details in het hoge frequentiebereik van de musick heb herontdekt, ervaar ik met de Teufel hetzelfde in het lage frequentiebereik, dankzij het precieze en duidelijke hoge frequentiebereik. Er zijn zoveel onbekende laagfrequente passages in verschillende nummers dat ik gewoonweg nog nooit eerder had gehoord. De woonkamer wordt volledig gevuld door het lage frequentiebereik. Dit maakt musick echt leuk. De Teufels spelen iets minder dynamisch, maar ook minder vermoeiend. Om musick in het midden- en hoogfrequentiebereik te ontleden gebruik ik nu mijn koptelefoon: De verwerking is nauwkeurig en schoon. De aansluitingen zijn ook geschikt voor 4mm2 kabels, maar de bijgeleverde bruggen zijn helaas scherpkantig en zien er goedkoop uit. Dat schreeuwt letterlijk om het gebruik van de Bi-Wi functie. De deksels van de luidsprekers kunnen eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd. Een compleet pakket dat heel overtuigend is. In ieder geval ben ik zeer tevreden.
staande speakers
goed geluid zover nog mee bezig af te stemmen op de andere aankopen (teufel) ziet goed uit waar zijn die kleine rondjes voor in het plastic zakje die zitten bij meer van jullie speakers.? toch geen onderzettertjes voor bij deze speakers !! geen verwijzing of afbeelding op de gebruiksaanwijzing gezien.
Uitstekende geluidservaring
De luidsprekers geven een uitstekend geluidsbeeld bij alle verschillende soorten musick en volumes. We zijn enthousiast! Bestelling en levering hebben gewerkt zoals verwacht.
(Automatisch vertaald *)
Klasse
Ik ben super tevreden, levering op tijd en uit één stuk, prijs, prestatieverhouding is uitstekend, goed vakmanschap.
(Automatisch vertaald *)
Goede inruil
We hebben de Theater 500 geruild voor onze meer dan 35 jaar oude Sony speakers. Resultaat: een totaal nieuwe geluidservaring. De hoogte- en dieptepunten zijn zeer duidelijk hoorbaar. We zijn blij en geven een duidelijke aanbeveling om te kopen. We zullen echter de bestaande subwoofer blijven gebruiken.
Geweldig geluid
Eindelijk weer eens genieten van mijn oude platen uit de jaren '80 met een geweldig geluid en veel bas. Ik had hier al lang naar uitgekeken. Blijf schommelen.
(Automatisch vertaald *)
Mooi geluid
Onverslaanbaar in deze prijscategorie.
(Automatisch vertaald *)
Theater 500
Oké. Prachtig geluid. Het ontwerp past ook perfect.
(Automatisch vertaald *)
Spreker
geweldige onderdelen, helder, gemakkelijk te onderscheiden geluid. Zeer tevreden.
(Automatisch vertaald *)
* automatisch vertaald door DeepL

*Deze Teufel belofte geldt alleen in onze eigen webshops. Prijsverhogingen zijn voorbehouden.