Theater 500

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home
 • SALE

Theater 500

Master of sound

(92) 899,99 749,99 Incl. btw 16% korting
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • 39,99 Verzending (klimaatneutrale verzending door Teufel)

Sale

Beperkt aantal voor deze prijs

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Heimkino-Lautsprecher Theater 500 Mk3 von Teufel

Mogen we voorstellen

De Theater 500 maakt gebruik van technologieën uit het high end segment voor een natuurlijk luistergenot met een lichte klemtoon op het basbereik.

Alle specs en features op een rij

 • Voor versterkers vanaf 50 watt/kanaal, bi-wiring mogelijk, voor ruimtes tot 50 m²
 • Gedetailleerde sound bij muziek, film & games
 • 3-Kanaals systeem met 2 zware woofers voor een extreem diepe bas
 • Time Alignment technologie voor een ruimtelijke sound
 • Constant Directivity Concept met Waveguide voor een identiek geluid in iedere luisterpositie
 • Nieuwe absorbtiekamer reduceert staande geluidsgolven en storende resonanties
 • Door downfiring basreflexsysteem tegen de muur te plaatsen
(4.88 van 5 bij 92 beoordelingen)
Alle reviews

ONTWIKKELD IN BERLIJN

De THEATER 500 is een luxe allrounder die perfect klinkt bij film, muziek en games. Geen onnatuurlijke bas, geen scherp hoog – het is een box voor de veeleisende luisteraar. De volgende features onderscheiden de THEATER 500 van standaard stereo speakers:
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500 Berlin

Time Alignment
Een technologie die de looptijd corrigeert, zorgt voor een nauwkeurigere plaatsing van stemmen en instrumenten binnen het stereobeeld.

Constant Directivity Concept
Een nieuw ontworpen wave guide en fase plug zorgen voor een breed en gelijkmatig geluidsbeeld.

Absorbtiekamer
In het interieur van de THEATER 500 zorgt een gedempte geluidskamer gebouwd volgens het Helmholtz-Resonator-principe voor de juiste klank. Hierdoor kunnen staande geluidsgolven en dus ook de resonanties duidelijk worden vermindert.

Downfiring bassreflexsysteem
Een basreflexsysteem dat naar beneden straalt. Hierdoor is het mogelijk de luidspreker dicht bij de muur of vrij in de ruimte te plaatsen zonder dat het geluidsbeeld verandert.

3-kanaals systeem

In deze prijsklasse een ware luxe: het hoogwaardige 3-kanaals systeem. Maar liefst 2 woofers, met lichte, stabiele kevlar-membranen produceren een onmetelijk diepe bas, een subwoofer komt er niet aan te pas. De midrange driver en tweeter zorgen voor een zo duidelijke onderscheiding van de stemmen en instrumenten dat het geheel bijna tastbaar wordt. De moderne Klippel meettechniek zorgt voor perfectie tot in de puntjes: per laser is het mogelijk om zelfs de kleinste onregelmatigheden in de trillingen van de membraan te achterhalen. Het resultaat is een perfect functionerende membraan.

Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Detail 2 - on Black

Teufel Time Alignment Technologie

De verzonken tweeter corrigeert looptijdverschillen en zorgt daardoor voor een precieze geluidsweergave. Stemmen en instrumenten, maar ook soundeffecten worden gedetailleerd weergegeven en zijn duidelijk lokaliseerbaar. Net als bij een live gig.
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500S Membran

Constant Directivity Concept

De volledig nieuw vormgegeven waveguide en fase plug zorgen samen voor een brede, gelijkmatige uitstraling. Het mooie hiervan is dat de muziek overal in de ruimte even goed klinkt – zonder dat dit ten koste gaat van de spraakverstaanbaarheid en lokalisatie.

Theater 500 Mk3 - Constant Directivity Concept
Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Gehäuse

Nieuwe absorbtiekamer

In de behuizing van de THEATER 500 zorgt een gedempte geluidskamer (grijze rechthoek), gebouwd volgens het Helmholtz-Resonator-principe, voor de juiste klank. Hierdoor kunnen staande geluidsgolven en dus ook de resonanties in de luidsprekerkast, duidelijk worden verminderd. Het basreflex volume hoeft zo niet extra gedempt te worden, waardoor de basdieper klinkt en efficiënter is. Het resultaat? Een uiterst gebalanceerd geluidsbeeld – bij elk volume.

Downfiring Basreflexsystem

De THEATER 500 beschikt over een basreflexsysteem dat naar beneden afstraalt. Dit betekent dat je de speakers bijna tegen de muur aan kunt zetten, zonder dat het geluid vervormt. Het vrij groot vormgegeven basreflexkanaal voorkomt stromingsgeluiden bij een hoog volume.
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500S Downfiring Bassreflexsystem

Inhoud levering

 • 2× Vloerstaande luidspreker T 500 F 16
Theater 500 Mk3 - Outline [SVG]

Technische details

 • Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Angled No Cover

  Vloerstaande luidspreker T 500 F 16

  Hoogwaardige 3-kanaals vloerstaanders

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 20,00 cm
   Gewicht 20,43 kg
   Hoogte 104,60 cm
   Diepte 29,30 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeringangen 1
   Aansluitklemmen Schroefklemmen, verguld
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 50 watt
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Bi-Amping/Bi-Wiring Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 3-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Bottom
   Compensatieopeningen 1
   Front afneembaar Ja
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing Gelamineerd/lak
   Netto volume 51 liter
   Spikes Ja
   Geïntegreerd statief Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 25,00 mm
   Tweeter (materiaal) Stof
   Midrange (aantal per speaker) 1
   Midrange (diameter) 160,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Kevlar
   Woofer (aantal per speaker) 2
   Woofer (diameter) 160,00 mm
   Woofer (materiaal) Kevlar
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 180 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 88 dB
   Frequentiebereik van/tot 39 - 21000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 240 watt
   SPL 110 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 250/1900 Hz

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.88 van 5 bij 92 beoordelingen)
5
81
4
11
3
0
2
0
1
0
Zeer mooie LS
Zeer tevreden...
(Automatisch vertaald *)
super
goed geluid
(Automatisch vertaald *)
Geweldig
Deze speakers zijn een behoorlijke verbetering ten op zicht van de voorgangers die overigens exact even groot waren. De warme klank en de duidelijk betere bas weergave is gewoon heel prettig. Ook als je de volume wat meer open draait dan klinkt het gewoon goed dus geen vervorming of vreemde resonanties. Ik heb eigenlijk nog nooit speakers gekocht in een dergelijke prijsklasse maar ze zijn hun geld meer dan waard. Klein puntje van kritiek is dat de afdek plaatjes voor de speakers met magneten op hun plaats worden gehouden. Dat is een fraaie oplossing zolang niemand dicht langs je speakers loopt Ze verschuiven namelijk wel vrij makkelijk. Als dat gebeurt dan ziet het er een beetje vreemd uit maar het is wel makkelijk weer te herstellen. De bouw kwaliteit en de afwerking van deze speakers is echt geweldig en doet zeker "Duits" en degelijk aan Kortom ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Theater speakers dat had ik jaren eerder moeten doen
Wat een geluid!
Om een lang verhaal kort te maken, mijn versterker staat te gloeien sinds ik een paar weken geleden de prachtige Teufel Theater 500 luidsprekers in ontvangst heb genomen. En of ik nu late pianosonates van Beethoven speel met Levitt aan de piano, in de stemming ben voor het gitaarduel op Friday Night in San Francisco of wanhopig Castles Made Of Sand van Hendrix moet horen, het geluid is gewoonweg verbluffend. Je hoort de afzonderlijke instrumenten zo duidelijk en fijn gestemd op een manier die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. In de waarste zin van het woord filharmonische boxen! Ook mijn vrouw en dochter zijn omver geblazen, dus het komt tot onderhandelingen voor de eerste keer wat er gespeeld wordt.Tot slot moet ik vermelden dat de levering onberispelijk op tijd was. En ik heb twee telefoongesprekken gevoerd met ongelooflijk aardige en bekwame Teufel-medewerkers die alles naar wens hebben geregeld. Daarom kan ik slechts 12 van de 10 punten geven en u uit de grond van mijn hart bedanken. Voor de vreugde en de gelukkige momenten in deze deprimerende pandemische tijden die u ons met de luidsprekers geeft.
Uitstekend.
Heb lang met me geworsteld of ik wel nieuwe nodig had, want de oude waren niet kapot. Nu zijn ze in de woonkamer en wat kan ik zeggen, het geluid is gewoon alleen maar Gäsehaut. Rijke bassen en kristalheldere hoge tonen, puur musickgenot. Ook de levering, vanaf de bestelling tot aan het verzendbedrijf een vlotte 1.
Grote speakers
Zeer helder, groen geluid...klassiek, pop, rock...prima!!!!!!
(Automatisch vertaald *)
Bovenste luidspreker
De Theater 500 is een absoluut fantastische luidspreker. Kristalheldere hoge tonen, droge diepe bassen en voldoende niveau reserves. Overgestapt van de Ultima 40 mk3 set en wat kan ik zeggen. Opnieuw een duidelijke sprong naar boven. Dat had ik helemaal niet verwacht. De verandering was het zeker waard. Hartelijk dank Teufel voor de geweldige vloerstaande luidsprekers. 👍🤟
Geweldige sound
Onlangs deze tweespraken aangeschaft. Er zit een mooi vol geluid in. Deze speakers samen met de subwoofer en surround speakers aangesloten op een Denon AVR-X2600H. De buren zijn er ook erg blij mee. Van koop tot levering werd ik netjes op de hoogte gehouden en de producten werden netjes bezorgd. Installatie is een eitje. Al met al ben ik meer dan tevreden met de speakers.
Theater 500
Ik probeer mijn nieuwe Teufel Theater 500 vloerstaande luidsprekers nu al 3 weken uit en ik ben er helemaal weg van. Het geluid is absoluut helder, de hoge en middentonen zijn precies. De twee basluidsprekers werken zeer goed en niet overdreven. Het uiterlijk en de afwerking van de vloerstaande luidsprekers zijn van zeer hoge kwaliteit. In verband met de bestelde "satelliet spikes" geef ik een duidelijke koopaanbeveling. Ik heb geen spijt gehad van de aankoop van deze speakers zonder vooraf te luisteren.Veel dank aan het hele Teufel team en blijf gezond allemaal.Een zeer tevreden klantSven Krause
Theater 500 van Teufel
Lang gezocht, vergeleken en de TH 500 gevonden.Gemakkelijke bestelling snelle levering via de firma Teufel.Vorweg ja er zijn zeker nog betere boxen. Maar daar gaat het niet om. Ik luister al een tijdje weer naar musick 🎵 met de goeie ouwe platenspeler.... Beginnend van klassieke musick tot rock hoor ik heel veel richtingen naargelang de stemming.Hoogtepunten zijn voor mij met deze boxen....De kleine nachtmusick.... de Troubadoure, on the blue Danube, Sultan of Swing, Layla, Cold as Ice, Personal Jesus en nog veel meer nummers....De boxen boeien met het heldere geluid in de hoge tonen in de middentonen zowel als de lage tonen en de lage tonen. ( in mijn woonkamer)Ook heb ik je voor de bioscoop avond Mavelfilme draaien hier kan ik zeggen vrij grote bioscoop terecht je hebt de naam theater 🎭.....Fazit voor mij de beste beslissing ik kijk uit naar nog vele avonden voor goede musick 🎵 of bioscoop avonden.Deze boxen zijn elke euro waard.... het luister plezier is gigantisch.... Hartelijk dank 🙏 Met vriendelijke groet Christian Uhl
* automatisch vertaald door DeepL