Wandbeugels

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Accessoires producten

Muurvast, zeker weten

Wandbeugels

Wandhalterung
9 Producten
9 Producten

Wat past waarbij


K&M AC 8500 SM
Wandhalter AC 7500 SM
AC 7500 SM
Wandhalter AC 3500 SM
AC 3500 SM
Wandhalter AC 5500 SM (S/M/L)
AC 5500 SM
CINEBAR ONE
CONSONO 25 - CS 25 FCR MK3
CONSONO 35 - CS 35 FCR MK3
CUBYCON - CUB 2 FR 15
COLUMA 300 - CL 302 FCR
EFFEKT
EFFEKT 2
LT 4 - L 430 FCR
STEREO M 2
SYSTEM 4 THX - S 400 D
SYSTEM 4 THX - S 400 FCR
SYSTEM 6 - S 600 D
SYSTEM 6 - S 600 FCR
THEATER 500 Surround - T 500 DL / DR
Teufel ONE S
ULTIMA 20 - UL 20 Mk3 18
ULTIMA 25 - UL 25
ULTIMA 20/40 Surround - Center UL 40 C Mk3 18

Speaker wandbeugels - iedere speaker op z'n eigen plek

Met alle geluidsvoordelen die een surroundsysteem te bieden heeft, heeft het ruimte nodig, die afhankelijk van het model kan variëren. Een speaker muurbeugel is de remedie. Waardevolle vloeroppervlakte kan weer goed worden benut als de luidsprekers direct aan de wand of het plafond worden gemonteerd. De kans op het per ongeluk omver stoten of beschadigen van de luidsprekers wordt verminderd, wat met name gunstig is voor huishoudens met kinderen. Nooit meer speaker tweeters met een deuk erin van kat, kind of hond.

Geoptimaliseerd geluidsbeeld met een speaker muurbeugel

Voor een optimaal geluidsbeeld is de juiste plaatsing van de luidsprekers van groot belang. Dit kan gemakkelijker worden bereikt door gebruik te maken van een speakers muurbevestiging. Vooral omdat het vanuit audio-technisch oogpunt beter is om de luidsprekers op oorhoogte te monteren. Bijna elke muurbeugel van Teufel biedt de mogelijkheid om de luidsprekers achteraf horizontaal en verticaal uit te lijnen!

Op deze manier kan het stralingspatroon van een luidspreker worden aangepast aan de positie van de luisteraar, zelfs wanneer deze buiten de optimale hoogte (0,4 - 1,2 meter) is gemonteerd, door de luidspreker te hoeken en uit te lijnen naar de positie van de luisteraar. Last but not least, vooral met kleine satellietluidsprekers is het mogelijk om ze bijna onzichtbaar buiten het gezichtsveld te plaatsen. Ontdek de luidsprekeraccessoires voor uw thuisbioscoop en de Teufel-setups zullen u zeker helpen bij het opzetten ervan.

Welke muurbeugel voor welke luidspreker?

Neem voor meer informatie over welke luidsprekerbevestiging de juiste is voor uw luidspreker, contact op met onze klantenservice. Als je kiest voor de uitstekende service van Teufel, hoor je het zeker goed. Want Teufel staat voor het beste geluid tegen de beste prijs!

Filteren
Herstellen Sluiten