Wandbeugels

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Accessoires producten

Muurvast, zeker weten

Wandbeugels

Wandhalterung
8 Producten
8 Producten
8 van 8 worden getoond

Speaker wandbeugels - iedere speaker op z'n eigen plek

Met alle geluidsvoordelen die een surroundsysteem te bieden heeft, heeft het ruimte nodig, die afhankelijk van het model kan variëren. Een speaker muurbeugel is de remedie. Waardevolle vloeroppervlakte kan weer goed worden benut als de luidsprekers direct aan de wand of het plafond worden gemonteerd. De kans op het per ongeluk omver stoten of beschadigen van de luidsprekers wordt verminderd, wat met name gunstig is voor huishoudens met kinderen. Nooit meer speaker tweeters met een deuk erin van kat, kind of hond.

Geoptimaliseerd geluidsbeeld met een speaker muurbeugel

Voor een optimaal geluidsbeeld is de juiste plaatsing van de luidsprekers van groot belang. Dit kan gemakkelijker worden bereikt door gebruik te maken van een speakers muurbevestiging. Vooral omdat het vanuit audio-technisch oogpunt beter is om de luidsprekers op oorhoogte te monteren. Bijna elke muurbeugel van Teufel biedt de mogelijkheid om de luidsprekers achteraf horizontaal en verticaal uit te lijnen!

Op deze manier kan het stralingspatroon van een luidspreker worden aangepast aan de positie van de luisteraar, zelfs wanneer deze buiten de optimale hoogte (0,4 - 1,2 meter) is gemonteerd, door de luidspreker te hoeken en uit te lijnen naar de positie van de luisteraar. Last but not least, vooral met kleine satellietluidsprekers is het mogelijk om ze bijna onzichtbaar buiten het gezichtsveld te plaatsen. Ontdek de luidsprekeraccessoires voor uw thuisbioscoop en de Teufel-setups zullen u zeker helpen bij het opzetten ervan.

Welke muurbeugel voor welke luidspreker?

Neem voor meer informatie over welke luidsprekerbevestiging de juiste is voor uw luidspreker, contact op met onze klantenservice. Als je kiest voor de uitstekende service van Teufel, hoor je het zeker goed. Want Teufel staat voor het beste geluid tegen de beste prijs!

Filtern
Herstellen Sluiten