Soundbars

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Soundbar

Vette tv-sound uit compacte speakers

Soundbars

Productlijst filter

Filter Herstellen

34 Resultaten

Alle Soundbars producten: 34 Resultaten
Sluiten
  • € 199,00 € 1.900,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

Alle Soundbars producten: 34 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Recensies

Getest en aanbevolen

Relevante thema's

en spannende categorieën

Soundbars en sounddecks – een upgrade voor tv-geluid

Soundbars plaats je direct boven of onder de tv, waardoor ze zeer weinig ruimte in beslag nemen. De installatie is eenvoudig: het enige dat je in de meeste gevallen hoeft te doen is het aansluiten van een HDMI-kabel tussen de soundbar en tv. In het ideale geval heeft je tv al een HDMI ARC-aansluiting hiervoor. Qua geluid doen de huidige soundbars niet onder voor een volledig home cinema systeem.

Virtual surround-technologieën voor een volwaardige geluidservaring

Het succesrecept van onze soundbars is: veel vermogen in een kleine behuizing en intelligent geïntegreerd. Een soundbar bevat dan ook meerdere luidsprekers. De speakers worden afzonderlijk aangestuurd, zodat een virtueel surround-geluid kan worden gecreëerd dat veel gelijkenis vertoont met dat van "echte" home cinema-systemen. Dit wordt mogelijk gemaakt door slimme afspeelcodecs zoals Dynamore Ultra of Dolby Virtual Speaker.

Naast onze Dynamore software is het bovendien mogelijk om met draadloze speakers een heus 5.1-gevoel te creëren. Meer informatie hierover vind je in de categorie soundbars met optionele achterluidsprekers .

Multifunctioneel dankzij bluetooth

Om een soundbar multifunctioneel te maken, rusten we de geluidssystemen meestal uit met minstens twee van de volgende aansluitmogelijkheden:

  • Digitale ingang: of het nu gaat om optische of coaxiale ingangen, deze worden gebruikt voor aansluiting op spelers of tv-decoders
  • AUX-ingang: een standaard cinchkabel kan worden gebruikt om een cd-speler of iets dergelijks aan te sluiten op de soundbar
  • Sub Out: als de bas niet toereikend is, sluit je hier gewoon een actieve subwoofer aan
  • HDMI: universele interface voor audio en geluidssignalen

Daarnaast hebben al onze soundbars en ook de CINEDECK bluetooth aan boord voor de draadloze overdracht van audiosignalen van je telefoon of tablet.

Sounddeck – het neefje van de soundbar

Naast soundbars biedt Teufel ook een functioneel sounddeck, waaronder de Teufel CINEDECK. Sounddecks zijn dieper en platter dan soundbars en zijn zo stabiel dat je er een flatscreen op kunt zetten. Bovendien is de subwoofer geïntegreerd in het sounddeck, waardoor sounddecks een ideale oplossing zijn voor tv-meubels en voor iedereen die geen losse subwoofer in zijn woonkamer wil.

Conclusie: veelzijdig, praktisch, comfortabel

Als compacte sounddeck of als slanke soundbar – beide soundsystemen zijn gewoon praktisch, stijlvol en garanderen een goed geluid, verpakt in een slank design. Deze muzikale allrounders zijn makkelijk onder je tv te plaatsen en met een HDMI-kabel aan te sluiten. Je hebt in een mum van tijd een fascinerend geluid. Uitgerust met home cinema componenten bieden soundbarsystemen volledig luistergenot voor films, muziek en games.

Relevante thema‘s: