Koptelefoon

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Kopfhörer

Sound to go

Koptelefoons

Productlijst filter

Filter Herstellen

28 Resultaten

Alle Koptelefoon producten: 28 Resultaten
Sluiten
 • € 6,00 € 360,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

Alle Koptelefoon producten: 28 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Recensies

Getest en aanbevolen

Koptelefoon features uitgelegd.

  Relevante thema's

  en spannende categorieën

  Koptelefoon: je dagelijkse muziekbuddy

  Overal en vooral onderweg naar muziek luisteren is nog steeds het beste met een hoofdtelefoon. Ten eerste, je dwingt je muziek aan niemand en ten tweede, je hebt je handen vrij en kunt je vrij bewegen. Een ander feit spreekt voor de praktische geluidsomzetters - hun vervoerbaarheid. Je kunt ze overal mee naartoe nemen, want ze zijn perfect opbergbaar.

  Lineaire HD driver: eigen ontwikkeling vanuit Berlijn

  Alle Teufel koptelefoons zijn uitgerust met lineaire HD-drivers - een eigen ontwikkeling hier in Berlijn. Lineare HD-drivers zijn diafragma's die bijzonder hoogwaardig zijn geconstrueerd en de laagste toleranties hebben. Bovendien leveren de koptelefoons met lineaire HD-drivers een zeer goede frequentierespons en reproduceren zo hoge tonen, middentonen en bassen synchroon Dit maakt deze koptelefoon ideaal voor alle muziekgenres. Door de kleine toleranties zijn de verschillen tussen het linker en rechter diafragma zeer klein. Het resultaat is een zeer goed stereopanorama. Tevens brengen de lineaire HD-drivers een brede frequentierespons in kaart - zowel lage (tot ca. 20 Hz) als hoge frequenties (tot ca. 20 kHz) kunnen worden waargenomen, afhankelijk van het vermogen van het oor. Lineaire HD-drivers zijn ook het meest geschikt voor de reproductie van muziek in hoge resolutie.

  Geniet van draadloze muziek dankzij bluetooth

  Bluetooth koptelefoons bieden aanzienlijk meer bewegingsvrijheid dan de conventionele kabelversie. Daarnaast maakt de handsfree-functie het gemakkelijk om onderweg te telefoneren. Dankzij de lange levensduur van de accu's zijn ze flexibel inzetbaar in het dagelijks leven; zo heeft de AIRY TRUE WIRELESS bijvoorbeeld een levensduur van de accu's tot wel 25 uur.

  Een overzicht van de levensduur van de batterij van de Teufel bluetooth-hoofdtelefoon:
  • MOVE BT: tot 15 uur.
  • AIRY TRUE WIRELESS: tot 25 uur.
  • Teufel AIRY: tot 30 uur.
  • REAL BLUE: tot 30 uur.
  • REAL BLUE NC: tot 60 uur.

  Blijf flexibel met in-ear koptelefoons

  Zoals de naam al doet vermoeden, worden de in-ear koptelefoons rechtstreeks op het gehoor gepositioneerd. Teufel biedt oordopjes in drie verschillende maten voor geselecteerde koptelefoons van dit ontwerp en zijn geschikt voor ieder gehoor.

  Het ontwerp van de koptelefoon zorgt ervoor dat het geluidsniveau van buitenaf wordt gedempt en u zich volledig op de muziek kunt concentreren. Teufel's MOVE BT is ook een in-ear headset die draadloos muziek ontvangt via Bluetooth, waardoor de vervelende wirwar van kabels wordt geëlimineerd en er nog meer mobiliteit ontstaat.

  De voordelen van de Teufel in-ear koptelefoon in één oogopslag:
  •     Overal geschikt om naar muziek te luisteren (tijdens het sporten, onderweg, in de trein, etc.)
  •     Klein, licht en gemakkelijk op te bergen
  •     Krachtig geluid met rijke bassen

  Comfortabel om te dragen dankzij de zachte vulling van een on-ear

  Zoals de naam al doet vermoeden, zit de on-ear koptelefoon op het oor, maar bedekt deze niet volledig. De gewatteerde oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm. Dit ontwerp heeft ook een effectieve externe geluiddemping. De Teufel AIRY on-ear koptelefoon ondersteunt ook Bluetooth met apt-X voor het beste geluid zonder kabels.

  De voordelen van de Teufel on-ear-hoofdtelefoon in één oogopslag:
  •     Comfortabele oorkussens
  •     Goede ventilatie van de oren door de constructie met tegelijkertijd sterk geluid
  •     Rijke klank met veel bassen en veel bassen

  Dagelijks gebruik met over-ear

  In tegenstelling tot de on-ear koptelefoon, bedekt de over-ear koptelefoon het hele oor voor een nog rijker geluid. Over-ear koptelefoons heb je in 2 varianten:

  Koptelefoons in een open ontwerp

  Een open ontwerp betekent dat er aan de ene kant minder externe geluiddemping is en aan de andere kant het geluid van buitenaf goed hoorbaar is. Bovendien zijn de oren zeer goed geventileerd en zorgt het lage gewicht ook voor een zeer aangenaam draagcomfort. Dit type koptelefoon is daarom meer geschikt voor een rustige omgeving.

  Koptelefoons met een gesloten ontwerp

  Het gesloten ontwerp laat beduidend minder extern geluid doordringen en het geluid naar buiten toe wordt ook sterk gereduceerd. Dit betekent dat de oren minder geventileerd zijn en het gewicht iets hoger dan bij het open ontwerp, maar het geluid is veel krachtiger met minder extern geluid.

  Waterproof koptelefoons - Geen kans voor H2O

  Een dagelijkse metgezel als een koptelefoon kan ook in contact komen met vocht. Of het nu gaat om je eigen zweet van joggen of trainen of een plotselinge regenbui onderweg. Het is een goede zaak dat sommige hoofdtelefoons speciaal zijn ontworpen om spatwaterdicht te zijn. Bij Teufel valt momenteel ook de MOVE BT hieronder, die voldoet aan de spatwaterdichte IP54-norm.

  Tegengeluid - Actieve Noise Cancelling van Teufel

  Op lange reizen in een bus, trein of vliegtuig kan een gelijkmatig motorgeluid je van je slaap beroven en hoofdpijn veroorzaken. Geluidsonderdrukkende koptelefoons met actieve ruisonderdrukkende functie (ANC) kunnen helpen. Deze speciale technologie onderdrukt actief de interferentiefrequenties van buitenaf. Met deze technologie kun je overal ongestoord draadloos van de muziek genieten. Ze zijn daarom geschikt voor elke situatie en bieden alle functies die een goede hoofdtelefoon vormen.

  Teufel koptelefoon met actieve ruisonderdrukking:

  Gaminghoofdtelefoons maken games tot een realistische ervaring

  De tegenstander verscheen zo plotseling dat je geen kans had om je avatar in veiligheid te brengen? Dan heb je het misschien te laat gehoord of waren de commando's in Teamspeak-modus te onduidelijk om te begrijpen. Speciale gaminghoofdtelefoons en gamingheadsets kunnen dergelijke scènes voorkomen. Als je spel echte surround sound heeft, wordt deze geluidsinformatie zonder vertraging of verlies naar je CAGE gestuurd om je tegenstanders optimaal te kunnen lokaliseren.

  Teufel Gaming Headset:

  Nog meer informatie

  Koptelefoons vergelijken en kijken welke bij jou past.

  En in het blog van Teufel:

  Koptelefoon aansluiten
  Bluetooth koptelefoon aan de tv
  Noise cancelling koptelefoons, wat houdt dat in?