Stereo

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home
Stereo

Voor de ware muziekfan

Stereo

Productlijst filter

Filter Herstellen

40 Resultaten

Alle Stereo producten: 40 Resultaten
Sluiten
  • € 222,00 € 3.990,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

Alle Stereo producten: 40 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Stereo speakers – staand op de vloer of liever in de kast?

Door het grote aanbod van luidsprekers is het niet altijd makkelijk, de passende set voor de eigen woonkamer te vinden. Smaken verschillen, juist ook bij audio en hifi. De een ziet graag grote vloerstaande speakers, de ander geeft de voorkeur aan kleine compacte boxen. De een ziet het graag in een slank design, de ander wil juist iets volumineus.

Voor uitstekende stereo sound moet je op niets anders letten dan de juiste en daarbij zeer makkelijk opstelling van de stereo luidspreker. Idealiter vormt positionering van de boxen naar de luisteraar een gelijkhoekige driehoek, om dezelfde looptijden en zo min mogelijk Phase-verschuivingen te hebben. Wanneer de eigen kamerinrichting het niet toestaat om speakers zo te plaatsen moeten hiervoor compromissen worden gevonden. Voor zulke speciale gevallen raden we dan de veel kleinere stereo speakers aan. Boekenkast boxen bijvoorbeeld zijn makkelijk in de woonomgeving te integreren, omdat ze weinig plaats innemen. Bij miniatuurboxen zijn de voordelen net zo veelzijdig als de mogelijkheden om ze ergens te plaatsen. Bij de pc stereo systemen bijvoorbeeld is een plaats naast de monitor op een bureau het beste en meest praktische alternatief voor positionering. Op die manier heb je dan de beste sound.

Stereo luidsprekers – welke verschillen zijn er?

De volgende variaties bij stereo boxen biedt Teufel aan:
- Vloerstaande luidsprekers met geïntegreerde actieve subwoofer
- Vloerstaande luidsprekers zonder geïntegreerde actieve subwoofer
- PC boxen met THX certificaat
- 2.1 pc boxen
- Complete 2.1 set voor home cinema sound in virtual surround
- Stereo boekenkast speakers

Of je nu voorstander bent van high-end stereo luidsprekers of voor de kleine design miniatuur satellieten; bij Teufel heb je een grote keuze uit stereo producten die bij jou thuis niet alleen optisch, maar ook qua geluid aanwezig mogen zijn. Het product portfolio omvat vanzelfsprekend een ruime keuze aan stereo sets voor verschillende kamergroottes. Voor ruimtes geschikt van 10 m², naar 25 m² tot 50 m² en in de kleuren beuken, walnoot en zwart, ... Je kunt het nu bij Teufel online bestellen in de webshop.

Gerelateerde onderwerpen: