Complete sets

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Stereo producten

Direct speelklaar

Stereo speakers met versterker

Heimkino Komplettanlagen
47 Producten
47 Producten
 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Stereo sets van Teufel

 • Introductie
 • Benoem focus zoekwoorden

Stereo set met bluetooth en DAB

Tegenwoordig luisteren de meeste mensen hun muziek online. De tijden van een plaat uit hun hoesje halen of de cd-selectie doorbladeren, zijn voor de meesten van ons voorbij. Streamen via bluetooth of wifi is eenvoudig en de huidige stereo sets zijn hierop voorbereid. Bij sommige muziekinstallaties is het zelfs mogelijk de volledige communicatie via wifi of bluetooth te laten lopen. Een draadloze subwoofer via wifi is inmiddels ook al standaard.

Nog een verandering bij de hifi-installaties: de opkomst van DAB radio en de opvolger DAB+. Heeft je stereosysteem deze transmissiestandaard, dan kun je digitale radio ontvangen: bye bye antenne. Een stereo-installatie met DAB+ biedt niet alleen een betere geluidskwaliteit, maar maakt het ook mogelijk om bijkomende informatie over te dragen.

Wifi-stereo sets met geïntegreerde Raumfeld technologie

Ontdek de stereo wifi-systemen van Teufel en duik in een nieuwe dimensie van muziekgenot. Door de verbinding met het thuisnetwerk, stream je probleemloos je lievelingsmuziek vanaf je smartphone, tablet of computer. Draadloze wifi-speakers zorgen hierbij voor een vol geluid. Als je plaats wil besparen, kun je ook kijken naar de wifi-soundbars.

Uit welke componenten bestaat een stereo set?

Een hifi-installatie bestaat uit drie componenten: een geluidsbron, een versterker en twee luidsprekers. Daarmee worden alle stappen van de geluidsweergave bezet: vanaf het ontstaan tot aan het afspelen.

De geluidsbron

Of het nu gaat om vinyl, cassette, cd, streaming muziek of radio: met een stereo set kun je al jouw favoriete muziek afspelen. Of je nu naar platen, radio of je cd-collectie luistert, jouw stereo-installatie moet over de juiste broncomponenten beschikken.

De versterker

Binnen de stereo-installatie heeft de versterker de taak om het geluidssignaal van de bron door te geven aan de luidsprekers en eventueel aan de subwoofer. Deze versterkt het geluidssignaal. Receivers kunnen ook de rol van bemiddelaar in het stereosysteem op zich nemen: zij zijn een combinatie van versterker en tuner.

De speakers

De luidsprekers zorgen ervoor dat het geluid je oren bereikt. Voor een hifi geluid heb je minstens twee speakers nodig. Hierbij maken we een onderscheid tussen actieve en passieve speakers. Passieve luidsprekers moet je aansluiten aan een aparte versterker om een klank te verkrijgen. Een actieve speaker heeft een ingebouwde versterker zodat je hem bijvoorbeeld direct op je televisie kunt aansluiten.

Ontdek meer over de stereo componenten in onze blog: De perfecte 3-eenheid

Compacte systemen: actieve- of passieve speakers?

Compacte systemen die uit actieve speakers bestaan, bieden het perfecte geluid, ook als je weinig plek hebt. De bediening is begrensd tot de basisinstellingen en eenvoudig te hanteren. Hierdoor passen ze in iedere kamer en kan iedereen ze makkelijk gebruiken.

Stereo systemen die bestaan uit passieve speakers en een ontvanger zijn flexibeler om te gebruiken en eventueel uit te breiden.

Stereo torens en compacte hifi installaties

Een grote hifi-installatie kan, maar hoeft natuurlijk niet. Gelukkig past er dankzij de huidige technologie heel wat power in een kleiner formaat. Micro- of mini- speakers zorgen voor een goed geluid, zonder veel plaats in te nemen. Veel mensen streamen tegenwoordig ook hun muziek. Dat zorgt ervoor dat componenten uit de klassieke stereoset, zoals een cd-speler of platenspeler, soms verdwijnen en hifi sets steeds compacter worden.

Muziek met een krachtige sound: de Kombo serie

Met onze Kombo serie bieden we stereo sets in verschillende grootte en met verschillend vermogen. Optioneel kun je een extra subwoofer aansluiten, voor een nog diepere bas bij techno, R&B of hip-hop. Het aanbod reikt van de mini stereo set KOMBO 11 tot het krachtige stereo systeem ULTIMA 40 Kombo, die twee vloerstaanders bevat. Op die manier vind je de passende stereo set voor je vakantiehuis, kantoor, home office, studentenflat of gewoon als upgrade van je oude set.

Hifi geluid uit één speaker: de Teufel Dynamore

Dankzij jarenlange ervaring kunnen onze sound engineers zelfs compacte all-in-one toestellen een stereo panorama toevoegen, via virtueel sound processing. Dit wordt bereikt dankzij verschillende speciaal ontwikkelde Teufel Dynamore technologieën en de slimme integratie van extra drivers. Met Teufel Dynamore Surround - geïntegreerd in de RADIO 3SIXTY en speciale akoestische kegels, wordt het geluid zelfs in 360 graden weergegeven.

Retro stereo-installatie upgraden

Het is altijd mogelijk om je oude, trouwe hifi-installatie te upgraden zodat deze ook compatibel is met de nieuwste technologie. Dit kan onder andere op de volgende twee manieren:

 1. Bluetooth toevoegen aan je oude stereotoren met een bluetooth-adapter. Sluit de adapter aan op het systeem en je kunt muziek via je smartphone streamen.
 2. Wifi-streaming in het hele huis is iets dat ook met oude systemen mogelijk is. Met de Teufel Streamer bijvoorbeeld. Hiermee kun je stereo-installaties thuis in het streamingnetwerk integreren. 

Zin om een stapje verder te gaan? Met de Teufel uitbreidingssets kun je veel oude stereo sets upgraden naar een 5.1 home cinema-set met surround sound.

Beste stereo-installatie van Teufel: voor twee krachtige kanalen!

ULTIMA 40 Kombo Power Edition: de klassieker in een modern jasje. Een versterker met een groot vermogen, die ervoor zorgt dat de twee luidsprekers en de subwoofer overdonderend klinken. Met features zoals een cd-speler, FM, DAB en bluetooth is de setup compleet.

ULTIMA 20 Kombo: een compacte stereoset. Uitgerust met 2-kanaals luidsprekers, is deze muziekinstallatie uiterst geschikt voor kleine ruimtes. Het bassreflex systeem garandeert een strakke, diepe bass. Er is geen cd-speler geïntegreerd, maar dankzij het streamen via bluetooth, heb je veel mogelijkheden muziek te ontdekken.

Ontdek nog meer hifi-installaties en luidsprekers in onze Teufel webshop.

Muziekinstallatie kopen

Heb je je keuze kunnen maken? Bij Teufel kun je eenvoudig een stereo-installatie kopen die past bij jouw wensen. Via een stereo setup geniet je van twee signalen, afgespeeld via twee losse luidsprekers. Je kunt zowel voor privé- als zakelijk gebruik een muziekinstallatie kopen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Blogs over stereo sets

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Configuratie
 • Aansluitingen
 • Afspeelkanalen
 • Dynamore®
 • Multiroom
 • Spraakondersteuning
 • Radio
 • Media