Radio

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Stereo producten

In 360º de wereld rond

Wifi-radio

Radio 3 Sixty

Productlijst filter

Alle Wifi-radio producten: 26 Resultaten
Taal
Selecteer taal store

Productlijst

Alle Wifi-radio producten: 26 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wat is internet radio?

  Een radio via internet is een apparaat dat radiozenders via het internet kan streamen. Deze apparaten koppelen zich via een geïntegreerde webbrowser via het wifi-thuisnetwerk met de desbetreffende pagina's van de webradio. Maar aanbieders van radio-uitzendingen via het internet vallen ook onder de naam internet- of webradio. Het kan dus zowel gaan om een apparaat gaan dat een ontvanger is, als ook om radiozenders die je via internet kunt beluisteren.

 • Welke voordelen heeft een radio via internet?
 • Hoe werkt een radio via internet?
 • Kan ik internetradio in verschillende ruimtes tegelijkertijd beluisteren?
 • Wat is het verschil tussen DAB radio en internetradio?
 • Hoe kan ik met de Teufel Raumfeld app naar radio met wifi luisteren?

Welke soorten radio’s heeft Teufel?

Luister naar je favoriete radiozenders of podcasts via een van onze radio’s. Doe je dit het liefst thuis, op werk of onderweg? Bij Teufel vind je de beste radio via internet die past bij jouw wensen. Bekijk hier de verschillende soorten radio’s in ons assortiment. Wij bieden verschillende types aan:

 • Internetradio
 • Teufel DAB radio
 • Wekkerradio
 • All-in-one radio set

We bieden zowel online wifi radio’s aan als offline DAB radio’s. Onze wekkerradio’s beschikken over een adembenemend geluid, waardoor het opstaan aangenamer zal verlopen. Op zoek naar de beste akoestiek voor in de kamer? Kies dan voor een all-in-one-radio set met hifi speakers.

Wat is een DAB+ Radio

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting. Het is een techniek waarmee je digitaal radio kunt luisteren, in plaats van via radiogolven, zoals bij klassieke FM radio’s. In onze collectie vind je ook de Teufel DAB radio met bluetooth, voor eenvoudige koppeling met je mobiele telefoon.

DAB wekkerradio

Word je liever via de wekker wakker in plaats van met je mobiele telefoon? Kies dan voor de stijlvolle wekkerradio DAB+ van Teufel. Val makkelijker in slaap met een van de aangename geluiden in de collectie. Wakker worden op je favoriete liedje? Dat kan door de DAB wekkerradio via bluetooth aan je mobiele telefoon te koppelen.

Radio via internet

Een internetradio kan je gebruiken om naar radiostations over de hele wereld te luisteren. Je verbindt hem makkelijk met het wifi-netwerk bij jou thuis en zo heb je keuze uit tienduizenden radiozenders. Een radio via internet is makkelijk in gebruik en kost weinig moeite om te installeren. Ideaal dus om mee te genieten van wereldwijde hits en nieuws. Een internetradio kopen kan al vanaf €129,99!

Welke radio’s kunnen online radio ontvangen?

Om online radio af te spelen, moeten radio's over bepaalde wifi-modules en software beschikken. Alle Teufel Streaming systemen kunnen via de Teufel Raumfeld app en TuneIn webradio online radiozenders en -programma's uit de hele wereld ontvangen en uitzenden.

Maar ook webradio-ontvangers, internet Teufel dab radio en digitale radio's als de RADIO 3SIXTY kun je gebruiken om radiozenders te streamen. De MUSICSTATION is behalve een internet radio receiver die FM, DAB+ kan afspelen, ook een cd-speler die cd's op de geïntegreerde cd-speler kan weergeven. Met de HOLIST kun je de radiozenders via voice control via Amazon Alexa kiezen.

Wat kun je van een wifi radio verwachten?

De ontvangstkwaliteit is bij een radio met internet dankzij de digitale transmissie stukken beter dan bij klassieke radio’s. De conventionele, storingsgevoelige signaalwegen - lange golf, middengolf, korte golf en ultrakorte golf (FM) - zijn niet meer nodig en ook heeft het weer geen invloed meer op de ontvangstkwaliteit.

De keuze aan radiozenders is bijna oneindig en je kunt zelfs radiozenders van het andere einde van de wereld in de beste kwaliteit ontvangen. Veel wifi-radio’s bedien je makkelijk via een app of met via een duidelijke display. Met je mobiele telefoon vind je in no time je favoriete zenders.

Maar dat niet alleen, want dankzij het geïntegreerde geheugen kun je ook je lievelingszender of podcast opslaan in de radio zelf of in de bijbehorende app. De tijd dat je nog met de draaiknop op zoek moest gaan naar zenders en de antenne naar de juiste hoek moest richten om een goede ontvangst te krijgen, is bij een internetradio kopen gelukkig voorbij.

Hoe kies je de beste radio via internet van Teufel?

Bij de zoektocht naar de beste radio met wifi is het gemakkelijk om het spoor bijster te raken. Natuurlijk moet goed geluid het belangrijkste argument zijn bij je beslissing voor het kopen van een radio via wifi. Maar voordat je een internetradio koopt, moet je ook bedenken waar je radio komt te staan en welke streamingdiensten en -functies je wilt gebruiken. Relatief voordelige wifi-radio's hebben meestal minder aansluitmogelijkheden.

Veelzijdigere hifi-systemen met stereo speakers en een aparte versterker met eventuele dab+ tuner bieden meer mogelijkheden bij de Teufel internet radio, maar zijn duurder. Je moet ook bedenken hoeveel aparte aansluitingen je nodig hebt voor extra apparaten, zoals een platenspeler.

Wil je naast FM- en webradio ook cd's of USB-sticks gebruiken, dan is de MUSICSTATION een heerlijk apparaat. Of wil je flexibel en mobiel zijn en digitale radio via DAB+ en bluetooth kunnen gebruiken, dan is de portable speaker BOOMSTER een passend apparaat. Met de BOOMSTER kun je trouwens ook webradio afspelen via bluetooth. Zo heb je toegang tot al je favoriete radiostations van over de hele wereld.

Welke bronnen kan ik bij Teufel radio’s gebruiken?

Afhankelijk van de productgroep kunnen de bronnen verschillen. Bij Teufel Streaming speakers dient de Teufel Raumfeld app niet alleen als bedieningscentrum, maar ook als interface voor alle digitale audiobronnen. Je kunt lokaal opgeslagen muziek op een harde schijf, netwerkschijf of USB-sticks afspelen, maar ook nummers of podcasts van streamingdiensten zoals Spotify, SoundCloud en TIDAL.

Via de geïntegreerde webradio provider TuneIn, kun je met een radio via internet naar radiostations uit de hele wereld luisteren. Je kunt de multiroom speakers ook direct via de Spotify app bedienen met Spotify Connect. De beschikbare Teufel Streamingapparaten zie je na de installatie binnen de streaming-app staan. Onze actieve speakers ondersteunen ook bluetooth als tweede streaming standaard.

Veel van de radio met internet modellen hebben ook een USB-poort voor datadragers zoals USB-sticks. Naast USB en bluetooth heeft de MUSICSTATION een geïntegreerde cd-speler voor: cd's, cd-r's, cd-rw's en mp3-cd's. De RADIO ONE hifi- wekkerradio heeft behalve DAB+ ook bluetooth of een jack-ingang als koppelmogelijkheid. De streaming speaker HOLIST als S of M variant, kun je met je stem bedienen.

Internetradio kopen bij Teufel

Heb je je keuze kunnen maken voor een radio via wifi? Bij Teufel kun je eenvoudig een internetradio kopen die past bij jouw wensen. We hebben verschillende soorten radio internet die je overal mee naartoe kan nemen. Of kies voor een all-in-one DAB radio met bluetooth en wifi streaming voor oneindig luisterplezier. Je kunt je wifi-radio zowel voor privé- als zakelijk gebruik bestellen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.