Office | Teufel

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Hier speelt de muziek.

Locaties

Als oer-Berlijnse start-up ligt ons hart natuurlijk bij onze hoofdstad. Wij brengen deze sfeer tot leven voor onze klanten in onze winkels van Leipzig tot Wenen. En omdat onze passie voor goed geluid grenzeloos is, zijn we ook in China bekend. Ontdek je mogelijkheden op onze verschillende locaties.

 

Berlijn: Meer dan onze repetitieruimte

Berlijn is onze thuisbasis: ons hoofdkantoor ligt verspreid over het BIKINI gebouw en het Europacentrum er recht tegenover. Hier wordt ontworpen, getest en geoefend, want alles wat Teufel maakt, van productontwikkeling en marketing tot onze klantenservice, ontstaat hier. Logisch dat onze flagshipstore ook hier in BIKINI gevestigd is. Deze onderlinge nabijheid van alle afdelingen maakt het niet alleen bijzonder gemakkelijk om samen te werken, maar stimuleert ook uitwisselingen na afloop van de werkdag, bijvoorbeeld op ons legendarisch dakterras.

HR - Jobs - Standorte - Bikini Dach
HR - Jobs - Standorte - Flagshipstore
HR - Jobs - Standorte - Büro 1
HR - Jobs - Standorte - Büro 2

Winkels - een echte belevenis

Onze passie voor goed geluid werkt aanstekelijk, dat ondervinden onze fans in onze 7 winkels - van onze twee winkels in BIKINI Berlijn en in het warenhuis KaDeWe tot Leipzig, Essen, Keulen, Stuttgart en Wenen. Kunnen we je warm maken als verkooptalent?

HR - Jobs - Standorte - Brandstore Leipzig
HR - Jobs - Standorte - Brandstore Leipzig
Kino

China – De Sound van Dongguan en TangXia

Onze twee Aziatische vestigingen bevinden zich in Dongguan en TangXia in de Zuid-Chinese provincie Guangdong. Op basis van de ontwikkeling vanuit Berlijn gaan we hier over tot de realisatie en afwerking van onze producten. Dit betekent een nauwe samenwerking tussen alle locaties en verschillende disciplines. Een baan bij Teufel kan nauwelijks internationaler zijn.

HR - Jobs - Standorte - China 1
HR - Jobs - Standorte - China 2