Teufel voordelen

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Teufel Vorteile - Header

Wie we zijn en onze geschiedenis

Waarom je bij Teufel aan het juiste adres bent.

Zo gaat Teufel te werk. We ontwikkelen en verkopen onze producten zelf. Zodat je sneller en voordeliger een goede speaker in handen hebt zonder een fortuin te moeten uitgeven.

Van ons, voor jou

De directe verkoop van Teufel heeft veel voordelen. We zijn ontwikkelaar, producent en winkel in één. Omdat het onze producten zijn, kunnen we je het beste advies geven. En zonder tussenhandelaren, krijg jij de beste sound voor de beste prijs.

 • Teufel Vorteile - Vorteil 4 Icon [SVG]

  Twee keer zo goed voor de helft van de prijs

  Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. We bieden meer features en meer sound dan andere producten in dezelfde prijscategorie.

 • Teufel Vorteile - Vorteil 2 Icon [SVG]

  Onze shop telt tot de besten

  We hebben onze webshop zo ontworpen dat hij gebruiksvriendelijk, veilig en comfortabel te gebruiken is.

 • Teufel Vorteile - Vorteil 3 Icon [SVG]

  Jouw mening telt

  Feedback van onze klanten spelen we direct door naar ons development team, zodat we nieuwe producten hierop kunnen aanpassen. Geen ander bedrijf werkt zo snel.

 • Teufel Vorteile - Vorteil 4 Icon [SVG]

  No risk, more fun

  Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken om erover na te denken.

 • Teufel Vorteile - Vorteil 5 Icon [SVG]

  Goed contact 

  De Teufel klantenservice is niet te overtreffen omdat ze als vast onderdeel van het gehele Teufel team ook in het hoofdkantoor in Berlijn is gevestigd.

We houden van goede muziek.

Muziek die je raakt. Muziek die ons inspireert. We kennen je soundtrack niet. Maar we willen dat hij uniek klinkt. Net zo uniek als de mensen die ons omringen. Geïnspireerd door hun individualiteit, ontwikkelen en ontwerpen wij elk Teufel product in Berlijn. We kiezen daarbij altijd de beste weg: onze eigen weg.