Koptelefoons

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Sound to go

Koptelefoons

Kopfhörer
Bestsellers In-ear On-ear / over-ear Bluetooth Gaming headset Noise cancelling True wireless (TWS) Sport koptelefoon
21 Producten
21 Producten
 

Product vergelijken

Recensies

Getest en aanbevolen

Koptelefoon features uitgelegd.

  Relevante thema's

  en spannende categorieën

  FAQ

  Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

  Teufel koptelefoon

  Overal en vooral onderweg naar muziek luisteren is nog steeds het beste met een koptelefoon. Ten eerste, niemand om je heen hoeft ongewild naar jouw muziek te luisteren en ten tweede heb je je handen vrij en kun je dus vrij bewegen. Een ander pluspunt is de mobiliteit van koptelefoons: je kunt ze overal mee naartoe nemen, want ze zijn perfect opbergbaar.

  Teufel koptelefoon met lineaire HD driver

  Alle Teufel koptelefoons hebben lineaire HD drivers die zorgen voor uitstekende geluidskwaliteit. Deze drivers zijn gemaakt met extra zorg en precisie. Ze kunnen zowel lage als hoge tonen heel goed laten horen, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei soorten muziek.

  Omdat de drivers heel precies zijn gemaakt, is er bijna geen verschil in geluid tussen het linker- en rechteroor. Dit zorgt voor een geweldige stereobeleving. Ook kunnen deze drivers zowel hele lage als hele hoge tonen laten horen, wat vooral tot uiting komt bij het luisteren naar hoge-resolutie-muziek.

  Draadloze koptelefoon

  Bluetooth koptelefoons bieden aanzienlijk meer bewegingsvrijheid dan conventionele koptelefoons met kabel. Daarnaast maakt de handsfree-functie bij een koptelefoon met bluetooth het gemakkelijk om onderweg te bellen. Dankzij de lange levensduur van de accu's zijn bluetooth koptelefoons flexibel inzetbaar in het dagelijks leven; zo hebben de AIRY TRUE WIRELESS oortjes bijvoorbeeld een speelduur van maar liefst 25 uur.

  Een overzicht van de speelduur van de Teufel bluetooth koptelefoons:

  Draadloze oortjes

  Bij Teufel kennen we verschillende soorten koptelefoons: in-ear, on-ear, over-ear, waterproof koptelefoons, sportoortjes., noise cancelling koptelefoons en gaming headset.

  Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een in-ear koptelefoon rechtstreeks in je oor geplaatst. Teufel biedt oordopjes in drie verschillende maten voor geselecteerde Teufel koptelefoons van dit ontwerp en ze zijn geschikt voor ieder gehoor.

  Het ontwerp van de koptelefoon zorgt ervoor dat het geluidsniveau van buitenaf wordt gedempt en jij je volledig op de muziek kunt concentreren. De REAL BLUE IN is ook een in-ear headset waarbij de oortjes met een draad aan elkaar verbonden zijn. De oortjes werken via bluetooth en door de kabel tussen de oortjes raak je ze bijvoorbeeld tijdens het sporten niet zo makkelijk kwijt, ideaal! Daarnaast hebben we ook de AIRY SPORTS: een sportieve in-ear koptelefoon met lineaire HD driver, IPX7 en effectieve externe geluidsdemping. De AIRY TRUE WIRELESS die volledig draadloos zijn en ook uitstekende geluidskarakteristieken hebben dankzij de lineaire HD neodymium drivers.

  On-ear koptelefoon

  Zoals de naam al doet vermoeden, zit de on-ear koptelefoon op het oor, maar bedekt deze niet volledig. De gewatteerde oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm en een effectieve externe geluiddemping. De Teufel AIRY on-ear koptelefoon ondersteunt ook bluetooth met aptX voor de beste sound zonder kabels.

  On-ear koptelefoon met bluetooth of kabel

  On-ear koptelefoons zitten op het oor en bedekken het oor niet volledig. Muziek kan beluisterd worden, met of zonder kabels en de batterijduur van de AIRY bedraagt tot 20 uur bij draadloos gebruik. Lege batterij? Geen zorgen, de batterij is in een mum van tijd weer volledig operationeel dankzij de snellaadfunctie.

  Over-ear koptelefoon

  In tegenstelling tot de on-ear koptelefoon, bedekt de over-ear koptelefoon het hele oor voor een nog voller geluid.

  Over-ear koptelefoon in gesloten ontwerp

  Door het gesloten ontwerp dringt er aanzienlijk minder buitengeluid door en wordt ook het geluid naar buiten toe sterk verminderd. Dit betekent dat de oren minder geventileerd worden en dat het gewicht iets hoger is dan bij het open ontwerp, maar het geluid is veel krachtiger en er is minder lawaai van buitenaf. Gesloten over-ear koptelefoons zijn momenteel de meest voorkomende in het assortiment, niet in het minst vanwege hun geluidskarakteristieken. Enkele Teufel gesloten koptelefoons:

  Waterproof koptelefoons – geen kans voor H2O

  Een dagelijkse metgezel als een koptelefoon kan ook in contact komen met vocht. Of het nu gaat om je eigen zweet van joggen of trainen of een plotselinge regenbui onderweg. Het is een goede zaak dat sommige koptelefoons speciaal zijn ontworpen om spatwaterdicht te zijn. Bij Teufel vallen ook de REAL BLUE IN oortjes hieronder, met een spatwaterdichte IPX7-norm.

  Noise cancelling koptelefoon: hoe werkt dat?

  Een Noise Cancelling koptelefoon (ANC) is een geluidsonderdrukkende koptelefoon. De ANC Teufel koptelefoons hebben een actieve ruisonderdrukkende functie. Deze speciale technologie die ook in de nieuwste Teufel koptelefoon REAL BLUE PRO terug te vinden is, onderdrukt actief de interferentiefrequenties van buitenaf. Met deze technologie kun je overal ongestoord draadloos van de muziek genieten. Ze zijn daarom geschikt voor elke situatie en bieden alle functies die een goede koptelefoon dient te hebben. Daarnaast kan je eenvoudig bellen dankzij de headset-functie.

  Veel van onze draadloze bluetooth koptelefoons hebben ook een headset-functie, waardoor het praktisch is om deel te nemen aan videoconferenties via Microsoft Teams of Skype, of natuurlijk om te bellen. De microfoon van de headset wordt geactiveerd door op een toets te drukken (oproep aannemen).

  Teufel gaming headset

  Een Teufel gaming headset zorgt ervoor dat de audio informatie zonder vertraging of verlies naar je gaming headset ZOLA gestuurd wordt. Zo kan jij jouw tegenstanders optimaal lokaliseren. En dat lang, want deze lichte koptelefoon heeft een prettig draagcomfort, gemaakt voor urenlange gamingsessies.

  USB-C smartphones gebruiken dankzij adapters

  Sommige smartphonefabrikanten maken nu een einde aan de typische jackplug-aansluiting voor koptelefoons op hun producten. Maar met behulp van een kleine USB-C naar jack adapter die verkrijgbaar is in speciaalzaken, kun je alle koptelefoons met kabel weer gebruiken.

  Koptelefoon kopen?

  Een koptelefoon kopen doe je bij Teufel. Heb je vragen over de Teufel koptelefoons? Neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie!


  Meer informatie nodig over koptelefoons kopen?

  Koptelefoon aansluiten

  Bluetooth koptelefoon aan de tv

  Noise cancelling koptelefoons, wat houdt dat in?

  Filteren
  Herstellen Sluiten
  • Prijs
  • Producttype
  • Streaming
  • Serie
  • Kleur
  • Draagopties
  • Aansluitingen
  • Dynamore®
  • Beschermingsklasse
  • Geluidsformaten
  • Meer features