Kadotips | Teufel

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Valentijnsdag, verjaardagen, vakantiegeld.... Er zijn zoveel gelegenheden om iemand een kado te geven. Om je te helpen bij het kiezen van een passende verrassing hebben we de mooiste audiosystemen voor je uitgezocht. Voor de uiteenlopendste interesses of hobby's – voor je Valentijn, je bestie op het werk of gewoon voor jezelf.

Soundinspiratie

Voor fashion-iconen

Zoek je een kado voor iemand die altijd de beste modetips voor z'n hele vriendenkring heeft en altijd gekleed gaat volgens de laatste trends? Wat dacht je dan van volgende producten?

Voor sportfanaten

Of het nu een draagbare speaker of koptelefoon is: wij hebben een uitgebreid assortiment aan sportieve audiosystemen voor workouts. Of wat dacht je van een nieuwe deuter x Teufel rugzak voor wandelingen en citytrips?

Voor techgeeks

Wanneer je tante alles weet over cryptocurrency en ze haar smartwatch onder de douche niet eens afdoet, dan maak je haar vast en zeker blij met deze audiosystemen vol met de laatste technische snufjes.

Voor discolovers

Dansen op de sound van smartphones is maar niks, maar op de sound van onze portable speaker gaan de dansmoves als vanzelf. Zeker weten dus dat de ROCKSTER AIR als kado voor de haousewarming party met open armen ontvangen wordt!

Voor de ware Teufel fan

Voor iedereen die de Teufel sound al in zijn hart heeft gesloten, is er de Teufel fan collectie. Deze leuke hebbedingen komen geheid goed aan.