Kadotips | Teufel

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Kadotips die goed klinken

Ben je op zoek naar toffe kadotips, die voor blije gezichten zorgen? Of het nu voor je tante is, je hippe zus of je crazy neef – een goede sound pakt iedereen graag uit. Wat dacht je van een koptelefoon, een compacte soundbar of een van onze populaire nieuwkomers zoals de BOOMSTER GO in leuke kleurtjes? Bij ons vind je de leukste ideeën voor elk budget en iedere luisterwens. Doe inspiratie op bij onze audio highlights en vind het perfecte kado.

Psst... je mag ook jezelf een Teufel kado geven.

De mooiste nieuwkomers

Niets tegen zelfgebreide sokken, maar Teufel nieuwkomers als de SUPREME ON, de RADIO ONE en MOTIV GO mogen er ook wezen.

SUPREME ON

De grootste sound

Of je nu indruk wilt maken op je schoonmoeder of een speciaal kado zoekt voor je BFF, grote sound komt altijd goed aan. Wat dacht je van de PA-speakerset POWER HIFI of de soundbar CINEBAR LUX?

ULTIMA 40
POWER HIFI
ULTIMA 40 Mk3

Kado’s tot € 150

Een kado hoeft niet groot of duur te zijn, veel belangrijker is dat je het met liefde geeft. Ontdek onze mooie kadotips tot € 150 en geef bijvoorbeeld de BOOMSTER GO of AIRY kado. 

AIRY

Kadotips vanaf € 150

Zoek je nog voor iedereen een kado? Geef dan iets waar de hele familie blij mee is. Wat dacht je van de RADIO 3SIXTY voor in de keuken of de ONE S voor in de woonkamer? 

ROCKSTER CROSS
Weihnachtsbaum
CINEBAR DUETT

Voor echte fans

Voor iedereen die niet meer zonder de sound van Teufel kan, is er de Teufel collectie. Met klassiekers als de Teufel beker, waarmee je, gevuld met koffie, de dag goed begint!