Theater 500

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home
 • Gratis verzending
 • SALE

Theater 500

Master of sound

(78) 899,99 799,99 Incl. btw 11% korting
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • 39,99 Verzending (klimaatneutrale verzending doorTeufel)

Gratis verzending

Gekopieerd
WV9-RL5-CY2
Voucher kopiëren en inwisselen.

Aanbieding nog beschikbaar

Dag
uur
min
sec.

Sale

Beperkt aantal voor deze prijs

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Heimkino-Lautsprecher Theater 500 Mk3 von Teufel

Mogen we voorstellen

De Theater 500 maakt gebruik van technologieën uit het high end segment voor een natuurlijk luistergenot met een lichte klemtoon op het basbereik.

Alle specs en features op een rij

 • Voor versterkers vanaf 50 watt/kanaal, bi-wiring mogelijk, voor ruimtes tot 50 m²
 • Gedetailleerde sound bij muziek, film & games
 • 3-Kanaals systeem met 2 zware woofers voor een extreem diepe bas
 • Time Alignment technologie voor een ruimtelijke sound
 • Constant Directivity Concept met Waveguide voor een identiek geluid in iedere luisterpositie
 • Nieuwe absorbtiekamer reduceert staande geluidsgolven en storende resonanties
 • Door downfiring basreflexsysteem tegen de muur te plaatsen
(4.87 van 5 bij 78 beoordelingen)
Alle reviews

ONTWIKKELD IN BERLIJN

De Theater 500 is een luxe allrounder die perfect klinkt bij film, muziek en games. Geen onnatuurlijke bas, geen scherp hoog – het is een box voor de veeleisende luisteraar. De volgende features onderscheiden de Theater 500 van standaard stereo speakers:
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500 Berlin

Time Alignment
Een technologie die de looptijd corrigeert, zorgt voor een nauwkeurigere plaatsing van stemmen en instrumenten binnen het stereobeeld.

Constant Directivity Concept
Een nieuw ontworpen wave guide en fase plug zorgen voor een breed en gelijkmatig geluidsbeeld.

Absorbtiekamer
In het interieur van de Theater 500 zorgt een gedempte geluidskamer gebouwd volgens het Helmholtz-Resonator-principe voor de juiste klank. Hierdoor kunnen staande geluidsgolven en dus ook de resonanties duidelijk worden verminderd.

Downfiring Bassreflexsystem
Een basreflexsysteem dat naar beneden afstraalt. Dit betekent dat je de speakers bijna tegen de muur aan kunt zetten, zonder dat het geluid vervormt.

3-kanaals systeem

In deze prijsklasse een ware luxe: het hoogwaardige 3-kanaals systeem. Maar liefst 2 woofers, met lichte, stabiele kevlar-membranen produceren een onmetelijk diepe bas – een subwoofer komt er niet aan te pas. De midrange driver en tweeter zorgen voor een zo duidelijke onderscheiding van de stemmen en instrumenten dat het geheel bijna tastbaar wordt. De moderne Klippel meettechniek zorgt voor perfectie tot in de puntjes: per laser is het mogelijk om zelfs de kleinste onregelmatigheden in de trillingen van de membraan te achterhalen. Het resultaat is een perfect functionerende membraan.

Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Detail 2 - on Black

Teufel Time Alignment Technologie

De verzonken tweeter corrigeert looptijdverschillen en zorgt daardoor voor een precieze geluidsweergave. Stemmen en instrumenten, maar ook soundeffecten worden gedetailleerd weergegeven en zijn duidelijk lokaliseerbaar. Net als bij een live gig.
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500S Membran

Constant Directivity Concept

De volledig nieuw vormgegeven waveguide en fase plug zorgen samen voor een brede, gelijkmatige uitstraling. Het mooie hiervan is dat de muziek overal in de ruimte even goed klinkt – zonder dat dit ten koste gaat van de spraakverstaanbaarheid en lokalisatie.

Theater 500 Mk3 - Constant Directivity Concept
Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Gehäuse

Nieuwe absorbtiekamer

In de behuizing van de Theater 500 zorgt een gedempte geluidskamer (grijze rechthoek), gebouwd volgens het Helmholtz-Resonator-principe, voor de juiste klank. Hierdoor kunnen staande geluidsgolven en dus ook de resonanties in de luidsprekerkast, duidelijk worden verminderd. Het basreflex volume hoeft zo niet extra gedempt te worden, waardoor de basdieper klinkt en efficiënter is. Het resultaat? Een uiterst gebalanceerd geluidsbeeld – bij elk volume.

Downfiring Basreflexsystem

De Theater 500 beschikt over een basreflexsysteem dat naar beneden afstraalt. Dit betekent dat je de speakers bijna tegen de muur aan kunt zetten, zonder dat het geluid vervormt. Het vrij groot vormgegeven basreflexkanaal voorkomt stromingsgeluiden bij een hoog volume.
Teufel Heimkino-Lautsprecher Theater 500S Downfiring Bassreflexsystem

Inhoud levering

 • 2× Vloerstaande luidspreker T 500 F 16
Theater 500 Mk3 - Outline [SVG]

Technische details

 • Theater 500 Mk3 - T 500 F 16 Angled No Cover

  Vloerstaande luidspreker T 500 F 16

  Hoogwaardige 3-kanaals vloerstaanders

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 20,00 cm
   Gewicht 20,43 kg
   Hoogte 104,60 cm
   Diepte 29,30 cm
  • Beschrijving Artikel
   High level luidsprekeringangen 1
   Aansluitklemmen Schroefklemmen, verguld
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 50 watt
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Bi-Amping/Bi-Wiring Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 3-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Bottom
   Compensatieopeningen 1
   Front afneembaar Ja
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing Gelamineerd/lak
   Netto volume 51 liter
   Spikes Ja
   Geïntegreerd statief Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 25,00 mm
   Tweeter (materiaal) Stof
   Midrange (aantal per speaker) 1
   Midrange (diameter) 160,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Kevlar
   Woofer (aantal per speaker) 2
   Woofer (diameter) 160,00 mm
   Woofer (materiaal) Kevlar
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 180 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 88 dB
   Frequentiebereik van/tot 39 - 21000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 240 watt
   SPL 110 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 250/1900 Hz

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.87 van 5 bij 78 beoordelingen)
5
68
4
10
3
0
2
0
1
0
Theater 500
Het geluid, vooral de hoge tonen, zijn zeer helder en gedetailleerd te horen. De lage tonen klinken super scherp, geen drone of iets anders. Stereo-effecten worden ook prachtig gereproduceerd, in het algemeen lijken deze sprekers zeer evenwichtig en ook soeverein op elk volume, voelde er altijd een reserve. Musick, spelletjes en films klinken geweldig.
Uitstekend
Prachtig geluid ben verrast een dikke tien
Niet te versmaden.
Ik ging van de Ultima 40 naar het Theater en moet echt zeggen dat ik niet zou hebben verwacht dat het verschil in echt alle gebieden een hoorbare verhoging .....auch voor de lening.
(Automatisch vertaald *)
de kracht van
Nu weet ik dat het kopen van deze columns een schot in de roos was. De apparatuur werd door een audiofiele vriend in elkaar gezet en was erg onder de indruk. Na een week kwam hij met "zijn" musick om 3 uur lang te genieten van, zoals hij zei, zielen en oren. Iets geweldigs!! Als ik iets kan toevoegen denk ik dat je de naam van je bedrijf nog meer moet benadrukken door een dunne rode enveloppe de hele naam Teufel, of een van de letters in het rood te benadrukken. Het is immers geen schande en de kolommen ( en niet alleen ) hebben Teufelse kracht!
Volledig nieuwe hoorervaring
De overstap naar de Teufel-luidsprekers was zeker de moeite waard! Elke dag ontdek ik bij het luisteren nieuwe subtiliteiten, die ik met mijn oude speakers nooit heb opgemerkt.
(Automatisch vertaald *)
Zuivere kwaliteit
Van het uitpakken tot de verbinding met het geluid, alles is van zeer hoge kwaliteit of me top geluid. Goede investering!
(Automatisch vertaald *)
Staande luidspreker Theater 500
Ik heb jarenlang luidsprekers van een ander merk gehad, maar hun geluid heeft me nooit echt overtuigd. Het klonk altijd machteloos. De vloerstaande luidsprekers T 500 zijn veruit geluidstechnisch en ook kwalitatief beter. Als receiver gebruik ik een Onkyo TX-NR686. Voor iemand die meestal alleen doordeweeks tv/films kijkt en in het weekend naar musick (metal, rock...) luistert, is dat prima te doen. In een condo kun je alleen opduiken als de buren uitgevlogen zijn. Ik heb ook getest. Ook bij hoge volumes zijn de sprekers overtuigend. Het geluid is voor mij in ieder geval voldoende en ik voel het voor kwalitatief zeer goed. Er is altijd ruimte voor verbetering, geen twijfel mogelijk. Teufel heeft me in ieder geval meer dan overtuigd en er is een duidelijke aanbeveling van mij.
Theater 500
Ten eerste - de levering werkte zonder problemen.de speakers voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Visueel gezien, verbeteren ze mijn Marantz systeem enorm. Het geluid overtreft mijn verwachtingen. Het was echt de moeite waard om de recensies rond de speakers te vertrouwen.Ik kan alleen maar de Theater 500 aanbevelen...
Super strak geluid !
Mijn Ultima 40 mk2's klinken al zéér goed, maar deze Theater 500 doen daar nog een schepje boven op, zeer strakke bass en mooi geluid en het mid en high, ik stuur ze aan met een Denon X-4500H, de Theater 500 klinkt zeer mooi voor stereo geluid af te spelen, kunnen zelf nog iets harder dan de Ultima 40 mk2, zonder te vervormen, de bass is ook véél minder wollig, klinken echt super ! Mijn setup is nu 5.4.1, super kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Topklasse staande luidspreker
Ik had eerder Teufel T500 MK2 vloerstaande luidsprekers die een zeer goed geluidsvolume hebben, maar de Theater 500 vloerstaande luidsprekers voegen daar nog aan toe door een rijk geluid te leveren over de gehele frequentieband. Ze kunnen zonder problemen in grotere ruimtes worden gebruikt. U kunt ze aanbevelen.
* automatisch vertaald door DeepL