Teufel x Rosenthal "Stereo Set"

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Teufel x Rosenthal "Stereo Set"

Oogstrelend luistergenot

(2) 3.990,00 Incl. btw
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • 29,99 Verzending

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Teufel x Rosenthal Porzellan Weiss

Mogen we voorstellen

Best of both worlds: Teufel en Rosenthal hebben een luidspreker ontwikkeld die technische knowhow en creativiteit in een unieke vorm verenigt. Het resultaat is de eerste wifi-speaker ter wered gemaakt van porselein.

Alle specs en features op een rij

 • De eerste wifi-speaker ter wereld, gemaakt van Rosenthal porselein
 • Limited edition van 500 paar
 • Versterker en behuizing van hoogwaardig, wit hard porselein - handgemaakt
 • Krachtige high-end coaxiale driver voor een gebalanceerde en authentieke weergave
 • Wifi-streaming met de Teufel Raumfeld app voor muziek van Spotify, TuneIn, Napster, TIDAL en SoundCloud; ondersteunt tevens Google Chromecast built-in voor 100+ muziekdiensten
 • Met andere Teufel Streaming en Raumfeld speakers combineerbaar voor lossless multiroom streaming
 • Bediening via de versterker voor bijvoorbeeld play/pauze, volume en presettoetsen voor radio en playlists
 • Wekker, sleeptimer, energiebesparende functie, line-in voor cd- of platenspeler; inclusief statief en kabel
(5 van 5 bij 2 beoordelingen)
Alle reviews
Teufel x Rosenthal Frontansicht

Gelimiteerde wereldprimeur

Eigentijdse elektro-akoestiek en tijdloos design maken van de Teufel x Rosenthal een meesterwerk. Rosenthal, een Duitse porseleinfabrikant met een eeuwenlange traditie heeft samen met ons deze unieke speaker ontwikkeld.

De set is verkrijgbaar in een limited edition van 500 stuks.

Teufel x Rosenthal Frontansicht

Oog- & oorstrelend design

Het buitengewone design van de Teufel x Rosenthal speaker heeft al meerdere awards. De vorm verleent de speakers namelijk niet alleen een unieke look, maar zorgt tegelijkertijd voor een uitstekende klank.

Teufel x Rosenthal - Design Award 2018
Teufel x Rosenthal - Pure Award 2018

Sprookjesachtig mooi

Rosenthal heeft een behuizing van wit, handgemaakt hard porselein gemaakt. Na het bakproces wordt het oppervlak minutieus geslepen – lakwerk wordt overbodig en het materiaal behoudt z'n puristische en edele karakter.

Teufel Rosenthal Weiss Seitenansicht Schwarz
Teufel
Teufel Weiss Seitenansicht
Teufel Rosenthal Weiss Schwarz

Wit goud voor een pure sound

Met de juiste dikte en demping is porselein een ideaal materiaal voor de constructie van speakers.

Porselein is bestand tegen resonantie. Hierdoor creeërt het een gebalanceerd, precies en gedetailleerd geluid. De bolvorm garandeert een goede ruimtelijke geluidsweergave – in combinatie met de coaxiale driver resulteert dit in een uitstekende plaatsing van alle geluiden.

Bij hoeken kan geluid weerkaatsen en storingen veroorzaken.

Teufel

De bolvormige behuizing reduceert buigingseffecten en storingen.

Teufel

Als gevolg van de zeer brede geluidsafstralingseigenschappen hoef je als luisteraar niet per se in de sweet spot te zitten om van een goed geluid te kunnen genieten.

Teufel
De druppelvormige behuizing heeft de basreflexpoort op een slimme manier geïntegreerd. Ondanks de compacte afmetingen is hierdoor een diepe, precieze en krachtige bas mogelijk.
Teufel Weiss null

Geïntegreerde versterker

Niet alleen de speaker, maar ook de versterker is uniek. ook zijn beuizing is van handgemaakt porselein en bevat enkele noemenswaardige technische highlights: Nicht nur die Lautsprecher, sondern auch der Verstärker sind einzigartig. Das Gehäuse ist auch handgefertigt aus Porzellan und beinhaltet einige technische Highlights:

Bi-amping technologie voor een zuiver geluid
Hoogwaardige class D-versterker voor een extreem geruisloze weergave
Teufel x Rosenthal Verstärker
Volumeknoppen
Presetknoppen voor playlists en streamningdiensten
Uitgebreide aansluitings- en instellingsopties
Stroomaansluiting
Line in
Ethernet
Teufel
Speaker
USB-opslag

Wifi en bluetooth

Teufel x Rosenthal Streaming

 • Teufel Streaming WiFi Raumfeld App
 • Teufel Streaming
 • Teufel Streaming Spotify Music Streamingdienst
 • Raumfeld

  Met de Teufel Raumfeld app luister je naar muziek in cd-kwaliteit, zonder dat je gestoord wordt door telefoontjes of berichtjes. Je kunt muziek van je platen- of cd-speler restreamen naar een speaker. Ook muziek op je telefoon, USB of harde schijf speel je af via de app.

  Teufel Raumfeld app ontdekken

 • Bluetooth

  Gebruik bluetooth voor ieder gewenst audiosignaal van je smartphone of tablet naar de speaker te streamen, zoals bijvoorbeeld Youtube video’s, Apple Music of Amazon Music. Onze streaming speakers hebben een uiterst stabiele bluetooth verbinding met een bereik tot 15 meter.

 • Spotify

  Spotify luisteren? Dat kan via bluetooth of wifi, maar ook via Spotify Connect. Zo profiteer je van de features van de Spotify App. In een mum van tijd switch je de muziek van je smartphone naar je speaker – zonder break.

Multiroom Music

 • Teufel x Rosenthal Multiroom Raumfeld

  Stream via wifi dezelfde of verschillende muziek in cd-kwaliteit naar een of meerdere ruimtes. Je regelt alles makkelijk via je telefoon of tablet.

 • Teufel Multiroom Chromecast

  Stream via wifi dezelfde of verschillende muziek in cd-kwaliteit naar een of meerdere ruimtes. Je regelt alles makkelijk via je telefoon, tablet, computer of laptop.

 • Teufel Multiroom Spotify Music Streamingdienst

  Stream via wifi dezelfde muziek in een hoge kwaliteit van 320 kbps naar verschillende ruimtes. Maak een multiroom zone in je Teufel Raumfeld app en bedien alles makkelijk via je telefoon, tablet, computer of laptop.

Standing Ovation

Bij de Teufel x Rosenthal speakers horen sjieke statieven van staal. Hierdoor worden ze perfect in scène gezet en staan ze op de juiste luisterhoogte.
Teufel x Rosenthal Standfüsse

Teufel bluetooth USB-adapter

Met de bluetooth adapter heb je nu nog meer mogelijkheden om muziekapps als Apple Music, Amazon Music, Deezer of Spotify op je Teufel Streaming speakers af te spelen. Gemakkelijk vanaf je telefoon of tablet.

Meer informatie over de setup en het gebruik op deze supportpagina.

Teufel Bluetooth USB Schwarz

Muziekbronnen

Outide beauty, inside jukebox

Teufel multiroom speakers hebben een ongekend aantal streamingdiensten, internetradiozenders en podcasts. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

Compact Disc
Verbind een cd-speler via een cinch-kabel met de Teufel Streaming speaker en stream de muziek lossless, bijvoorbeeld naar een andere kamer.

 

TV Sound

TV sound
Verbind je tv via cinch (of HDMI bij de Soundbar of Sounddeck) en luister naar een lossless tv-sound via je Teufel Streaming speaker.

 

Sowie über hundert weitere Streaming Apps

100+
Stream het geluid van iedere andere app gemakkelijk via bluetooth naar je Teufel Streaming speaker.

 

Qobuz

Qobuz
Qubuz Music is een populaire muziek streamingdienst uit Parijs. Volgens eigen woorden met de meest uitgebreide catalogus in cd-kwaliteit (hifi) en de grootste platenverzameling in studiokwaliteit (hi-res).

 

Digital Concert Hall

Digital Concert Hall
Luister live of on demand naar de Berliner Philharmonie. Ieder seizoen worden er meer dan 50 live uitzendingen in high definition uitgezonden; in het archief liggen meer dan 100 concerten, verzameld uit de laatste vijf decennia.

 

FluxFM

Flux FM
Het muziekprogramma van de Berlijnse zender draait veel om in Duitsland wonende artiesten. Flux FM is de opvolger van Motor FM.

 

Plex

Plex App
De Plex media server beheert je eigen muziekbestanden en maakt ze beschikbaar voor al je apparaten. Met de Plex app voor Android en iOS is het mogelijk om muziek en video's van de Plex Media Server ook op je mobiel af te spelen.

 

Mixcloud

Mixcloud
Mixcloud is een Britse online muziekdienst met radioshows, dj-sets en podcasts. Bekende users van Mixloud zijn Wired, Harvard Business School en Barack Obama.

 

Bubble uPnP

Bubble uPnP
Met de BubbleUPnP app kun je jouw eigen muziek organiseren en afspelen. Met de app heb je toegang tot al je lokale muziekbestanden, je netwerk en Cloud-bestanden, via bijv. Google Drive (media server functie).

Inhoud levering

 • 1× Bluetooth USB Adapter
Teufel

Technische details

 • Teufel x Rosenthal Porzellan Weiss

  Teufel x Rosenthal "Stereo Set"

  • Beschrijving Artikel
   Complete systemen Ja

Recensies & reviews