Fabio Wibmer

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Jouw sound, jouw statement

The beat of the city

Alsof de zwaartekracht voor hem niet bestaat: Fabio Wibmer voert de wildste tricks uit op zijn bike en houdt een miljoenenpubliek in spanning. We vergezelden de beroemde mountainbiker twee dagen op zijn fietstocht door Berlijn. Onder het motto "The beat of the city" beklom de 25-jarige elke trap en muur en veranderde hij de straten van Berlijn in zijn eigen speeltuin. Altijd bij zich: sound van Teufel.

Fabio Wibmer's blik op de stad

Voor onze nieuwste campagne heeft Fabio Wibmer onze thuisstad Berlijn bezocht en in een spectaculaire video zijn perspectief op de stad laten zien.

Fabio's soundequipment

Net als wij, is ook Fabio gek op muziek. Op de vraag wanneer goede sound voor hem belangrijk is, is zijn antwoord simpel: altijd.  Omdat zijn trainingen vaak extremer zijn, stelt de wielrenner bepaalde eisen aan zijn audioapparatuur. Kom, we laten je zien welke portable speakers er op zijn tour door Berlin bij waren. 

Mogen we voorstellen: onze bestsellers

Met Fabio op een golflengte

Wil je ook de beste sound bij je hebben wanneer je door de stad crosst? Doe dan mee aan onze winactie en win een van Fabio's speakers. Volg ons instagram account en maak kans op de perfecte outdoorspeaker.

Naar Instagram

Ontdek de audiowereld van Teufel