Wandluidsprekers

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Je thuisbioscoop finetunen

Wandluidsprekers

Productlijst filter

Filter Herstellen

12 Resultaten

Alle Wandluidsprekers producten: 12 Resultaten
Sluiten
  • 159,00 € 780,00 €

Productlijst

Alle Wandluidsprekers producten: 12 Resultaten

Sorteren

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Koophulp & tips

Wandluidsprekers: wat zijn de voordelen?

Luidsprekers aan de muur plaatsen heeft veel voordelen voor surround sound sets en is in sommige gevallen noodzakelijk. Dankzij de wandluidsprekers kan een puur en voller geluid worden bereikt. Één van de vele voordelen is dat de plaatsing van de wandluidsprekers niet wordt beïnvloed door planten of meubels die in jouw huis zijn geplaatst. Ook geluidsverlies door verschillende oppervlaktetypes is geen probleem.

Wandluidsprekers voor het echte home cinema effect

Sommige Teufel Effekt-luidsprekers presteren het best als ze aan de muur worden bevestigd. Dit geldt ook voor de Dipool-luidsprekers, die een geluidsreflectie op de muren creëren. Ook is het zinvol om achterluidsprekers aan de muur te bevestigen, om directe geluidspaden in jouw hoorbereik te vermijden. De achterste luidsprekers moeten ook minder dominant zijn dan andere luidsprekers.

Daarom hebben de ideale wandluidsprekers muurbevestigingen.

In het beste geval worden de luidsprekers geleverd met muurbevestigingen of een geintegreerde aansluiting die ze ondersteunt.

Ook voor de bekabeling van de wandluidsprekers is een ingebouwde wandbeugel nuttig, zodat luuidsprekers direct tegen de muur kunnen worden bevestigd. Voor actieve luidsprekers moet je er rekening mee houden dat je een stopcontact in de buurt hebt. In het beste geval bevinden de stekker en het stopcontact zich direct achter de luidsprekers voor een nettere installatie.

Welke geluidssystemen zijn ontworpen om wandluidsprekers te integreren?

  • Stereo-systemen met twee gecomprimeerde luidsprekers: vaak te vinden in de categorie van de luidsprekers in de boekenplank, bieden alle basisprincipes voor wandmontage. Beide luidsprekers moeten op exact dezelfde hoogte en afstand van de hoorpositie worden geïnstalleerd.
  • Wifi-streaming systemen: hier gelden ongeveer dezelfde voorwaarden als bij stereosystemen, maar je moet wel opletten met de voeding en de signaalsterkte.
  • Soundbar: zelfs een soundbar kun je als een luidspreker aan je muur bevestigen. Let op het maximale gewicht van de wandbeugel. Soundbars kunnen zwaarder zijn dan normale wandluidsprekers.
  • Home cinema: de centerspeakers en Effekt-luidsprekers zijn ideaal ontworpen om als wandluidsprekers te fungeren. Het voordeel hiebij is het lichte gewicht van de luidsprekers.

Relevante thema's