7.1-soundsysteem

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Thuis bioscoopsound beleven

7.1 soundsysteem

7.1 soundsystemen: zo easy is de upgrade

Om  de bioscoopsound van een bestaand 5.1 systeem nog voller te laten klinken, kun je een 5.1 systeem uitbreiden naar een 7.1 systeem. Hiermee kun je de volgende verbeteringen bereiken:

  • media met 7 satelliet-geluidssporen kunnen 1:1 weergegeven worden (bijv. Dolby Digital +)
  • nauwelijks "geluidsonderbrekingen" in grote ruimtes
  • een hoger algelmeen volume
  • een uitbreiding van de optimale luisterpositie (sweetspot)Productlijst filter

Filter Herstellen

8 Resultaten

Alle 7.1-soundsysteem producten: 8 Resultaten
Sluiten
  • € 179,00 € 580,00
Taal Selecteer taal store

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Over 7.1 soundsystemen

Van 5.1 naar 7.1 – met individueel te configureren home cinema sets

Kijk je naar het home cinema assortiment van Teufel, dan lijken de 7.1 sets te ontbreken. Maar Teufel biedt voor veel van de conventionele 5.1 home cinema systemen een uitbreidingsset voor een upgrade naar een 7.1. geluidssysteem. Je kiest dus je favoriete 5.1 set en je bestelt er vervolgens een 7.1 uitbreidingsset bij.

Je kunt de 7.1 uitbreidingsset meteen erbij kopen of je kunt dit op een later tijdstip doen. 7.1 uitbreidingssets kunnen onmiddellijk in bestaande systemen worden geïntegreerd, omdat ze een identieke technische uitrusting van de satelliet speakers garanderen en dus dezelfde sound hebben.

Wat je wilt: 7.1 uitbreidingssets met compacte-, boekenplank- of vloerstaande speakers

Het aanbod uitbreidingssets is al net zo omvangrijk als de diverse basisconfiguraties van onze 5.1 home cinema sets. Of het nu een 5.1. systeem met compacte speaker, zuilluidspreker of dipool speaker, de juiste uitbreidingsset is bij ons verkrijgbaar

7.1 THX soundsystemen: gecertificeerde bioscoopsound

Teufel heeft natuurlijk ook voor THX home cinema systemen een uitbreidingsset. Dat is de kers op de taart voor een sound die al nauwelijks te overtreffen valt. De THX-uitbreidingsets zijn geschikt voor een frontspeaker-luidspreker upgrade - front high - of voor een surround speaker upgrade. Met het 7.1 bioscoopgeluid dat hier geproduceerd wordt, kunnen sommige professionele bioscopen hun koffers pakken! Puur bioscoopgevoel - krachtig geluid non-stop.

Meer informatie in het Teufel Magazine:

Relevante thema's

en spannende categorieën