Ultima 20 Mk2 (2017)

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Ultima 20 Mk2 (2017)

Hi fi - lo budget

(219)
Kleur: Zwart

Ultima 20

Bestel de opvolger

Stereo-Lautsprecher Ultima 20 Mk3 Schwarz

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Ultima 20 Mk2 - Set

Mogen we voorstellen

Deze compacte boekenplank speaker heeft dezelfde techniek en muzikaliteit als de grotere Ultima 40 Mk2. Voor als je weinig ruimte hebt of graag op lager volume luistert.

Alle specs en features op een rij

 • 2 krachtige boekenplankspeakers met hifi sound
 • Flexibel
 • Uitzonderlijk design
 • Gedetailleerde hoge tonen
 • <span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 14px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); display: inline !important; float: none;">Hoog belastbaar vermogen</span>
 • <span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 14px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); display: inline !important; float: none;">Overweldigend stereo geluid</span>
(4.78 van 5 bij 219 beoordelingen)
Alle reviews

Ultima 20 Mk2

De solide en sexy hifi luidspreker Ultima 20 wordt al jaren geprezen door onze klanten en meerdere vakpers magazines. Bovendien behoort deze top-klasse luidspreker tot de voordeligst geprijsde luidspreker van Teufel. Als je geen zin hebt in grote vloerstaande speakers in je kamer, maar liever compacte speakers wilt voor bij je muziekinstallatie, dan mag de Ultima 20 Mk2 in jouw overweging niet ontbreken. Deze prijs-kwaliteit-knaller is zo goed, dat je blij verrast zult zijn.

Stereo-Lautsprecher Ultima 20 Mk2 von Teufel

Nog beter dan z'n voorganger

De Ultima 20 verder ontwikkeld: voor het eerst in deze prijsklasse hebben we nu ook hier van de Klippel-meettechniek gebruik gemaakt. Het resultaat? Een nog rechtlijnigere en gebalanceerdere frequentierespons waardoor een uiterst realistische weergave ontstaat. Reflexbuizen met trompetaanzet voorkomen ruis en garanderen een nauwkeurige bas die nog dieper klinkt. Bovendien verminderen nieuwe houten stutten eventuele vibraties.

Uitstekende speakers

Met een kwaliteit waar je van op aan kunt: de Ultima 20 is een van de beste boekenplankspeakers in zijn prijsklasse. Een top sound, ontwikkeld in Berlijn met de volgende ingrediënten:

 • Grote 25 mm tweeters voor een zijdezacht hoog
 • Grote 165 mm midrange drivers met fase plug voor een gebalanceerd geluid in iedere luisterpositie
 • Trompetvormige basreflex openingen voorkomen stromingsgeluiden en zorgen voor een precieze, diepe bas
 • Klippel geoptimalisserde drivers garanderen een gebalanceerde frequentierespons

De hier toegepaste Klippel-meettechniek die voor een uiterst natuurlijke en gebalanceerde weergave zorgt, is nieuw in deze prijsklasse. De trompetvormige reflexbehuizing elimineert ruis van luchtstromingen en garandeert een precieze bas. Bovendien verminderen extra houten stutten in de behuizing eventuele vibraties.

Universeel, tijdloos

De Ultima 20 Mk2 voldoet aan alle geluidseisen. Dit stereopaar produceert een vol geluid met een hoge dynamiek. De Ultima 20 Mk2 is zorgvuldig afgewerkt met afgeronde hoeken. De boekenplankspeaker kun je op je tv-meubel zetten of in je boekenkast, maar ook ophangen of op een los verkrijgbaar statief plaatsen. Met de Ultima 40 Mk2 heb je dus een zeer veelzijdig en flexibel speakerpaar te pakken.

Teufel Stereoanlage Kombo 42
Teufel Stereoanlage Kombo 42
Stereo-Lautsprecher Ultima 20 Mk2 Teufel

Inhoud levering

 • 2× Boekenkastluidspreker UL 20 Mk2
Ultima 20 - Outline [SVG]

Technische details

 • Ultima 20 Mk2 - Front Angled Nocover

  Boekenkastluidspreker UL 20 Mk2

  Compacte luidspreker van hifi-klasse. Teufel-geluid in de kast, aan de muur, op een statief. Goede basweergave dankzij 165 mm midrange driver. 2-kanaals opbouw met 25 mm tweeter. Hoge belastbaarheid van 80 Watt. Aanbevolen voor ruimtes tot 25 m².

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 21,50 cm
   Gewicht 6,00 kg
   Hoogte 33,50 cm
   Diepte 24,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Geschikt voor bananenstekker Ja
   Maximale kabeldiameter 4,00 mm
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Achterkant
   Compensatieopeningen 1
   Diameter statiefbevestiging 6,00 mm
   Front afneembaar Ja
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing foil
   Netto volume 10 liter
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 25,00 mm
   Tweeter (materiaal) Stof
   Bas-midrange driver (aantal per speaker) 1
   Bas/midrange driver(doorsnede) 165,00 mm
   Bas-midrange driver (materiaal) Kevlar/fiIberglas, chroom-gekleurde Phase Plug
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 50 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 84 dB
   Frequentiebereik van/tot 70 - 20000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 80 watt
   SPL 104 dB/1m
   Impedantie 4 - 8 Ohm
   Crossover frequentie interne crossover 2600 Hz
  • Beschrijving Artikel
   Aansluitklemmen Schroefklemmen, verguld
   Aanbevolen minimale uitgangsvermogen versterker 30 watt

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.78 van 5 bij 219 beoordelingen)
5
175
4
40
3
3
2
1
1
0
We vinden het erg leuk.
We kochten de speakers om onze oude speakers te vervangen. Deze waren nog steeds in orde, maar veel te groot. De nieuwe Teufel speakers zien er niet alleen goed uit, ze klinken ook goed. Toegegeven, het geluid wordt pas echt "vol" als je wat meer inschakelt (wat we uit liefde niet zo vaak met onze buren doen), maar we zijn toch helemaal tevreden. We kunnen ons heel goed voorstellen, als we ons systeem verder upgraden (zodra de plaats het toelaat) om verder op Teufel te zetten.
Geweldig geluid voor weinig geld
Deze compacte luidsprekers zijn van zeer hoge kwaliteit voor de prijs. Bovenal klinken ze erg goed, natuurlijk kan je geen grote lage bas verwachten vanwege het ontwerp, maar het totale geluidsbeeld past wel.
Horst Hauer
De sprekers voldoen zeer goed aan mijn verwachtingen. Ze zijn netjes verwerkt en het geluid is overtuigend. Ik bedien deze luidsprekers in mijn studeerkamer (2RICHTIGm²).
(Automatisch vertaald *)
dienstverlening
Eenvoudige super service en professionaliteit.
(Automatisch vertaald *)
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Ik heb nog geen enkele spreker voor die prijs gehoord met zo'n helder, consistent geluid. Mijn respect voor Teufel's ingenieurs.
(Automatisch vertaald *)
topje van de ijsberg
Zoals altijd met Teufel, is het leuk om deze producten te kopen. Kwaliteit, verpakking, levering en vooral ook het geluid is ook zeer goed.
(Automatisch vertaald *)
Teufel GOEDE PLANKspeakers!
Allereerst moet ik de zeer goede verpakking van de speakers prijzen, negatief dat waarschijnlijk een speaker onderweg beschadigd is geraakt (omdat hij geen geluid heeft gemaakt), maar de terugkeer en de nieuwe levering verliep soepel, en ik heb eindelijk genoten van het uiterlijk, maar vooral van het geweldige geluid, Ik luister vooral naar Disco Italodisco van de jaren 8RICHTIG's/9RICHTIG's 2RICHTIGRICHTIGRICHTIG's die van nature erg baszwaar zijn, ik was verbaasd hoe losjes deze echt Teufel goede plankluidsprekers kunnen doen hoe deze luidsprekers klinken in dynamiek bas, ik kan alleen maar zeggen Teufel goede plankluidsprekers met een duidelijk aankoopadvies van mij!
goed geluid voor zulke kleine luidsprekers
goed geluid voor zulke kleine luidsprekers
(Automatisch vertaald *)
Luidspreker met fijne plank.
Zeer goede luidsprekers en optimaal geluid voor dit formaat.
(Automatisch vertaald *)
Stel Ultima 2RICHTIG Mk2 (2RICHTIG17) in (zwart)
Ik heb al veel goede dingen gehoord over Teufel-luidsprekers, nu heb ik ze geraakt en heb ik mezelf de set Ultima 2RICHTIG Mk2 (2RICHTIG17) Black gegeven. De levering was snel, de luidsprekers waren zeer goed verpakt en daarom was alles in orde. Voor de luidsprekers klinken ze een beetje saai, alleen al op het nieuws, ik heb een beetje moeite om de stemmen te horen. De luidsprekers klinken meestal ook een beetje metaalachtig bij hits. Wat is goed met luidere musick die ze echt goed ingraven en veel plezier maken en het rockt geil, mooi Teufel. Ondanks de zwakke punten houd ik ze omdat het positieve opweegt tegen het positieve. En voor de prijs van 199,RICHTIGRICHTIG € hoef je niets meer te zeggen, voor veel kwaliteit voor een super prijs.
* automatisch vertaald door DeepL