REAL BLUE NC

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
 • SALE
 • Nieuw
 • Gratis verzending

REAL BLUE NC

Goede sound is real

(30) 229,99 199,95 Incl. btw 13% korting
Kleur: Pearl white
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • 0,00 Verzending

Aanbieding nog beschikbaar

Dag
uur
min
sec.

Sale

Beperkt aantal voor deze prijs

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

REAL BLUE

Mogen we voorstellen

We hebben de bekroonde allrounder volledig vernieuwd. Hij biedt nu een nog betere actieve ruisonderdrukking, moderne bluetooth, een langere batterijlevensduur en de beste sound in zijn klasse. Een koptelefoon die overal goed klinkt en altijd inspireert: voor alle muziekgenres, games, filmsounds en voor het thuiswerken.

REAL BLUE

Alle specs en features op een rij

 • Gesloten high end HD-bluetooth koptelefoon met active noise cancelling
 • Digitale, hybride active noise cancelling voor zeer efficiënte ruisonderdrukking, ideaal voor in de trein, het vliegtuig of op kantoor, ANC met on/off-functie
 • Grote, lichte lineaire HD-drivers met geventileerde achterkamer, voor hoge volumes, nauwkeurige geluidsweergave, extreem diepe bas, geschikt voor high resolution audio
 • Bluetooth 5.0 met apt-X® en AAC voor muziekstreaming in cd-kwaliteit van Spotify, Amazon Music, YouTube, Apple Music & co, lipsynchroon videogeluid, reikwijdte tot 20 m
 • Speelduur van meer dan 55 uur zonder ANC, meer dan 41 uur met ANC, handsfree met Qualcomm® cVc™-technologie voor draadloos bellen, skypen, facetimen, spraakbesturing via Google/Siri in hoge geluidskwaliteit.
 • Selecteerbare transparantiemodus voor een betere waarneming van extern geluid, ShareMe-functie: verbind twee koptelefoons draadloos met één smartphone, Multipoint-functie: verbind twee smartphones met één koptelefoon, Teufel Headphones app voor meer instelmogelijkheden
 • Knoppen op de oorschelpen voor een smart bediening, koptelefoon is opvouwbaar, transportcase en kabel met inline afstandsbediening
 • Lichte, stabiele koptelefoon met grote, zachte, geventileerde en vervangbare oorkussens, geschikt voor lange luistersessies en brildragers
Logo - Het Nieuwsblad
De REAL BLUE NC is een goede hoofdtelefoon voor zijn prijs.
Nieuwsblad 08.01.2022

 Conclusie

De Real Blue NC is een goede hoofdtelefoon voor zijn prijs. Het is prettig muziek luisteren, bediening en batterij zijn troeven. Er zijn wel middenklasse headphones van een nog wat hoger niveau met o.a. een meer gesofisticeerde noise cancelling, maar dan meestal ook voor een iets hogere prijs.

(4.6 van 5 bij 25 beoordelingen)
Alle reviews

Goede sound is real.

De voorganger is al jaren één van de bluetooth koptelefoons met de beste sound in zijn klasse. De nieuwe REAL gaat nog een stapje verder. Hij maakt indruk met een strak design, nog betere geluidskwaliteit en preciezere bas. 

Geventileerde achterkamer
Vermindert vervorming en resonantie voor een open, precieze sound.
Koper gelagerde aluminiumspoel
Hoge impulskwaliteit en minimale vervormingen, ook op hoog volume.
 
Geventileerde achterkamer
Uniek in deze prijsklasse. Vermindert vervorming en resonantie voor een open, precieze sound.
High end geluidsgeleider
Lineaire high definition drivers met vederlicht en groot membraan met minimale trillingen. Voor een punchy bas en een zacht midden en hoog.

De rust is zijn unieke kracht.

Je weet vaak niet hoeveel rust je nodig hebt totdat je het hebt beleefd. De nieuwe ANC-technologie verpakt in de REAL BLUE NC geeft je de mogelijkheid om pauzes van de buitenwereld te nemen. Lawaai in de trein, het vliegtuig, op kantoor of wanneer de buren klussen: vanaf nu kom je altijd en overal tot rust.

Highlights van de ANC-technologie in de REAL zijn onder meer:

 • Gebalanceerde ruisonderdrukking over het gehele frequentiebereik
 • Lage eigenruis
 • Efficiënte werking voor laag stroomverbruik

Hoor wat je moet horen

Maar het werkt ook omgekeerd. De REAL kan ook geluiden versterken. Als de vertrektijd op het station omgeroepen wordt, of je jouw medereiziger wilt horen, activeer dan de transparantiemodus met één druk op de knop. Het geluid van buiten wordt vervolgens versterkt via de ingebouwde microfoons weergegeven.

Bluetooth: draadloos met hoge kwaliteit

Onze producten garanderen een zuivere, stabiele bluetooth verbinding bij een gering stroomverbruik. Het bereik bedraagt minstens 10 meter. 

Bluetooth
Apple
Funktioniert für Systeme mit Android.
Funktioniert an Windows Geräten
Linux

Stream muziek, film en games van je telefoon, tablet, notebook, pc of Mac.
Het maakt niet uit welk besturingssysteem je gebruikt.  

Lipsync.

Videogeluid van bijvoorbeeld YouTube of andere apps en games is natuurlijk lipsync. 

Bluetooth guarantees a wireless connection with minimal power consumption. Video sound is transmitted in-sync with on-screen images. The aptX codec offers almost CD quality. AptX does not currently work on iOS systems.

Qualcomm aptX®

Qualcomm aptX® is een bluetooth codec, die net als AAC een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit garandeert. Zender en ontvanger dienen deze codec te ondersteunen. AptX® is er voor Android en Mac-OS apparaten. 

AAC is now a widely used Bluetooth codec, similar to Qualcomm's apt-X, which provides CD-like wireless audio transmission, as long as both transmitter and receiver support the codec. AAC is supported by Android but mainly by iOS devices.

AAC

AAC is een veelgebruikte bluetooth codec, vergelijkbaar met Qualcomm's apt-X, die voor een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit zorgt, voor zover zowel zender als ontvanger de codec ondersteunen. AAC wordt door Android, maar vooral door iOS-apparaten ondersteund.

Gebruik de joystick om je muziek, volume en gesprekken te regelen. Je smartphone blijft in je broekzak.

You can also use ANC when connected with the supplied headphone cable.

De oorkussens zijn megadik en zacht. Je kunt ze verwijderen en vervangen, bovendien zijn ze ook geschikt voor brildragers

  Talk to me

  De ingebouwde ruis- en echo-onderdrukking cVc van Qualcomm zorgt voor kwalitatieve spraak- en telefoongesprekken. Zo ben je gemakkelijk te verstaan, zelfs in lawaaierige omgevingen.

  headset
  Hallo Tonja, Moritz heeft de BOOMSTER hartstikke hard gezet, maar ik hoor je nog steeds goed.
  headset
  Hey Google! Een beetje stiller ajb.
  headset
  Hey Siri! Speel mijn favoriete podcast.

  Teufel Headphones app

  Gratis en voor niets kun je bij de REAL de Teufel Headphones app downloaden. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om een individueel soundprofiel te creëren via de aanpasbare equalizer.

  Ook kun je twee koptelefoons aansluiten op een notebook of smartphone met de ShareMe-functie. Ideaal om met zijn tweetjes te netflixen. Natuurlijk werkt dit ook lipsynchroon.

  Meerdere albums achter elkaar wegluisteren.

  De REAL heeft een batterij met hoge capaciteit en regelt het stroomverbruik op intelligente wijze.

  Meer dan 55 uur zonder ANC.

  Meer dan 41 uur met ANC.

  Inhoud levering

  • 1× 3,5 mm jack kabel (1,2 m) met inline remote
  • 1× Softcase voor koptelefoon
  • 1× USB-C oplaadkabel voor REAL BLUE (NC)
  • 1× REAL BLUE NC

  Technische details

  • REAL BLUE NC

   • Beschrijving Artikel
    Breedte 14,90 cm
    Gewicht 280 g
    Hoogte 19,20 cm
    Diepte 0,80 cm
   • Beschrijving Artikel
    Android Ja
    Microsoft Ja
    iOS Ja
   • Beschrijving Artikel
    Noise cancelling Ja
    Batterijstatus normaal volume 55 h
    Accu capaciteit 700 mAh
    Type batterij Lithium-ion
   • Beschrijving Artikel
    Qualcomm cVc Ja
    Bluetooth 5.0 Ja
    Bluetooth AAC Ja
    Bluetooth aptX Ja
    Handsfree functie Ja
    USB C Ja
   • Beschrijving Artikel
    Breedbandluidspreker (aantal per speaker) 1
    Breedbandluidspreker (doorsnede) 40,00 mm
    Frequentiebereik van/tot 10 - 20000 Hz

  Recensies & reviews

  • Logo - Het Nieuwsblad
   De REAL BLUE NC is een goede hoofdtelefoon voor zijn prijs.
   Nieuwsblad 08.01.2022
   Logo - Het Nieuwsblad

    Conclusie

   De Real Blue NC is een goede hoofdtelefoon voor zijn prijs. Het is prettig muziek luisteren, bediening en batterij zijn troeven. Er zijn wel middenklasse headphones van een nog wat hoger niveau met o.a. een meer gesofisticeerde noise cancelling, maar dan meestal ook voor een iets hogere prijs.

  • 4 van 5 sterren: meer dan een koptelefoon die goed klinkt
   Hifi.be 13.01.2022

   Conclusie

   "Het redelijke prijskaartje en de spectaculaire batterijduur maken de (vernieuwde) Real Blue NC meer dan een koptelefoon die goed klinkt. Misschien dat je niet valt voor de blauwe kleur, maar ook in het wit of zwart overtuigt deze Teufel op heel veel vlakken. Als je een draadloze koptelefoon zoekt om onderweg in een betere kwaliteit ongestoord naar je muziek te luisteren of video’s te bekijken, dan is dit een goede keuze."

  • ICREATE
   Veel luisterplezier op een budget
   icreate 17.12.2021
   ICREATE

   (...) ''Voor een uitstekende combinatie van comfort en geluid hoef je niet verder te zoeken dan de Teufel Real Blue NC koptelefoon. De noise-cancelling is de kers op de taart en maakt de accessoire het prijskaartje waard.''

  • "Met liefde gemaakte over-ear koptelefoon..."
   www.areadvd.de 11.12.2021

   "(...) Wat het geluid betreft, overtuigde de Teufel koptelefoons ons met zijn zeer geloofwaardige totaalweergave. Zelfs kritische vocale karakters werden onberispelijk gereproduceerd door de REAL BLUE NC. De enorme algehele akoestische homogeniteit, de nauwkeurige basweergave met uitstekende lage bastonen en het algehele bovengemiddelde oplossend vermogen ronden onze indrukken af."

  • Logo - intogadgets
   een koptelefoon die in de eredivisie mee speelt
   intogadgets.nl 28.12.2021
   Logo - intogadgets
   "De Real Blue NC is een koptelefoon die in de eredivisie mee speelt. Goede bediening, goede ANC en een prima speeltijd afhankelijk van de instellingen (ANC aan of niet). Een paar dagen muziek luisteren zonder te opladen kan, en in die tijd vind je vast wel ergens een oplader / tijd om op te laden."
  • coolesuggesties
   Een topper volgens Coole Suggesties met een score: 9
   coolesuggesties 01.12.2021
   coolesuggesties

   (...)''Voor dit geld biedt de koptelefoon een geweldige geluidskwaliteit, die je de kleinste details laat horen. Het bereik is indrukwekkend, maar vooral de helderheid en het bereik laten een geweldige impressie achter.''