Waterdichte koptelefoon

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Koptelefoons producten

Waterdichte koptelefoon

3 Producten
3 Producten
 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Waterdichte koptelefoon van Teufel - geweldig geluid, zelfs als het nat is

Je kunt nooit lang stilzitten en bent een absolute outdoor-fan die ook tijdens zijn favoriete sport krachtige sound wil? Dan heb je naast passende kleding ook een goede waterdichte koptelefoon nodig. Want tijdens het joggen, wandelen, zeilen of kitesurfen moet je koptelefoon stevig zitten en tegen een beetje water kunnen. Wie wil er nou goede sound missen tijdens het joggen, alleen omdat er een klein buitje valt? Onze waterdichte en waterbestendige bluetooth in-ear koptelefoons zijn hier voor gemaakt en garanderen urenlang luisterplezier in alle weersomstandigheden.

Push your limits met de AIRY SPORTS

De AIRY SPORTS zijn IPX7 waterdicht en dus goed beschermd tegen water, van zowel boven- als ook onderaf. Naast de geïntegreerde microfoon zijn ze ook voorzien van bluetooth 5.0 met apt-X® en AAC voor draadloze muziekstreaming in cd-kwaliteit van ondermeer Spotify, Amazon Music, YouTube en Apple Music. Dankzij de IPX7-certificering kun je de AIRY SPORTS koptelefoon zelfs onder de douche gebruiken en niet alleen meezingen met je favoriete nummers, maar ze ook beluisteren in de beste kwaliteit terwijl het water over je heen stroomt. Daarom zijn de waterdichte AIRY SPORTS de perfecte partner voor in en om het water. Dankzij hun lichte gewicht en gebruiksgemak zijn ze niet alleen geschikt voor watersport, maar zijn ze ook een betrouwbare partner voor alle andere outdoor sporten. Het extreem zachte maar flexibele oortje van antibacteriële siliconen garandeert een stevige en comfortabele pasvorm, en met een akku van tot wel 25 uur kun je je kompleet uitleven met deze koptelefoon. Een goed alternatief voor de liefhebbers van een draadloze koptelefoon is onze AIRY TRUE WIRELESS, maar ook onze SUPREME IN is zeker een aanrader.

Je dagelijkse portie vrijheid: REAL BLUE IN

Deze in-ear koptelefoon met bluetooth 5.0, apt-X® en AAC kent geen limits. Of het nu gaat om een mooie wandeling in de stad, joggen in het bos of gewoon een ontspannen avond op de bank met je notebook. Bovendien is de bluetooth-koptelefoon IPX7 waterdicht en dus de perfecte outdoorpartner in de regen. De lineaire HD coaxiale drivers met een tweeter en één midwoofer per oortje garanderen parallel gedetailleerde, zijdeachtige hoge tonen en een diepe, droge bas. Voor een gemakkelijke hantering houden de oortjes elkaar magnetisch vast, zodat ze niet zomaar verloren kunnen gaan. Daarnaast heeft de bluetooth koptelefoon ook een in-line afstandsbediening voor muziekbediening, en is er een handsfree kit met Qualcomm® cVc™ technologie beschikbaar voor draadloze telefonie. Skypen, facetimen, spraakbesturing via Google/Siri en dat in hoge soundkwaliteit zijn dus geen probleem. Met de ShareMe-functie kun je twee REAL BLUE IN met één smartphone draadloos verbinden en onze Teufel headphones app biedt diverse instelmogelijkheden zoals een equalizer om je sound nog verder te personaliseren. De meegeleverde pasvormadapters (pinna piece, hook und 4 eartips) bieden een stevige pasvorm voor zwaardere workouts en trainingssessies en dankzij de krachtige akku zijn runtijden tot 10 uur mogelijk. Krachtig geluid in weer en wind voor een onvoorstelbaar goede prijs: ontdek de REAL BLUE IN.

Inspirerend, kleurrijk en draadloos

Hoewel de AIRY TRUE WIRELESS en onze SUPREME IN niet kunnen worden gebruikt om mee te zwemmen, zijn ze dankzij de IPX5-certificering spatwaterdicht, dus een regenbui, oftewel "singing in the rain" is geen probleem. De kwaliteit van de soundoverdracht wordt gegarandeerd door bluetooth 5.0 met aptX™ voor de SUPREME IN en bluetooth 5.0 met AAC voor de AIRY TRUE WIRELESS koptelefoon. Om ervoor te zorgen dat je onderweg niet zonder energie komt te zitten, hebben deze koptelefoons ook krachtige ingebouwde akkus, waardoor de batterij van de SUPREME IN koptelefoon tot 16 uur meegaat en die van de AIRY TRUE WIRELESS oordopjes zelf meer dan 25 uur, dankzij de bijbehorende case. Bovendien zijn er slimme touchsensoren geïntegreerd op elk oortje zelf, of een in-line afstandsbediening in de kabel, zodat je altijd volledige controle over je muziek hebt. Natuurlijk worden ook hier diverse siliconenadapters meegeleverd, zodat de koptelefoon altijd stevig in je oor zit en hij zijn krachtige sound ook echt kan tonen.

Music without limits: AIRY SPORTS TWS

Met deze draadloze professionele in-ear sportkoptelefoon kun je je meer dan 7 uur lang door je workout heen slaan en krijg je een nauwkeurig en krachtige sound dankzij de lineaire HD-drivers en de effectieve demping van extern geluid. Bluetooth 5.0 met apt-X® en AAC zijn geïntegreerd voor hoogwaardige sound van al je muziek, net als een smart touchbediening op het oortje voor muziekbediening, telefoonbeantwoording en volume. De handsfree-functie van Qualcomm® cVc™ garandeert de beste soundkwaliteit bij het telefoneren en bij de bediening via spraakbesturing met Google/Siri. Ook zweet en spatwater zijn geen probleem dankzij de IPX3-bescherming.

Echte grootheid in sound: REAL BLUE TWS

De REAL BLUE TWS koptelefoon combineert een terughoudend design en goede sound met alledaagse functionaliteit. Bluetooth 5.2 met AAC is geïntegreerd, net als een handsfree-functie met Qualcomm® cVc™-technologie voor draadloze gesprekken en spraakbediening. Met de touchbediening op de oortjes regel je de muziek en volume, evenals de actieve ruisonderdrukking (ANC). Voor regenachtige dagen hebben de in-ears een IPX3-certificering, dus stof en spatwater zijn geen probleem. De oplaadcase zorgt in totaal voor meer dan 25 uur muziek en de speciale antibacteriële siliconenadapters passen stevig en comfortabel in je oor. Geniet met de REAL BLUE TWS van fantastisch geluid met zoveel stilte als je nodig hebt dankzij ANC.

Ontdek onze waterdichte en waterbestendige in-ears en earbud hoofdtelefoons en laat het slechte weer de pret met je muziek niet bederven!

Als ja mobiele telefoon ook waterdicht is kun je, dankzij Bluetooth, de waterdichte koptelefoon ook gebruiken om te douchen of zwemmen (korte onderdompeling).

Relevante thema's:

Filteren
Herstellen Sluiten