Kombo 42 (2015)

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Kombo 42 (2015)

Muziek kosmopoliet

(217)

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Kombo 42

Mogen we voorstellen

Ongecompliceerd apparaat met 80 Watt AM/FM-receiver en twee boekenkast luidsprekers van hifi-klasse.

Alle specs en features op een rij

 • Handig mini-formaat
 • Speciaal: boxen met afgeronde hoeken
 • Optimaal geluid, hifi-kwaliteit
 • Plaats boxen op statief, in of op de kast
 • Compact systeem, goed geprijsd
 • Makkelijk te bedienen

De IP 42 CR is een krachtige en tegelijkertijd compacte AM/FM-receiver met geïntegreerd cd-loopwerk en extra USB-poort. Met de goede ontvangst van de tuner zijn tot 40 zenders op te slaan.

De efficiënt werkende eindversterker met een totaal vermogen van 80 Watt vult normale woonkamers met indrukwekkende volumes. Een aparte subwoofer sluit je aan de speciaal daarvoor bedoelde aansluiting aan.

Naast de cd-weergave (audio en data-cd’s) kan de IP 42 CR de op een USB-stick aanwezige audiofiles in MP3-formaat afspelen en toont diens ID3-tags op het display. Er zijn extra ingangen voor vijf andere apparaten zoals tv, MP3-speler, iPod-dock, dvd-speler, etc. aanwezig. Twee daarvan vind je aan de voorkant.

Het zorgvuldig verwerkte metalen behuizing beschikt over knoppen met solide drukpunt en een zware draairegelaar. De koptelefoonaansluiting van metaal garandeert lange houdbaarheid en zeker contact. Een ergonomische afstandsbediening voor handige aansturing van alle functies is bij levering bijgesloten.

Uitstekende speakers

Met een kwaliteit waar je van op aan kunt: de Ultima 20 is een van de beste boekenplankspeakers in zijn prijsklasse. Een top sound, ontwikkeld in Berlijn met de volgende ingrediënten:

 • Grote 25 mm tweeters voor een zijdezacht hoog
 • Grote 165 mm midrange drivers met fase plug voor een gebalanceerd geluid in iedere luisterpositie
 • Trompetvormige basreflex openingen voorkomen stromingsgeluiden en zorgen voor een precieze, diepe bas
 • Klippel geoptimalisserde drivers garanderen een gebalanceerde frequentierespons

De hier toegepaste Klippel-meettechniek die voor een uiterst natuurlijke en gebalanceerde weergave zorgt, is nieuw in deze prijsklasse. De trompetvormige reflexbehuizing elimineert ruis van luchtstromingen en garandeert een precieze bas. Bovendien verminderen extra houten stutten in de behuizing eventuele vibraties.

Universeel, tijdloos

De Ultima 20 Mk2 voldoet aan alle geluidseisen. Dit stereopaar produceert een vol geluid met een hoge dynamiek. De Ultima 20 Mk2 is zorgvuldig afgewerkt met afgeronde hoeken. De boekenplankspeaker kun je op je tv-meubel zetten of in je boekenkast, maar ook ophangen of op een los verkrijgbaar statief plaatsen. Met de Ultima 40 Mk2 heb je dus een zeer veelzijdig en flexibel speakerpaar te pakken.

Teufel Stereoanlage Kombo 42
Teufel Stereoanlage Kombo 42
Stereo-Lautsprecher Ultima 20 Mk2 Teufel

Inhoud levering

 • 1× AM-antenne voor IP 42 CR / KB 42
 • 2× Batterij AAA voor afstandsbediening IP 42 (Paar)
 • 1× Afstandsbediening IP 42 RC
 • 2× Luidsprekerkabel IP 42 CS 5m
 • 1× FM-antenne voor IP 42 CR
 • 1× CD Receiver IP 42 CR
 • 2× Boekenkastluidspreker UL 20 Mk2
Kombo 42 - Outline [SVG]

Technische details

 • Kombo 42

  Kombo 42 (2015)

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.41 van 5 bij 217 beoordelingen)
5
121
4
75
3
13
2
5
1
3
Klein maar fijn
In het begin was ik sceptisch, maar de Kombo 42 overtuigde me. Goed geluid in een kleine ruimte. Wat me stoort is dat de bas en treble alleen via de afstandsbediening te bedienen zijn.
(Automatisch vertaald *)
chic en luidruchtig
Het systeem geeft een geweldig geluid van zichzelf. Maar ik heb het niet aangedurfd om haar op haar kop te zetten, want ze heeft veel wazigheid. De verwerking is geweldig met een sterretje. Elke cent ...
(Automatisch vertaald *)
chic en luidruchtig
Het systeem geeft een geweldig geluid van zichzelf. Maar ik heb het niet aangedurfd om haar op haar kop te zetten, want ze heeft veel wazigheid. De verwerking is geweldig met een sterretje. Elke cent waard! Dank u. Dank u. Dank u.
topje
Hoi Hoi Dus ik kan niets slechts zeggen over het systeem zelf, het topgeluid, alle functies die ik nodig heb en het loopt allemaal soepel, of het nu gaat om een CD, USB, radio of kabelverbinding met ...
(Automatisch vertaald *)
topje
Hoi Hoi Dus ik kan niets slechts zeggen over het systeem zelf, het topgeluid, alle functies die ik nodig heb en het loopt allemaal soepel, of het nu gaat om een CD, USB, radio of kabelverbinding met je mobiele telefoon. Twee dingen die ik dan toch nog moet blootleggen, daarom ook "slechts" 4 sterren. 1. u kunt geen enkele map op een CD of USB-stick selecteren, wat jammer is voor een USB-stick met 7RICHTIGRICHTIG nummers. 2. een willekeurige weergave ontbreekt helaas ook een beetje triest als er, zoals hierboven geschreven, een USB-stick met 7RICHTIGRICHTIG nummers wordt gebruikt. Anders een duidelijke aanbeveling om te kopen! Hoewel ik iets mis, zou ik deze plant op elk moment weer kopen.
Sterk geluid
Voor de prijs, het pakket is zeer goed. De CD-speler is een zwak punt. Maar de Kombo42 heeft een super geluid te bieden. De speakers zijn geweldig.
(Automatisch vertaald *)
Super plant
Het geluid is zeer goed, hoewel het een zeer compact systeem is. Ook de luidsprekers hebben een geweldig geluid en zijn stabiel gebouwd. Ik kan - vooral met de prijs - alleen maar van harte aanbevelen...
(Automatisch vertaald *)
Super plant
Het geluid is zeer goed, hoewel het een zeer compact systeem is. Ook de luidsprekers hebben een geweldig geluid en zijn stabiel gebouwd. Ik kan - vooral met de prijs - alleen maar van harte aanbevelen!
Vijf sterren
Het systeem biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Perfect ontwerp en vakmanschap. Goed geluid voor dit formaat. Snelle verzending. Dank u wel, meneer.
(Automatisch vertaald *)
Mooie plek, met enkele zwakke punten.
Ik vond het systeem erg mooi van het ontwerp, en het geluid van de luidsprekers was erg fantasievol en de luidsprekers leken me onberispelijk verwerkt. Het systeem zelf lijkt niet van dezelfde kwalite...
(Automatisch vertaald *)
Mooie plek, met enkele zwakke punten.
Ik vond het systeem erg mooi van het ontwerp, en het geluid van de luidsprekers was erg fantasievol en de luidsprekers leken me onberispelijk verwerkt. Het systeem zelf lijkt niet van dezelfde kwaliteit te zijn als de Teufel in hun speakers. De radioscan is een ramp. Ik moest elk station handmatig doorzoeken en opslaan. Ondanks de kabelaansluiting kwamen er vreemd genoeg maar een paar zenders met een goede ontvangst samen. De CD-speler kon niet overweg met gloednieuwe of oudere originele CD's en natuurlijk ook niet met zelf gebrande CD's. Dus moest ik het apparaat terugsturen. Ik hoop dat dit niet het geval is met de nieuwe vervanging, want ik wil dit systeem graag behouden vanwege de uitstekende luidsprekers. Daarnaast wilde ik het volgende opmerken; ik heb nu op de homepage ontdekt dat de Kombo 42 nu een opvolger heeft met Bluetooth. Helaas was het in de telefonische klantenservice op mijn verzoek om dit als vervanging te krijgen en ik zou het verschil betalen om het af te handelen. Jammer dat de duivel zo inflexibel is....
Alles was geweldig
Zeer goed apparaat kan alleen aan anderen worden aanbevolen.
(Automatisch vertaald *)
goede ervaring
Wat de kracht van deze kleine plant is al gek ik ben super tevreden met het en vind ook de verwerking super.thumbs up en ik zou mezelf kopen op elk gewenst moment weer.
(Automatisch vertaald *)
Kombo 42
Ik vind het geluid en de werking van het apparaat erg mooi. Eén ding moet ik echter bekritiseren, wanneer nummers worden afgespeeld vanaf CD of USB-stick, begint het apparaat bij nummer 1 telkens als ...
(Automatisch vertaald *)
Kombo 42
Ik vind het geluid en de werking van het apparaat erg mooi. Eén ding moet ik echter bekritiseren, wanneer nummers worden afgespeeld vanaf CD of USB-stick, begint het apparaat bij nummer 1 telkens als het wordt uitgeschakeld. Naar mijn mening is een geheugenfunctie waarbij het apparaat het laatst gespeelde nummer onthoudt, een voorapparaat.