Smart speakers

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Wifi-speakers producten

Muziek door heel je huis

Smart speakers

3 Producten
3 Producten
3 van 3 worden getoond
 

Multiroom speakers

Ontwikkeld in Berlijn, is de nieuwe generatie Teufel streaming speakers het beste dat er te krijgen is op streaming gebied. Stream muziek draadloos en luister multiroom overal in huis naar je favoriete tunes.

Streaming Bedienung App

"Speel mijn favoriete playlist!“
De voice control van onze smart speakers als de Holist funtioneert al net zo easy als je denkt. Gewoon praten en je wens uiten. Dankzij HD-microfoons, die je overigens makkelijk kunt uitzetten, zijn de spraakcommando's goed te begrijpen –ook van verder weg of wanneer de muziek harder staat.

M Weiss von Teufel

Audio streaming

Outside beauty, inside wifi en bluetooth
Streaming WiFi Raumfeld
Raumfeld

Met de Raumfeld streaming technologie geniet je overal in huis van dezelfde of verschillende muziek, en dat in cd-kwaliteit. Wifi streaming zorgt ervoor dat je ongestoord van muziek kunt genieten - geen telefoontjes tussendoor of niks. Restream muziek van je platenspeler naar een andere kamer. Lokaal opgeslagen files selecteer je via de app. De app is een van de meest uitgebreide apps op deze wereldbol.

Streame Musik kabellos vom Smartphone, PC, Notebook oder iOS- bzw- MAC-OS Gerät auf den Lautsprecher. Videoton wird Lippen-synchron übertragen
Bluetooth

Met bluetooth stream je ieder audiosignaal van je telefoon, tablet, computer of tv naar je speakers. Denk aan Youtube, Apple Music of Amazon Music, maar ook de video van dat verjaardagsfeestje laatst. Onze speakers hebben een stabiele blutooth verbinding met groot bereik.

Chromecast
Chromecast

Een aantal Teufel Streaming systemen zijn uitgerust met de Chromecast built in technologie. Stream muziek van je telefoon, tablet of pc gelijktijdig naar een of meerdere speakers. Je hebt de keuze uit meer dan 100 muziek apps. Klik op het Cast-symbool in je app en geniet van een geweldige geluidskwaliteit. Chromecast wordt ondersteund door: Teufel Cinebar Pro en de Teufel Sounddeck Streaming.

Logo - Alexa built in
Alexa built-in

Met Alexa built-in kun je alle Alex skills gebruiken, denk aan voice control en de streamingdienst Amazon Music

Multiroom met Raumfeld

Alle Teufel Streaming speakers kun je dankzij de Raumfeld-technologie met elkaar verbinden. Luister via meerdere speakers naar dezelfde of andere muziek in verschillende ruimtes. Met de Teufel Raumfeld app bedien je de luisterruimtes, het volume en nog veel meer. Gemakkelijk en overzichtelijk.

Streaming Multiroom Schwarz

Muziekbronnen

Outide beauty, inside jukebox
De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

Features

Outside beaty, inside alleskunner
Streaming

Bedienknoppen

's Ochtends kom je maar moeilijk uit bed? Dat is verleden tijd nu je jouw wake-up playlist en lievelingszender achter een van de preset toetsen kunt opslaan. Volume/play/pauze/skip bedien je ook op de speaker zelf. Nu hoppa, onder de douche en tijd voor een koffie!

Streaming Smart Standby

Smart standby

Je komt moe naar huis en wilt relaxen bij een ontspannende sound? Versterker aan? Cd-speler aan? Het kan veel makkelijker: de Teufel streaming speakers zijn altijd speelklaar maar zijn tegelijkertijd toch stroombesparend.

Streaming

Bereik

Met wifi dans je met je telefoon in je zak van kamer naar kamer zonder dat de muziek onderbreekt. Twee antennes per speakerunit en een Dual Core processor zorgen voor een stabiele stream en een verbeterde reactietijd van de app op commando's. Wil je liever via bluetooth streamen, dan heb je een bereik tot 15 meter.

Streaming

Sleeptimer

Luisterboek, klassiek of kinderliedjes – de sleeptimer neemt jou en je kleintje langzaam mee naar dromenland. Stel de tijd in en de timer stopt automatisch na afloop van de ingestelde tijd. De speakers in de luisterzone gaan dan automatisch in de eco-modus. Slaap lekker!

Streaming Kopfhörer

Van koptelefoon naar speaker

Rock till you drop? No problem! Heb je tijdens het joggen je koptelefoon op en wil je verder luisteren als je naar huis komt, selecteer dan bij Spotify Connect een of meerdere speakers en de muziek switcht naadloos naar je speakers.


  Recensies

  Getest en aanbevolen

  FAQ

  Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

  Wifi-speakers: de nieuwe standaard om muziek te luisteren

  Eindelijk geen kabel wirwar meer. Audiofans met oog voor detail zijn dankbaar voor onze wifi-luidsprekers. Draadloos, een mooi design en een uitstekende hifi-sound. Met de slimme wifi-speakers stream je makkelijk je muziek van je smartphone app naar je speakers.

  Volle sound via wifi-speakers

  Met draadloze speakers heb je geen randapparatuur meer of losslingerende cd's, kabels door je woonkamer en enorme boxen meer nodig. Met onze streamingspeakers kun je door het hele huis genieten van van je muziek. Via je thuisnetwerk kun je nu in iedere ruimte van een volle sound genieten. De bekabeling is tot een minimum beperkt: een stroomaansluiting is het enige dat je nodig hebt. Muziek uit bibliotheken van Spotify & co. gaat draadloos via wifi of bluetooth naar de streaming speakers.

  Wifi-speakers toevoegen aan het thuisnetwerk

  Muziekliefhebbers kopen draadloze, multiroom speakers om in meerdere kamers tegelijk naar hetzelfde geluid te kunnen luisteren. Dit kan door alle draadloze Teufel speakers met elkaar in een netwerk te verbinden. De Raumfeld technologie die in alle Teufel streaming systemen is geïntegreerd, maakt ditmogelijk.

  Met de multiroomfunctie kunnen meerdere draadloze luidsprekers in elke kamer synchroon dezelfde of andere muziek afspelen. Installeer hiervoor de Teufel Raumfeld app op je smartphone. Hiermee kan je kamers beheren, individuele wifi-luidsprekers groeperen en individuele afspeellijsten aanmaken. Ook kan je het volume en het geluid per kamer aanpassen met behulp van de equalizer in de app.

  Dankzij de Teufel Raumfeld app kan je genieten van hoogwaardig geluid zonder dat telefoontjes en berichten jouw muziekplezier onderbreken; het huidige nummer speelt gewoon door. Maar de app verdeelt niet alleen muziek van streamingdiensten zoals Spotify, TuneIn of Napster naar alle kamers, je kunt ook muziek van een platenspeler, cd-speler, USB-stick of harde schijf via het netwerk streamen.

  Uitgebreid muziekplezier met Spotify Connect

  Via de uitgebreide muziekcatalogus van Spotify, vind je heel wat muziek. Dankzij Spotify Connect is het mogelijk om al je nieuwe ontdekkingen op alle Teufel wifi-speakers af te spelen. Zo kun je direct uit de app op je smartphone naar de luidsprekers streamen; zonder onderbreking.

  De Teufel One-serie: kleine van afmeting, groots geluid

  Klein maar fijn – deze beschrijving geldt voor de Teufel One serie. Eenmaal verbonden met wifi of bluetooth, bevind je je meteen in het muziekparadijs. Je streamt je favoriete nummers in fantastische kwaliteit. De One wifi-luidsprekers hebben bedieningsknoppen waarmee je het geluid kunt aanpassen. En 's avonds val je met de sleeptimer bij het laatste liedje van de dag in slaap.

  Teufel Stereo-serie: vol stereo geluid met boekenkast- of vloerstaande speakers

  Met de Stereo-serie bewijst Teufel dat wifi-speakers niet klein hoeven te zijn. Zowel de boekenkastspeakers als vloerstaanders hebben een 3-kanaals systeem met high end coaxiale drivers. De bassdrivers uit carbon zorgen bij de Stereo M en de Stereo L voor power en volume.

  Via wifi-speakers en multiroom overal goede sound

  De wifi-luidsprekers zijn niet de enige apparaten die je kunt gebruiken voor ongelooflijk geluid in een multiroom setup. De wifi-soundbars kan je ook in de draadloos toevoegen. En als je ook met muziek wakker wilt worden, raden wij je onze wifi-speakers met wekkerfunctie aan.

  Wifi -en bluetooth speakers van Teufel

  De geselecteerde draadloze luidsprekers van Teufel kun je niet alleen via wifi voorzien van muziek, je kunt ook elk geluidssignaal van je smartphone, tablet, computer of tv draadloos naar de luidsprekers sturen via bluetooth. Dit werkt met het geluid van bijvoorbeeld YouTube video's, Apple Music of Amazon Music. De Teufel speakers hebben een bijzonder stabiele bluetooth verbinding met een groot bereik.

  Streaming speakers: overal muziek

  Goede sound is belangrijk! Wanneer je de volumeknop vol opendraait en de woonkamer zich vult met muziek, maar ook wanneer je even de muziek wat zachter zet tijdens het lezen van een goed boek. Muziek zou in elke kamer in de woning aanwezig moeten zijn. Zo kun je dan ook in de keuken of in de slaapkamer dezelfde muziek horen. De oplossing? Streaming luidsprekers.

  Audio streaming maakt het mogelijk om muziek via wifi over te dragen naar verschillende systemen, zowel hifi-sytemen als losse speakers. Als streamingclient geldt de bijpassende software of het apparaat dat deze software heeft. Onze streaming producten bedien je met de Teufel Raumfeld app. De Teufel streaming apparaten halen daarbij de muziek vanuit je muziekbibliotheek of het internet. Je kunt ten alle tijde en in verschillende ruimtes van jouw verzamelde muziek of muziek op het internet, zoals internetradio of streamingdiensten, genieten.

  Geen angst voor kabel wirwar of muziek in foute codec: audio streamen functioneert

  Wie nu bang is dat 'ie na de aanschaf met een boel kabels wordt geconfronteerd, kan rustig ademhalen. De streamingclient, maar ook de speakers ontvangen de audiostream volledig draadloos.

  De muziekformaten zijn onbeperkt. Terwijl vroeger bij de meeste apparaten moeilijkheden ontstonden bij ongewone codecs als AAC of FLAC, vind je dit probleem bij de streaming apparaten van Teufel niet meer. Hiermee staat een wireless luistergenot niets meer in de weg.

  Gerelateerde thema‘s:

  Filtern
  Herstellen Sluiten