Statief AC 3001 SP

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Statief AC 3001 SP

(12) 69,99 Incl. btw
 • Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • 0,00 Verzending (klimaatneutrale verzending door Teufel)

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Standfuß AC 3001 SP - Front Angled Small - Schwarz

Alle specs en features op een rij

 • Kwalitatief hoogstaand statief vor zuilen- en micro luidsprekers
 • Uitwisselbare houder voor verschillende luidsprekerformaten en verschillende hoogteposities.<br />
 • Luidsprekerkabel kan door sokkel van statief gevoerd worden
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: metaal
 • Verpakkingseenheid: per stuk
(3.83 van 5 bij 12 beoordelingen)
Alle reviews

Met dit statief bereiken zuilen- en micro luidsprekers een optimale hoogte voor de geluidsweergave. De tweeter van de luidspreker wordt daarmee ter hoogte van de zittende luisterpositie gebracht (bank, stoel) op oorhoogte. Dat leidt tot een precieze weergae en betere onderverdeling van de lage tonen van muziek, film en games.

Het statief AC 3001 SP bestaat uit een solide, uitwisselbare aluminium buis-constructie. Twee aluminium buizen behoren worden geleverd. De lange aluminium buis wordt voor de grote zuilensatellieten gebruikt. De korte aluminium buis wordt voor de micro luidsprekers gebruikt. De luidsprekerkabel (tot 4,0 mm²) kan in het binneste van de aluminium buis worden gevoerd. De luidsprekers worden vast aangeschroefd en zijn daarmee zeer stabiel bevestigd. De zware constructie met een sokkel van gietijzer verhinderd vibraties.

De AC 3001 SP is de opvolger van de AC 3401 SP en AC 5001 SP. De genoemde prijs is per stuk. Het statief wordt per stuk verpakt.

Inhoud levering

 • 1× Statief AC 3001 SP

Technische details

 • Standfuß AC 3001 SP - Front Angled Small - Schwarz

  Statief AC 3001 SP

  • Beschrijving Artikel
   Bodemplaat - breedt (cm) 22
   Bodemplaat - lengte (cm) 22
   Totale hoogte (cm) 109
   Maximale belasting (kg) 5

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(3.83 van 5 bij 12 beoordelingen)
5
6
4
2
3
2
2
0
1
2
Goede kwaliteit, helaas niet helemaal doordacht.
Hallo, het zijn de profs: de speaker stands zijn echt heel goed gemaakt. De voet is super stabiel en geïsoleerd. Het is een eenvoudige constructie van vierkante buizen, die in elkaar kunnen worden geetageen en zo de hoogte kunnen worden aangepast. Kabelgeleiding super eenvoudig voor 4m2 zelfs met banaanstekker mogelijk. Nu de...nu de...de....de...de...de...de...de....de....de....de....de....de....de....de....de....de.....de.....de.....de......de..........de..........de.................................................................................................................... - waarom dit driepootsysteem? Ja Driepoot trilt niet - ja met iets rond maar niet met een vierkant. Als ik bij een hoekje kom waar de Nupsi in het midden staat, komt de hele stand naar me toe. Voor de all-clear hij niet helemaal omvalt - maar hij wiebelt wel heel mooi heen en weer. Kabelgeleiding supi maar de banaanstekkers passen niet voorbij de bovenste dop - dus de dop eraf. Ook niet nodig als de respectieve boringen bij speaker evenals tribune enigszins worden verschoven (cubycon) misschien slechts hier het probleem zou zijn. We hebben de stands gehouden omdat ze eigenlijk de enige stands in deze stijl zijn waar een 4m2 kabel in past. Beste Teufelteam, misschien kun je deze kleine onvolkomenheden uitroeien, dan zijn de luidsprekerstandaards perfect. LG
Statief AC 3RICHTIGRICHTIG1 SP
Profs: Eenvoudige montage Zware/stabiele voetfundering Goed vakmanschap Oplichter: Het inrijgen van de kabel is een beetje omslachtig (als de kabel net genoeg is!!). Draadstift voor CS 35 FCR Mk3-luidspreker wat kort, maar nog steeds houdbaar. Conclusie: Top product Eenvoudig ontwerp Ik ben over het algemeen zeer tevreden over het product.
Alle top 1
Alles is in orde. ondanks de verkeerde levering heeft de klantenservice alles in het werk gesteld om de juiste goederen op tijd te leveren. ik ben zeer tevreden over de goederen van Teufel. zou op elk moment weer bij Teufel winkelen. Groeten C.C.
eenvoudig ontwerp
De standaard heeft een eenvoudig ontwerp, is eenvoudig te monteren, past in verschillende maten speakers en heeft een veilige standaard door de grote en zware bodemplaat.
(Automatisch vertaald *)
goede kwaliteit
Gewoon om voort te bouwen op wat ik niet zo leuk vond is de prijs. Ik zou 5RICHTIG€ oké gevonden hebben. Het enige wat ik niet leuk vind is dat het universele standaards zijn voor verschillende luidsprekertypes. Daarom een klein minpuntje in het ontwerp...
Robuust en stijlvol
Niet zo eenvoudig te installeren (kabelgeleiding en schroeven). Robuust en vrij stabiel, maar toch sierlijk. Visueel aantrekkelijk. Ik heb er de System4 dipolen aan vastgemaakt, maar niet voor dit doel. Werkt geweldig.
AC3RICHTIGRICHTIG1SP-Tribune
Hallo, allereerst wil ik zeggen dat ik opnieuw enthousiast ben over de service en de snelle levering van Teufel! De voet/voeten 2 in mijn geval zien er zeer stabiel uit, van zeer chique/ elegant in het zwart, ze passen achter mijn bank! -de constructie is ook zeer eenvoudig met 4-5 handgrepen, u heeft uw 7.1 systeem al klaar voor gebruik:) -Ik kan de voet voor de luidsprekers alleen aanbevelen als u geen extra beugels in de muur wilt schroeven!
alles is in orde
Zeer goede kwaliteit en ik ben zeer tevreden over de voeten. Ook de nederzetting met de duivel is zeer goed. Ik heb nog een voet besteld, die ik moest terugsturen en na een kort, zeer vriendelijk telefoontje krijgt u een mailtje met de ophaalmodaliteiten. Zoals met alle producten van Teufel ben ik zeer tevreden. Hartelijk dank en nogmaals.
Edele stand
Volledig tevreden!
(Automatisch vertaald *)
Stevige stands
Ik ben tevreden met de stands, want ze zijn voor mijn oude Concept S boxen en ze hebben een zwaar gewicht. Hoewel de prijs wat te hoog geprijsd is in mijn ogen, heeft dit natuurlijk (wie´s is altijd zo) invloed op de goede kwaliteit. Ze waren zeer eenvoudig op te zetten en ook met de kabelgab's geen problemen. Het enige punt van kritiek: Er zijn 3 hoogte-instellingen - ik heb de hoogste genomen, maar dan heeft de onderste borgschroef geen grip meer. Hij kan iets hoger zijn naar mijn smaak. Met wat draad heb ik de luidsprekers aan de onderkant vastgezet. Al met al een waardevolle investering vanwege de kwaliteit. Je kunt niets verkeerd doen.
* automatisch vertaald door DeepL