Store - Wien

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Welkom in de Teufel shop

Van bas in je buik tot kippenvel op je arm – geniet live van onze producten. Van oortjes tot de Teufel soundlounge, we helpen je graag bij het ontdekken van je favoriete Teufel. We kijken uit naar je bezoek. 

Maak een persoonlijke luisterafspraak.

Call and Collect

Om er zeker van te zijn dat je ook de beste Teufel sound krijgt, bieden wij je nu de mogelijkheid om je bestelling in onze winkel af te halen. Stuur ons gewoon een e-mail naar showroom-wien@teufel.de of bel +43 (0) 720 204020 en laat ons weten wat je bestelling is. Ons Teufelteam zal je laten weten wanneer je de bestelling kunt afhalen. Als je advies nodig hebt bij de keuze van een product, helpen wij je graag persoonlijk, telefonisch of per e-mail.

We kijken ernaar uit!

Adres
Teufel Shop im EMI Store Wien
Kärntner Straße 30
1010 Wenen
Openingsuren
Maandag tot vrijdag 10:00–19:00 uur
Zaterdag 10:00–18:00  uur
Zondag gesloten

Teufel – we keep you posted

Winkelzondagen, speciale aanbiedingen of store acties – blijf op de hoogte.

Teufel Store Wenen

Ontdek de veelzijdigheid van Teufel audioproducten op bijna 200 vierkante meter in onze winkel aan de Mariahilfer Str. 119. Home cinema systemen of een soundbar – je weet niet precies wat je wil? Geen probleem. Het Teufel team ter plaatse staat je met raad en daad terzijde. Via een persoonlijk en deskundig gesprek vinden we de perfecte equipent voor je. En omdat je goede sound gewoon moet ervaren, hebben wij een gewelfde kelder van 30 vierkante meter omgebouwd tot een thuisbioscoop. De kenmerkende ruitvorm van de kamer heeft zijn eigen akoestische bijzonderheden die het ontdekken waard zijn. We kijken ernaar uit je te zien!