In-ear

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Koptelefoons producten

Hifi in mini-formaat

In-ear koptelefoon

REAL BLUE TWS 3
6 Producten
6 Producten
 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wanneer heb je een ANC-koptelefoon nodig?
  ANC-koptelefoons zijn bijzonder geschikt voor wanneer je met het vliegtuig, trein of bus reist. De ruisonderdrukkende technologie kun je ook zonder muziek gebruiken wanneer je bijvoorbeeld rustig en geconcentreerd wilt werken. De microfoons en verwerkingselektronica in ANC-koptelefoons krijgen hun power ook via de batterij van de koptelefoon. Aangezien de meeste stilte koptelefoons ook bluetooth hebben om draadloos muziek te kunnen streamen, is er dus ook al een batterij aan boord.
 • Wat is het voordeel van hybride ruisonderdrukking?
 • Wat is het verschil tussen actieve en passieve noise cancelling?
 • Wordt alle geluid geëlimineerd met een noise cancelling koptelefoon?
 • Is er een verschil in geluidskwaliteit tussen een ANC-koptelefoon en een gewone koptelefoon?
 • Zijn noise cancelling koptelefoons geschikt voor alle soorten muziek?

Oortjes: verfijnd geluid in een compact formaat

In-ear oordopjes, draadloos via bluetooth of bekabeld, bieden met hun compacte formaat en lichte gewicht een duidelijk voordeel ten opzichte van on-ear en over-ear koptelefoons. In tegenstelling tot de traditionele on-ear en over-ear koptelefoons, die op het oor rusten, zijn in-ear oordopjes ontworpen om in de gehoorgang te passen en hebben geen kabel nodig om met elkaar te verbinden. Hierdoor is een klassieke hoofdband niet langer nodig. Wat betreft de pasvorm van oordopjes, is er een verschil tussen in-ear oortjes en earbuds.

Earbuds

Earbuds plaats je rechtstreeks in het oor, maar de oordopjes zijn zo gevormd dat je ze aan de buitenkant van je oor of in de oorschelp plaatst. Dit is bijvoorbeeld ook het geval met onze SUPREME IN oortjes.

In-ear oordopjes

In-ear koptelefoons plaats je echter direct in het oor. De pasvorm hangt grotendeels af van de gebruikte siliconen adapters, maar ook van het oor van de gebruiker. Dit is te wijten aan het feit dat elk oor een unieke vorm heeft,. Oortjes moet je daarom meestal iets dieper in de gehoorgang plaatsen zodat ze goed aansluiten en jij naar een optimaal geluid kunt luisteren.

De verschillende modellen oortjes en de voordelen

Aangezien de term "in-ear" alleen betrekking heeft op de constructie van de oordopjes, zijn er verschillende modellen in deze categorie, die afhankelijk van het model en de kenmerken aan je behoeften zijn aangepast. Zo zijn er verschillende varianten:

Oordopjes met kabel

Bekabelde oordopjes hebben het voordeel dat ze altijd goed werken, zelfs bij stoorsignalen of een slechte bluetooth verbinding. De microfoon is geïntegreerd in de kabel, net als de in-line afstandsbediening, die je gebruikt om het gesprek aan te nemen of te beëindigen. Een ander voordeel van de koptelefoons met kabel is dat ze een standaard jackplug (3,5 mm) hebben en je ze dus aansluit op elk apparaat dat een koptelefoon uitgang heeft. Het grootste voordeel van bekabelde oortjes is dat je, in tegenstelling tot bluetooth oordopjes, geen batterij hebt die leeg kan raken. Met bedrade oortjes kun je dus in theorie eindeloos naar muziek luisteren.

Draadloze oordopjes

Draadloze in-ear oordopjes brengen veel voordelen met zich mee. Of je nu veel naar muziek of podcasts luistert of vaak telefoongesprekken voert, onze draadloze oordopjes zijn uitgerust met touch- of drukgevoelige bedieningsknoppen. Hiermee kun je eenvoudig muziek afspelen/pauzeren, het volume aanpassen, oproepen beantwoorden en zelfs spraakassistenten activeren. Met de langdurige batterijduur van zowel de oordopjes zelf als de oplaadcase, kun je urenlang genieten zonder zorgen. Daarnaast zijn ze makkelijk te verbinden met jouw smartphones, tablets of laptops en licht van gewicht zodat je overal muziek kan luisteren.

Noise cancelling oordopjes

Noise cancelling oordopjes zijn speciale in-ear koptelefoons die zijn ontworpen om omgevingsgeluid actief te onderdrukken. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek, het voeren van telefoongesprekken of het genieten van stilte. Onze Active Noise Cancelling oortjes bieden vaak verschillende mogelijkheden. Zo heb je de ruisonderdrukking om storende geluiden te verminderen (en de luisterervaring te verbeteren) en een transparantiemodus om geluiden van buitenaf goed te horen zonder de koptelefoon af te zetten. De REAL BLUE TWS 2 is het perfecte voorbeeld van zo’n alleskunner. Luister onderweg naar je favoriete songs, houd duidelijk verstaanbare videocalls of geniet van het beste geluid tijdens je workout, want goed geluid gaat hand in hand met genieten.

Gaming headset oordopjes

De gameliefhebber of streamer heeft vast wel van een gaming headset gehoord. Is een gaming koptelefoon niet helemaal jouw ding, dan kan je ook gebruikmaken van bedrade oortjes. Deze sluit je dankzij de standaard jackplug (3,5 mm) net zo eenvoudig aan op jouw Playstation- of Xbox-controller. Zowel koptelefoons als de in-ear oordopjes zijn voorzien van een ingebouwde microfoon, waardoor ze ideaal zijn voor in-game communicatie, met een hoge mate van verstaanbaarheid. Voor gamers onder ons, zijn er aanvullende geluidsinstellingen beschikbaar in het menu van de betreffende spelconsole, waarmee ze het geluid verder kunnen aanpassen en optimaliseren.

Meer bewegingsvrijheid met bluetooth in-ear oordopjes

Voor optimale bewegingsvrijheid, met name tijdens sportactiviteiten, zijn onze sport oordopjes met bluetooth technologie perfect. Je wilt immers niet dat ze uitvallen door zweet of dat je verstrikt raakt in de kabel tijdens intensieve inspanningen.. Zo zijn de AIRY SPORTS TWS en AIRY TRUE WIRELESS het perfecte voorbeeld van eindeloos muziek luisteren. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen via touch-bediening, waarmee je niet alleen je muziek kunt regelen, maar ook oproepen kunt beantwoorden of nummers kunt wijzigen. Daarnaast kan je met de AIRY SPORTS TWS het volume aanpassen, zodat je met jouw favoriete muziek je training altijd naar een hoger niveau kunt tillen.

Als comfort net zo belangrijk is als bewegingsvrijheid, bieden de AIRY SPORTS en AIRY SPORTS TWS de oplossing met hun zachte, flexibele oorstukjes, die zorgen voor een stevige pasvorm en een krachtig geluid. De kabelverbinding van de AIRY SPORTS heeft als extra voordeel dat je de afzonderlijke oordopjes niet kunt verliezen tijdens je workout of sportactiviteit. Wat nog belangrijker is, al onze draadloze oordopjes zijn minstens spatwaterdicht met een IPX3-certificering, waardoor ze bestand zijn tegen een onverwachte regenbui. De specificaties kunnen variëren afhankelijk van het model, zoals de AIRY SPORTS met zijn indrukwekkende IPX7-certificering. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we je graag naar de productpagina van onze koptelefoons.

Bluetooth opbergcase: perfect voor de mobiele, flexibele lifestyle

Bewaar je Teufel bluetooth oordopjes zorgeloos in je broekzak of handtas dankzij de meegeleverde opbergcase. De oplaadcase zorgt ervoor dat de bluetooth oordopjes comfortabel in je oren blijven, zelfs tijdens hoge intensiteit bewegingen. Onze Teufel in-ears zijn gemakkelijk schoon te houden, waardoor je langdurig kunt genieten van hun prestaties. Om de druk op je oren in balans te houden, zijn er kleine ventilatieopeningen aangebracht, waardoor de opgebouwde geluidsdruk naar buiten kan ontsnappen zonder de geluidskwaliteit van je koptelefoon te beïnvloeden. Een ander duidelijk voordeel van onze in-ear modellen is dat wij in alle modellen microfoons hebben geïntegreerd. Afhankelijk van de uitvoering van de koptelefoon zijn de microfoons en de bedieningselementen in de afstandsbediening in het snoer of in het oordopje zelf geïntegreerd, zodat bellen gemakkelijk blijft.

De extra functies van onze in-ear koptelefoons in een oogopslag:

 • in-line afstandsbediening
 • Bluetooth 4.0 met aptX
 • speelduur tot wel 25 uur
 • licht van gewicht, dankzij robuust aluminium
 • oplaadcase bij True Wireless oordopjes

Gerelateerde onderwerpen:

Filteren
Herstellen Sluiten