Surround gaming

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
PC Lautsprecher 5.1

Enter the action

Gaming

Productlijst filter

Filter Herstellen

2 Resultaten

Alle Surround gaming producten: 2 Resultaten
Sluiten
  • € 599,00 € 1.000,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

Pc speakers 5.1 voor puur surround geluid bij laptop en pc

Met een pc of laptop beslis jezelf welke tv programma's je wanneer en waar bekijkt. Dit geldt niet alleen voor tv programma's maar ook voor films. Tegenwoordig bekijk je op de computer de nieuwste films, programma's en series.

Uiteraard wil je ook op de pc het ultieme surround geluid. Daarom zijn PC speakers 5.1 een must have. Een 5.1 set zorgt er namelijk niet alleen voor dat het geluid van links naar rechts realistisch wordt weergegeven, maar ook dat de spraakweergave in het midden en de tonen vanuit achteren zeer goed worden weergegeven. Film kijken op de pc wordt met een home cinema set voor de pc nog leuker en games worden nog spannender.

De juiste opstelling van pc speakers 5.1 aan de pc

Net als in de bioscoop is het ook bij jou thuis belangrijk dat je in het midden van de PC speakers 5.1 zit. Voorin – op het bureau – staan de linker en rechter front speakers. De center speaker wordt op het bureau of geplaatst of aan de muur boven het computerscherm bevestigd. De subwoofer wordt onder het bureau geplaatst. In het meest ideale geval worden front speakers, subwoofer en pc monitor op één gelijke lijn geplaatst. De twee rear speakers worden op oorhoogte aan de muur bevestigd of aan de zijkant op oorhoogte geplaatst.

5.1 surround luidsprekers voor de pc van Teufel Audio.

Teufel heeft een uitstekend assortiment aan 5.1 surround luidsprekers voor de computer, waarmee je films en games op een heel ander niveau beleeft. Teufel biedt onder de rubriek pc diverse surround systemen. Je kunt op onze website kiezen welk systeem het beste bij jou past.

Gerelateerde artikelen: