Consono Serie

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Home cinema producten

Echte surround sound voor je thuisbioscoop begint hier.

Consono

Heimkino
7 Producten
7 Producten

Kleine prijs en afmeting – gigantische geluidsperformance: De Teufel Consono serie

Niet iedereen heeft het geld en de ruimte voor een groot home cinema systeem. Maar toch is het verlangen naar een verbluffend surround sound systeem aanwezig. Teufel Audio biedt de wens naar het beste geluid voor de beste prijs: met de Consono serie. De filosofie van Teufel “Veel geluid voor weinig geld”, wordt met deze productserie op een indrukwekkende wijze bevestigd. Voor prijzen, ver onder die van andere fabrikanten, krijg je bij Teufel indrukwekkend klinkende speakers. Voor optimale geluidsweergave tijdens het (af)spelen van muziek, filmmuziek en games.

De deuropening naar home cinema geluid van Teufel Audio: Consono

Met de Consono serie geniet je al voor minder dan 200 euro van overweldigende home cinema geluid. Teufel Audio maakt het mogelijk. Dat komt mede door de voordelige Consono 15 uit deze productserie. Met dit instapmodel biedt Teufel surround sound voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De Consono 25 bezit over vijf identieke 2-kanaals satellieten met een hoge belastbaarheid van 100 Watt en compleet frequentiebereik van 150 tot 20000 Hz. Door het complete frequentiebereik worden middentonen en hoge tonen naadloos, natuurlijk en dynamisch weergegeven. Er wordt een zeer harmonieuze geluid gecreëerd doordat de set uit identieke vormgegeven front-, center- en rear satellieten bestaat. De lage bastoon wordt door de krachtige subwoofer gecreëerd. De subwoofer is een trotse bezitter van een 200 mm woofer en bezit over een vermogen van 100 Watt. Dit zeer compacte systeem maakt het mogelijk om surround sound zeer efficiënt en makkelijk in de ruimte te integreren en past op alle 5.1 AV-receivers.

Twee treden hoger maar nog altijd enorm voordelig geprijsd, vind je het model Consono 35. Met deze set is het mogelijk om ruimtes tot 30 m² te voorzien van het fijnste 5.1 home cinema geluid. De Consono 35 biedt maximale geluidsperformance voor een minimale prijs. Dit komt door de 4 identieke satellieten en een center. In elke satelliet zijn twee midrange luidsprekers gebouwd die dubbel werk verrichten. De subwoofer is in het bezit van een 250 mm woofer, bebouwd in een ruim gedimensioneerde basreflexbehuizing van 32 liter. De subwoofer zorgt daarmee voor een zeer lage basweergave met een diepte tot 34 Hz. De bescheiden vormgeving van de subwoofer in hoogglans, zorgt voor een passende integratie in jouw woonkamer!

Voor de liefhebbers van goed geluid met een kleine portemonnee: Consono

Zoals je ziet, hoeft een goed home cinema systeem niet veel te kosten. De krachtige Consono home cinema startersets van Teufel Audio zijn het bewijs! Goed geluid voor iedereen die goed geluid waardeert. In de webshop van Teufel Audio vind je alle informatie over onze voordelig geprijsde Consono serie.

Filteren
Herstellen Sluiten