Cinebase Streaming

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Cinebase Streaming

The winner streams all

(9) 719,99 Incl. btw
 • Binnen een week verzendklaar
 • 29,99 Verzending (Klimaneutraler Versand von Teufel)

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Soundbase Cinebase

Mogen we voorstellen

<span class="wkzReservedText float">Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Inclusief netwerk speler van Raumfeld voor high definition muziek streaming. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase Streaming ondersteunt je tv, smartphone en tablet zowel fysiek als sonisch. </span>

Soundbase Cinebase

Alle specs en features op een rij

 • All-in-one sounddeck met netwerk speler
 • Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie
 • HDMI in- en uitgang, digitale en analoge ingangen
 • Bluetooth met NFC en aptx-codec voor hoogwaardige draadloze verbinding
 • Diepe, krachtige basweergave
 • Draagt grote flatscreen tv’s tot 60”
 • 6 breedband drivers + 2 woofers voor een volle basweergave
 • Speel muziek van je mobiel, Spotify of TuneIn
(4.78 van 5 bij 9 beoordelingen)
Alle reviews

All you need

De Cinebase van Teufel is de ideale soundbase om je tv-geluid in een handomdraai te verbeteren. Dankzij de Sonic motion™ Absolute 3D-technologie ervaar je een realistische surround weergave in de hele woonkamer. Het robuuste design kan televisies met een gewicht tot 60 kilo aan. Je kunt tot wel vijf apparaten op de Cinebase aansluiten - wedden dat de Cinebase je tv-ervaring compleet gaat veranderen?
Sonic Emotion
Soundbase Cinebase Teufel Sonic Emotion

Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie
Sonic Emotion™ Absolute 3D is een technologie, die oorspronkelijk is ontwikkeld voor professionele audio en gebruik maakt van gepatenteerde software en een digitale signaalprocessor (DSP-unit). Deze technologie garandeert een sensationele surround weergave met een mooie, ruimtelijke diepte. Door het gebruik van deze technologie in de Cinebase, ervaar je uit slechts één luidsprekersysteem een realistische surround weergave – of je nu recht voor je tv zit of niet.
Met Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie ervaar je:

 • de beste geluidsweergave op alle luisterposities,
 • een precieze lokalisatie van het geluid; ook bij een suboptimale opstelling,
 • zeeg hoge volumes zonder vervorming,
 • maximale spraakverstaanbaarheid
 • en een diepe, krachtige basweergave.

De Cinebase in vergelijking met een 5.1 systeem

Niet iedereen wil een groot 5.1 systeem in zijn woonkamer. Je moet er maar net de ruimte voor hebben. De Cinebase biedt een compact alternatief wanneer je voorkeur uitgaat naar een eenvoudiger en minder groot systeem. Een ander, zeker niet onbelangrijk voordeel: met de Cinebase heb je geen lastige kabels meer door je woonkamer, want alles wat je nodig hebt, is een HDMI-kabel naar je tv. That's all.

Soundbase Cinebase Teufel Sonic Emotion
① Regulier 5.1 systeem

Een 5.1 systeem in de prijsklasse van de Cinebar met 6 luidsprekers biedt slechts op een enkele luisterpositie een optimale geluidskwaliteit.

② Met Sonic Emotion 3D

De Sonic Emotion 3D technologie zorgt voor een brede, ruimtevullende geluidsweergave en een precieze plaatsing van klanken en geluiden.

Simpele installatie

Met de Cinebase hoef je geen gaten in de muur te boren, geen extra AV-receivers of versterkers aan te sluiten of in iedere hoek van de kamer home cinema speakers neer te zetten of op te hangen. Leg deze sounddeck op je tv-meubel, plaats je hdtv erop, sluit je apparaten aan en je kunt meteen al genieten van het unieke geluid van de Cinebase. Dat geldt trouwens ook voor muziek en games.

Teufel Soundbase Cinebase
Teufel Soundbase Cinebase 2
Soundbase Cinebase Teufel

  Draadloos muziek afspelen via bluetooth

  Dankzij bluetooth 4.0 met aptX codec, wordt je muziek nauwkeurig en zonder kwaliteitsverlies draadloos weergegeven. De aansluiting is kinderspel: bluetooth activeren en alles wat je op je smartphone / tablet / pc of Mac afspeelt, hoor je nu via de Cinebase. Dit werkt bijvoorbeeld met Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, apps, games en natuurlijk alle muziek die je op je apparaat hebt opgeslagen.

  ios

  iOS

  Met de geïntegreerde bluetooth functie stream je alles van je iPhone, iPad of iPod.

  Android

  Ook voor Android smartphones & tablets is het koppelen kinderspel.
  android
  mac-pc

  Mac OS, pc en Linux

  Natuurlijk kun je ook met deze speaker je muziek en filmsound draadloos streamen.

  Connect all

  Met een HDMI plus digitale en analoge ingangen is de Cinebase geschikt voor vrijwel ieder apparaat dat je gebruikt om je muziek en films mee af te spelen. Maar al net zo easy sluit je een gaming console zoals Nintendo Wii, Wii U, Sony PS2, PS3, PS4, Microsoft Xbox 360 en One op de Cinebase aan.

  Met NFC (Near Field Communication) maak je snel een verbinding met de Cinebase. Hoe? Houd je smartphone bij het NFC-logo op de Cinebase en meteen ben je verbonden. Geen lastig pairen meer of het invullen van een wachtwoord.

  Soundbase Cinebase Teufel Anschlüsse 1

  Ondersteunt alle formaten

  De Cinebase decodeert DTS en Dolby Digital en heeft een decoder voor Dolby Pro Logic en Dolby Pro Logic II. Hierdoor is de Cinebase in staat om alle geluidsformaten in stereo of surround geluid te formateren.

  Een afstandsbediening regelt alles

  De Cinebase kun je bedienen met de bijbehorende afstandsbediening of met je eigen tv-afstandsbediening. Zonder ingewikkelde programmering of moeilijke setup zoals bij veel andere sounddecks. Gemak dient de mens, niet?

  Soundbase Cinebase Teufel 2
  Soundbase Cinebase Teufel

  Krachtig met twee jet motor subwoofers

  Met vier frontfire-fullrange chassis brengt de Cinebase het tot een luid, vervormingsvrij volume, maar ook met een laag volume klinkt hij vol en krachtig. De twee speakers die zich aan de zijkant bevinden, zorgen voor een breed stereogeluid met veel diepte - dat komt gevaarlijk dicht in de buurt van volwaardige vloerstaanders.

  Nog meer goed nieuws: je hebt geen extra subwoofer meer nodig. Twee extra grote jet engine subwoofers, die beide in een eigen luidsprekerkast verbouwd zijn, nemen de bas voor hun rekening. Zo geniet je van een powerbas - maar zonder een extra 'meubel' in je woonkamer.

  De geïntegreerde Class D versterker heeft een maximaal vermogen van 280 Watt voor een geruisarme, dynamische sound. Wil je meer bas? Met de AB stel je de geluidsinstellingen naar wens in.

  • Soundbase Cinebase Teufel
  • Cinebase - Subwoofer

  ´class="uk-switcher>

  Wifi netwerkplayer

  De Teufel Connector is een hifi netwerkplayer die je muziekinstallatie met de streamingwereld verbindt. De Connector maakt streamingdiensten als Spotify, TuneIn, Soundcloud, Youtube en je eigen muziekverzameling via de Teufel Raumfeld app toegankelijk. Sluit hem met een cinch kabel op je versterker, AV-receiver, soundbar of andere muziekbron aan.
  Teufel Connector WLAN Streaming

  Hifi streaming

  Met Teufel Streaming krijg je toegang tot miljoenen songs van Spotify of andere streamingdiensten en geniet je van een geweldige sound in cd-kwaliteit. Je bedient alles gemakkelijk met de Teufel Raumfeld app op je telefoon. De speakers hebben een geïntegreerde versterker , waardoor je geen extra apparten meer nodig hebt. De streaming speakers zijn inhouse in Berlijn ontwikkeld.

  Muziek van iedere geluidsbron

  Met Raumfeld luister je naar streamingdiensten of je eigen muziekverzameling – alle gangbare audioformaten worden ondersteund. Je kunt er zelfs je platenspeler op aansluiten om zo je albums naar al je Raumfeld speakers te streamen.

  De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

  Einer der beliebtesten Streaming-Dienste mit Millionen Songs. Datenraten von bis zu 320 kbps (fast CD-Qualität).
  Tunein
  TIDAL Musik Streamingdienst
  Napster
  TIDAL Musik Streamingdienst
  Chromecast built-in
  USB
  Compact disc
  Vinyl
  TV Sound
  Lokale Files

  De in-app setup assistent helpt je snel en gemakkelijk door het installatieproces. Wat je nodig hebt, is een iOS (vanaf versie 9) of Android apparaat, een wifi-router plus eventuele wifi-acces points bij een zwak wifi-netwerkwerk.

  Aansluiten
  Download app
  Streamen

  PDS - Raumfeld Connector - Schritte 123

  Inhoud levering

  • 1× Netkabel voor Cinebase
  • 1× Remote control for Cinebase
  • 1× Cinebase
  • 1× Teufel Connector
  Cinebase Streaming - Outline [SVG]

  Technische details

  • Cinebase Streaming - Set

   Cinebase Streaming

  Recencies & reviews

  Dit vinden andere klanten van het product
  (4.78 van 5 bij 9 beoordelingen)
  5
  7
  4
  2
  3
  0
  2
  0
  1
  0
  Het geld waard...
  Eenvoudige installatie, zeer goed geluid. goed apparaat. Wat ik mis is een indicator... welke ingang aan staat. Wat Teufel dacht met de afstandsbediening zou me interesseren, het verdient absoluut niet de naam Teufel. (een echte glimp)
  Geluidshoorn Afstandsbedieningsdiskette
  Het geluid, de opstelling is eenvoudig en ongecompliceerd. Het apparaat is top verwerkt. Helaas is de afstandsbediening precies het tegenovergestelde, de sensor beslaat slechts een klein oppervlak, dat lijkt te worden bespaard, en de verwerking van de afstandsbediening is ook vrij goedkoop.
  Alles top zoals beschreven op *****
  Alles top zoals beschreven op *****
  (Automatisch vertaald *)
  Alles is in orde
  Na de aankoop is alles in eerste instantie goed verlopen. Ik had problemen met de streaming adapter. Nadat dat was overwonnen, kwam de geluidstest. In het begin was ik een beetje teleurgesteld, maar na het kiezen van de juiste musick kwam het geluid goed over. De instelmogelijkheden zijn niet talrijk, maar het is voldoende. De app is misschien nog wel beter, hij wilde mijn NAS niet lezen met Upnp. Nadat ik het direct via het netwerkadres heb geconfigureerd, werkt dit ook.
  Zeer goed
  Het apparaat is niet!
  (Automatisch vertaald *)
  Zeer mooi apparaat
  Hebben de Cinebase nu voor bijna 2 weken, moet zeggen typische duivel. Zeer goed vakmanschap en super geluid, doet precies waarvoor ik je gekocht heb. De drie Sonic geluidsinstellingen, die via de afstandsbediening kunnen worden aangepast, zijn echte tops. Voor iedereen die graag wil dat ik het zonder kabelwarboel zou willen stellen, staat Cinebase aan de goede kant. Ook de streaming werkt goed voor mij. Van mij een duidelijk aankoopadvies.
  Overtuigend!
  De levering verliep zeer snel en de eerste indruk van de verpakking en presentatie was uitstekend. De ingebruikname was ook snel en probleemloos dankzij de zeer begrijpelijke menunavigatie. Het resultaat is gewoonweg overtuigend. Kortom: een echte aanrader!
  Gewoonweg uitstekend
  Ik heb de Cinebase nu 2 weken in gebruik en het is gewoonweg ongelooflijk wat er uit het apparaat komt. Het is massief en verbetert het geluid drastisch. Ik heb het getest met films, musick en normale kabeltelevisie. Alles klinkt heel ingenieus. De aansluiting met een HDMI-kabel was eenvoudig en klinkt uitstekend. Bij een hoog volume trillen de bank en de vloer. Ik heb het maar kort geprobeerd omdat mijn kamer niet zo groot is en de muren dun zijn. Het is gemakkelijk om het hele huis te laten klinken. Zelfs via analoog via chinch naar laptop werkt perfect. Ik kan dit geluidsdek alleen maar aanbevelen aan iedereen die van goed geluid houdt en een TV heeft die op het dek past. Vooral televisies met een standaard zijn hier aan te bevelen, omdat de televisie goed in het midden geplaatst kan worden.
  Met de BoomsterXL als 4.1
  Dus ik heb de geluidsbalk uitgepakt en was al overweldigd door het ontwerp en het formaat. Daarna kwam de auditie zoals je weet van teufe niet zonder de 3 sonic settings echt cool en toen heb ik mijn boomster xl van teufel aangesloten en beide zsm laten draaien die heel vet klinkt als 4.1 zou ik bijna zeggen: D komt gewoon op de juiste positie op echt geil ding dat het de mittleöner en och töner voor de boomster beter afstemt en vullen elkaar geniaal aan en beiden elkaar aan willen terug kopen daar. zoals de volgende bepaald de rockster ;D lg alex gaat zo teuf de volgende ;D lg alex verder zo teuf de volgende ;D lg alex zo teufe teufe dus teuf de volgende bepalen.
  * automatisch vertaald door DeepL