Indoor

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Große Bluetooth-Lautsprecher

Boombox 2.0

Thuis – indoor

Productlijst filter

Filter Herstellen

21 Resultaten

Alle Indoor producten: 21 Resultaten
Sluiten
 • € 77,00 € 1.500,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

Alle Indoor producten: 21 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Weergaloze sound zonder kabels – bluetooth speakers voor thuis

Wil je overal in jouw huis genieten van krachtige sound zonder gedoe met kabels? Dankzij bluetooth is dit een fluitje van een cent. De draadloze standaard is in de loop der jaren verbeterd. De nieuwste bluetooth speakers koppelen moeiteloos met al je afspeelapparaten, de verbinding blijft stabiel en de transmissie is low-loss. Je kunt nu niet alleen je smartphone, tablet, laptop of pc, maar ook je smart tv draadloos aansluiten op een geluidssysteem dat bluetooth ondersteunt.

Vooral bij het overbrengen van muziek naar plaatsen waar je maar sporadisch bent, is zo'n bluetooth box perfect inzetbaar. Het maakt ook niet uit of het afspeelapparaat een Android, iOS of Windows systeem is.

Jouw sound in alle kamers

Draadloze speakers met bluetooth spelen je favoriete nummers door het hele huis. Zelfs de kleinste toestellen kunnen een opmerkelijk volume bereiken in vergelijking met andere speakers van vergelijkbare grootte. Of het nu in de woonkamer, de werkplaats, de keuken of de kinderkamer is, het geluid is goed. Middelgrote of grotere bluetooth luidsprekers kunnen ook grotere kamers vullen met geluid.

De actieve luidsprekers zien er ook goed uit: zoals onze MOTIV GO, die verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren en ook spatwaterdicht is dankzij zijn IP5-certificering. Laat je creativiteit de vrije loop op je favoriete nummers of luister naar boeiende podcasts. De MOTIV GO is de ideale partner voor home office of een etentje voor twee en vergezelt je met zijn lichte gewicht in elke andere ruimte. Bluetooth aptX® is geïntegreerd voor het streamen van muziek van Spotify, YouTube, Apple Music, Deezer, TuneIn enz. in quasi cd-kwaliteit, net als een partymodus waarmee je twee smartphones tegelijk kan aansluiten. Dankzij twee full-range drivers en twee passieve basmembranen creëert de elegante luidspreker een verbazingwekkend weelderig en precies geluid. Een helder en rijke sound met krachtige bassen is gegarandeerd.

Bluetooth speaker met DAB radio?

Luister je graag naar FM-radio, internetradio of DAB-radio? Om je favoriete radioshow of de nieuwste podcast niet te missen, kan je onze RADIO 3SIXTY programmeren met een bijbehorende wekker. Dankzij onze Dynamore-technologie geeft deze radio je 360-gradensound met het beste geluid in elke positie in de kamer. Het grote, dimbare kleurendisplay informeert je over de tijd, de zender en de titel. Bovendien kan je de RADIO 3SIXTY ook met je wifi verbinden en comfortabel bedienen via de Teufel Remote App (iOS/Android) of met de inbegrepen afstandsbediening. Bediening op het toestel zelf is ook mogelijk dankzij de duidelijke knoppenindeling en de goed uitgevoerde draaiknoppen.

Onze draagbare speakers met bluetooth & krachtige oplaadbare batterij

Met kleine bluetooth speakers wordt veel gereduceerd tot de functie van geluidsweergave. Dit is anders bij grotere bluetooth luidsprekers. Speakers zoals de Teufel BOOMSTER, die ook FM-radio en DAB-radio ondersteunt, of de ROCKSTER AIR zijn echte all-rounders. Zo biedt de ROCKSTER AIR een verlichte 4-kanaals mixer en een aansluiting voor elektrische gitaren en zelfs een karaokefunctie. Bovendien verrast de BOOMSTER met de geïntegreerde DAB+ module voor een goede radio-ontvangst, een oplaadpoort voor smartphones en een geïntegreerde equalizer die het mogelijk maakt om de lage tonen afzonderlijk in te stellen.

Zodat het geluidsplezier niet vroegtijdig hoeft te eindigen, hebben al onze mobiele bluetooth speakers ook een krachtige oplaadbare batterij. Natuurlijk varieert de maximale batterijduur van de bluetooth speakers naargelang het toestel en het formaat.

Hier is een kleine selectie van onze meest populaire bluetooth speakers:

 • BAMSTER PRO: tot 10 uur batterijduur
 • BOOMSTER GO: tot 10 uur batterijduur
 • BOOMSTER: tot 16 uur batterijduur
 • BOOMSTER XL: tot 10 uur batterijduur
 • MOTIV GO: tot 16 uur batterijduur
 • ROCKSTER GO: tot 12 uur batterijduur
 • ROCKSTER CROSS: tot 16 uur batterijduur
 • ROCKSTER AIR: tot 30 uur batterijduur

*Gemeten op kamervolume, werkelijke gebruikstijd varieert afhankelijk van gekozen volume.

Bluetooth soundbars

Van stereomuziek tot cinema en bluetooth radio, met de juiste luidsprekers is het allemaal mogelijk. Onze populaire en bekroonde bluetooth soundbars, zoals de CINEBAR ULTIMA, verminderen niet alleen het aantal kabels, maar bieden ook de beste tv-sound, geweldige klank en uitstekende spraakverstaanbaarheid. Vergeleken met de gewone speakers op je tv, betreed je met een soundbar een geheel nieuwe dimensie van sound. De meeste nieuwe smart tv's hebben nu ook bluetooth. Je tv kan je dus gemakkelijk aansluiten op onze soundbars of onze koptelefoons. Zelfs de weergave van echt goed stereogeluid is mogelijk met zeer weinig verlies. Voor meerkanaalsformaten zoals Dolby Digital, Dolby Atmos of DTS raden wij je aan een HDMI-kabel te blijven gebruiken voor de verbinding tussen de luidsprekers en de tv, ongeacht of het een soundbar of een AV-receiver is..

Sound XXL via bluetooth – POWER HIFI

Als je de sound echt wilt opvoeren en wilt genieten van het beste geluid op hoog volume, kan je de opzwepende en brute concertsfeer ook bij je thuisbrengen met onze POWER HIFI. Het POWER HIFI actieve luidsprekersysteem heeft een modulair ontwerp, kan je uitbreiden tot een stereosysteem met een tweede POWER HIFI en heeft geen aparte versterker nodig voor de werking. Bestaande uit een tweeter, midrange en woofer unit, bereiken deze torens rijke geluidsniveaus tot 115 dB dankzij de zeer efficiënte klasse D versterkers (totaal vermogen 440 watt). Uitgebreide aansluit- en configuratiemogelijkheden (er kunnen stereo en multi-mono sets worden gemaakt), en ook het hoogwaardige metalen bedieningspaneel met display, ronden het plaatje helemaal af. De usb-geluidskaartfunctie, een afstandsbediening en natuurlijk de automatische in- en uitschakelfunctie via cinch, XLR en bluetooth maken de functies van de set compleet. Voor draadloze transmissie in cd-kwaliteit van Spotify, Youtube, Apple Music, Amazon Music en co. bluetooth met apt-X® is uiteraard geïntegreerd.

Indoor of outdoor? Welke bluetooth speaker is geschikt voor mij?

Zit je vaak in de tuin of op je terras en wil je genieten van de beste sound op je outdoor party? Ontdek dan je favoriet onder onze outdoor bluetooth speakers.

Samengevat.

 • Als je vooral thuis luistert, zijn bluetooth speakers voor binnenshuis geschikt. Als je wil dat de speaker draagbaar is, gebruik dan een draagbare luidspreker met een oplaadbare batterij, bij voorkeur een luidspreker voor buitenshuis.
 • Veel van onze bluetooth speakers hebben een geïntegreerde microfoon om handsfree te kunnen praten.
 • De aptX codec voor bluetooth biedt streaming in bijna cd-kwaliteit.
 • Als bluetooth speakers zijn uitgerust met NFC (Near Field Communication), is een snelle koppeling gegarandeerd.

Gerelateerde onderwerpen