bluetooth speaker radio

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Bluetooth producten

Wereldwijd luisteren

Bluetooth speaker met radio

Bluetooth - Radio
5 Producten
5 Producten

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

  • Hoe werkt een bluetooth speaker met radio?

    Een bluetooth luidspreker met radio heeft meerdere ingebouwde radiomodules en kan daarom verschillende radiogolven ontvangen en weergeven. De speaker kan dan FM (ultra korte golf) en DAB+ (digitale radio) afspelen, evenals signalen via Bluetooth, die in het 2,4 Ghz bereik worden verzonden. Deze radio bluetooth speaker is  in de regel draagbaar en heeft, zoals in het geval van onze BOOMSTER, een ingebouwde accu. Er zijn ook stationaire radio's met een ingebouwde bluetooth-module, zoals onze RADIO 3SIXTY. Deze worden door sommigen ook wel bluetooth speakers met radio genoemd.

  • Kan je een bluetooth box met radio kopen die waterdicht is?
  • Kunnen de frequenties van een radio bluetooth speakers elkaar overlappen?
  • Kan ik met elke bluetooth box naar de radio luisteren?

Bluetooth speaker

Bij Teufel kun je eenvoudig een bluetooth box kopen die past bij jouw wensen. We hebben portable speakers die je overal mee naartoe kan nemen. Of kies voor een all-in-one DAB radio met bluetooth en wifi streaming voor oneindig luisterplezier. Je kunt je speaker zowel voor privé- als zakelijk gebruik bestellen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk ook vooral de bluetooth bestsellers!

Radio bluetooth speaker met FM/DAB+

De RADIO 3SIXTY is onze allrounder voor thuis met een geweldig geluid. De radio overtuigt met een 360 graden geluid en een heldere bas. De radio werkt zonder batterij en is makkelijk in het eigen wifi te integreren. Het volume en meer functies regel je via de knoppen op het apparaat zelf of via de Teufel Remote app. En met de geïntegreerde wekkerfunctie begin je dag met je favoriete muziek.

De BOOMSTER dab radio is bij uitstek geschikt voor outdoor gebruik. Hij heeft een krachtige oplaadbare batterij, en kan met batterijen nog eens tot zes uur langer muziek afspelen. Het geluid van de BOOMSTER FM/DAB+ valt goed in de smaak bij de vakpers en bij onze klanten, de dab plus radio is dan ook niet voor niets al jarenlang een van onze bestsellers. Naast een geïntegreerde en geleidelijk instelbare subwoofer heeft hij ook een uitschuifbare telescopische antenne zodat je overal van een goed geluid met een optimale zenderontvangst kunt genieten. Zijn strakke design met spatwaterdichte behuizing is verkrijgbaar in wit en zwart en is een blikvanger op je balkon of terras.

De hifi-wekkerradio: RADIO ONE

Benoem de zoekwoorden: wekkerradio, teufel bluetooth speaker

Als je op zoek bent naar een radio met een krachtig geluid en een wekker aan boord, dan is de RADIO ONE perfect. De hifi bluetooth speaker met wekkerradio heeft een hoogwaardig geluid en uitgebreide features. Je kunt naar DAB+ radio en FM-radio luisteren, via bluetooth 5.1 de songs vanaf je telefoon afspelen en zelf of automatisch de helderheid van het display met tijd instellen.

De RADIO ONE heeft een kristalhelder en krachtig geluid. Je kan de bluetooth speaker kopen voor de beste prijs kwaliteitverhouding in dit prijssegment. De Teufel bluetooth speaker heeft een fijn afgestemde bas. Dit is het resultaat van het samenspel van 2 aluminium fullrange drivers, ondersteund door een groot passief membraan en Dynamore technologie voor een bijzonder breed stereogeluid. Voor de beste ontvangst van DAB+ radio en favoriete radiozenders gebruik je de meegeleverde antenne.

Bluetooth speaker kopen

Als je een bluetooth box met radio wil is het belangrijk om te kijken waar je hem voor wilt gebruiken en wat voor muziek je ermee wilt afspelen. Als je een speaker wil die sterk geluid kan bieden is een party speaker misschien iets voor jou. Wil je hem voor indoor gebruik of ook voor portable gebruik? Of vind je het vooral belangrijk dat de bluetooth box er stijlvol uitziet? Genoeg keuzes en bij Teufel gelukkig ook genoeg aanbod!

Wakker worden klonk dan ook nog nooit zo goed en ook ’s avonds is het heerlijk in slaap vallen, of je nu naar een luisterboek of slaap-app luistert. Een radio bluetooth speaker mag eigenlijk niet ontbreken op je nachtkastje, maar ook in de keuken of kinderkamer slaat hij zeker goed. Nieuwsgierig naar meer draadloos muziekgenot? Bekijk hier al onze bluetooth producten!

Filteren
Herstellen Sluiten