bluetooth bestsellers

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Bluetooth producten

Daar kom je niet omheen.

Bluetooth bestsellers

Bluetooth
10 Producten
10 Producten
 

Product vergelijken

De waarden bij "Geschikt voor..." variëren in stappen van vijf van 5 tot 100. Hoe hoger de waarde, hoe beter het product geschikt is voor deze toepassing.

Recensies

Getest en aanbevolen

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

  • Wat is het verschil tussen wifi en bluetooth?

    Het grootste verschil tussen wifi en bluetooth is de verbindingsmethode. Bluetooth is meestal een "peer-to-peer-verbinding" over korte afstanden, d.w.z. een verbinding tussen twee apparaten. Een zender en een ontvanger. Bij wifi daarentegen is er theoretisch geen beperking op het aantal apparaten dat dat je kunt koppelen. Het resultaat is een netwerk waarin je meerdere apparaten kunt opnemen en met elkaar kunt verbinden. Beide transmissieprincipes werken via radiogolven en deels via dezelfde frequentie (2,4 GHz). Bluetooth-luidsprekers hebben ten opzichte van wifi-luidsprekers het voordeel dat ze mobieler zijn en ook onafhankelijk van een internetverbinding functioneren. Wifi-speakers zijn meestal stationair of bekabeld, omdat een permanente verbinding met het wifi-netwerk nodig is.

  • Wat is een bluetooth speaker?
  • Hoe werkt een bluetooth speaker?
  • Wat is het verschil tussen wifi en bluetooth?
  • Welke bluetooth speakers kan ik voor Alexa gebruiken?
  • Kan ik mijn oude installatie upgraden met bluetooth?
  • Kun je bluetooth boxen aan de tv koppelen?
Filteren
Herstellen Sluiten