Spikes dempers

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Accessoires producten

Bij glad weer en ter bas bas controle

Spikes

Spikes
3 Producten
3 Producten

Spikes & resonantiedempers van Teufel

Onze spikes en resonatiedempers voor speakers en subwoofers zorgen voor nog meer luistergenot. Door het koppelen en ontkoppelen van de boxen ontstaat een helder geluidsbeeld omdat vibraties zo worden voorkomen.

Zo functioneren spikes

Doordat spikes een kegelvormig ontwerp hebben, is het contactpunt met de vloer zeer gering. Je ontkoppelt je speakers als het ware van de vloer. Hierdoor hebben de geluidsgolven weinig tot geen kans in de vloer te ‘verdwijnen’ waar ze anders voor irritante vibraties en een doffe sound zouden zorgen. In plaats hiervan verspreiden ze zich in de ruimte met als resultaat een heldere, transparante sound. Om te voorkomen dat de spitse spikes je vloerbedekking of houten vloer niet beschadigen, staan ze op metalen onderlegschijven. Hoe goed de sound wordt geabsorbeerd, is afhankelijk van het gebruikte materiaal.

Zo functioneren resonantiedempers

Ook resonantiedempers – meestal gemaakt van rubber – verminderen hinderlijke vibraties van de vloer. Je bevestigt ze aan de onderkant van je speakers waardoor de speakers worden ontkoppeld van de ondergrond waarop ze staan.

Filteren
Herstellen Sluiten
  • Prijs
  • Producttype