Home

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Statief AC 7001 SP 2

(6) € 99,99 Incl. btw
Kleur: Zwart
 • Bestel nu! Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 14,99 verzendkosten
 • 8 weken proefluisteren
 • 0% effectieve jaarlijkse rente: betaal met Alma in 2 of 3 keer. Meer informatie

Slechts voor een korte tijd!

100% sound. 0% financiering.*

Gratis verzending

VKF-E669-UWI
Gekopieerd
Voucher kopiëren en inwisselen.*

Aanbieding nog beschikbaar

Dag
uur
min
sec.

Highlights

Alle specs en features op een rij

 • Statief (stuk) voor compacte hifi-speakers
 • Opvolger van het paar statieven AC 7001 SP – nu met geoptimaliseerde basisplaat
 • Geschikt voor luidspreker-installatie in liggend formaat (bijvoorbeeld center) of staand (bijvoorbeeld surround boxen)
 • Luidsprekerkabel kan in statief weggewerkt worden
 • Kleuren: zwart en zilver, verpakkingseenheid: stuk, materiaal: aluminium/MDF
 • Let op de compatabiliteitinformatie in de beschrijving
 • Statief ook als paar verkrijgbaar

 • THEATER 500 Surround - T 500 DL / DR (dipool)
 • ULTIMA 20 - UL 20 Mk3 18 (boekenplankspeakers)
 • ULTIMA 20 / 40 Surround UL 40 C Mk3 18 (centerspeaker)
 • STEREO M 2 (boekenplankspeakers)

Een statief voor de optimale luisterhoogte van compacte luidsprekers.  In zitpositie (bank, fauteuil) bereikt de tweeter bereikt de oorhoogte. Dit resulteert in een nauwkeurige weergave en betere dieptewerking van muziek, filmgeluid en games.

Het AC 7001 SP 2 statief is gemaakt van aluminium. De luidsprekerkabel (tot 6,0 mm²) kan in de buis worden weggewerkt. De luidspreker wordt stevig vastgeschroefd en is zo optimaal beveiligd. De zware constructie voorkomt trillingen. Het AC 7001 SP 2 statief is de opvolger van het AC 7001 SP statief. 


Ontdek alle highlights

Technische details

Statief AC 7001 SP 2

 • Beschrijving Artikel
  Bodemplaat - breedte 45 cm
  Bodemplaat - hoogte 3,5 cm
  Bodemplaat - lengte 35 cm
  Totale hoogte 68 cm
  Maximale belasting 15 kg

Recensies & reviews

Inhoud levering

Statief AC 7001 SP 2

*NB Gespreid betalen met 0 % rente

Minimumleeftijd: 18 jaar. Je moet in Nederland , België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal of Spanje wonen. Gespreide betaling via Alma kan met een creditcard, betaalkaart of SEPA-domiciliëring, afhankelijk van het land.

Onder voorbehoud van kredietwaardigheidscontrole door Alma. Je betaalt het bedrag in 2 of 3 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Bij gespreide betaling via Alma betaalt de klant geen kosten. De effecctieve jaarlijkse rente van 0,00 % is van toepassing op kredietovereenkomsten die worden afgesloten in de periode tussen 22.02.2024 en 29.02.2024. De gespreide betaling met 0 % rente geldt uitsluitend voor geselecteerde goederen met een bestelwaarde tussen 99 euro en 5.000 euro en alleen voor transacties in euro. Het individuele maandbedrag voor je bestelling hangt af van de waarde van de producten en is te vinden op de desbetreffende productpagina's en in de Alma-checkout. 

Kredietverstrekker: Alma SAS, 176 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrijk. De veiligheid van betalingen is door Alma en haar serviceproviders gegarandeerd. Alle betalingen zijn beschermd door 3D Secure. Om in aanmerking te komen moeten klanten een geldige en geaccepteerde creditcard of bankpas als betalingsbron hebben, afhankelijk van het land, of Alma een SEPA-machtiging tot automatische incasso geven. 


Meer informatie over betalen op afbetaling met Alma vind je hier: https://teufelaudio.nl/betaalmogelijkheden

* Geldig t/m 25.02.2024, 23:59 uur. De kortingscode geldt alleen op www.teufelaudio.nl en is niet geldig op reeds geplaatste en/of gedane bestellingen en aankopen. Je kunt een kortingscode niet inruilen voor geld. Deze kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes worden gebruikt en geldt alleen voor particulieren. Kortingscodes die op www.teufelaudio.nl staan vermeld, mogen niet worden doorverkocht of  gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Lautsprecher Teufel GmbH. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.