Sport koptelefoon

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Push your limits.

Sport koptelefoon

Productlijst filter

Filter Herstellen

4 Resultaten

Alle Sport koptelefoon producten: 4 Resultaten
Sluiten
 • € 59,00 € 130,00
Taal Selecteer taal store

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Jouw workout – Jouw sound

Een sportkoptelefoon moet tegen een stootje kunnen. Vooral tijdens het sporten mag de koptelefoon niet wegglijden, moet hij spatwaterdicht en robuust zijn, een goede grip bieden, en natuurlijk de beste sound leveren. Sport koptelefoons zijn inzetbaar voor een breed scala van sporten en trainingen. Om te joggen, zwemmen of gewichtheffen. Natuurlijk hebben onze sportkoptelefoons bluetooth om muziek draadloos in hoge kwaliteit over te brengen. De lineare HD-drivers leveren een natuurlijk, evenwichtig geluid met precieze crunchy bass.

Kenmerken van goede sport koptelefoons met bluetooth zijn onder andere:

 • Extra lichte oordopjes
 • Goede grip, zelfs tijdens veeleisende trainingen
 • Draadloos te gebruiken voor maximale bewegingsvrijheid
 • Bluetooth met aptX of AAC
 • Geïntegreerde handsfree functie
 • Spatwaterdichte modellen voor outdoor gebruik
 • Krachtige sound met precieze bas

In-ear of on-ear – een goede pasvorm is key

Er zijn verschillende koptelefoons voor sport. De meeste van hen zijn in-ear bluetooth sport koptelefoons. Als alternatief kan je voor jouw workout ook on-ear sportkoptelefoons zoals onze AIRY gebruiken. De AIRY is flexibel en eenvoudig te reinigen en biedt een goede pasvorm en een hoog draagcomfort. Indien nodig kan je ook de oorkussens vervangen. Met de geïntegreerde volumeregeling en bedieningsknoppen heb je volledige controle over je soundtrack tijdens elke workout of run en met een batterijlevensduur tot 30 uur raakt deze koptelefoon nooit uitgeput.

Onder onze in-ear modellen kan je kiezen tussen de AIRY TRUE WIRELESS en AIRY SPORTS. De in-ear sportkoptelefoons worden uiteraard geleverd met verschillende oordopjes, zodat ze altijd perfect passen.

De AIRY TRUE WIRELESS overtuigt niet alleen door zijn uitstekende soundprestaties. Met meer dan 6 uur muziek bij 1 keer opladen kan hij elk programma gemakkelijk bijhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je deze sport koptelefoon met de oplaadcase (met een batterijlevensduur van meer dan 25 uur) in slechts 15 minuten opladen (voor meer dan 1 uur muziek op 50% volume). Voor de draadloze overdracht van je muziekstreams is bluetooth 5.0 met enorm bereik en AAC geïntegreerd.

Geïntegreerde headset-functie voor telefoontjes onderweg

Als iemand je tijdens je workout belt, is dat met de AIRY TRUE WIRELESS geen probleem: met de smart touchcontrol aan het oortje kan je de muziek bedienen en de telefoon beantwoorden. Twee microfoons zorgen voor een optimale spraakkwaliteit met echo- en ruisonderdrukking.

Beste sound dankzij aptX en AAC

De AIRY SPORTS is de professional onder de draadloze sporthoofdtelefoons met grote lineaire HD-drivers inclusief neodymium magneten voor precieze hoge tonen en krachtige bas.

De draadloze muziekoverdracht via bluetooth met apt-X® en AAC maakt streaming in cd-kwaliteit mogelijk van Spotify, Amazon Music, Youtube, Apple Music en Co. Het videogeluid wordt lipsync overgedragen. Dankzij de doeltreffende geluidsisolatie aan de buitenkant, is de AIRY SPORTS waterdicht volgens de IPX7-norm en dus geschikt om te zwemmen (korte onderdompeling) of zelfs om te douchen en te kitesurfen. Dankzij de uiterst zachte en flexibele earhooks van antibacteriële siliconen biedt hij een comfortabele en stevige pasvorm (zelfs voor brildragers) en de verstelbare nekband biedt extra steun.

Krachtige batterij – langer plezier

De batterij gaat tot 25 uur mee, dus je hebt altijd genoeg energie om die laatste paar oefeningen goed af te werken. Een autoplay functie zodra de koptelefoon is gekoppeld, zorgt ervoor dat je direct aan de slag kan. Je meest recent afgespeelde playlist van je Android smartphone wordt automatisch afgespeeld. Een extra in-line afstandsbediening voor muziekbediening is natuurlijk ook beschikbaar, en bellen wordt mogelijk gemaakt door de handsfree functie met Qualcomm® cVc™ technologie om te bellen, skypen of facetime. Spraakbesturing is geïntegreerd via Google/Siri.

Lang luistergenot, ook na reinigingsoptie

Al onze bluetooth-koptelefoons voor sport zijn ook gemakkelijk schoon te maken en worden geleverd met verschillende siliconen oordopjes.

Veel van onze sport koptelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze zeker bij je stijl passen. Als je wat langer traint, hoef je je met onze bluetooth-koptelefoon, geen zorgen te maken over het uitoefenen van je sport. Dankzij een hoge capaciteitsbatterij gaan ze lang genoeg mee en zijn ze snel opgeladen.

Ook als je niet aan het sporten bent, kan je onze sporthoofdtelefoons voor tal van andere toepassingen gebruiken. Zoals bijvoorbeeld:

 • Voor gamen of films kijken, want de overdracht is lipsync
 • Je kan onze koptelefoon niet alleen gebruiken om te joggen, maar ook voor telefoongesprekken en videoconferenties
 • Of natuurlijk gewoon om naar muziek te luisteren, of dat nu van Spotify, TIDAL, Napster, Amazon Music of andere bronnen is.

Verwandte Themen: