Vloerstaanders

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home
Alle Home cinema producten

Tower power voor muziek & films

Vloerstaande / zuilspeakers

Standlautsprecher
15 Producten
15 Producten
 

Product vergelijken

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Vloerstaande speakers voor een allround stereo geluid in de woonkamer

Wie van een krachtig en vol geluid houdt, heeft veel plezier aan goede vloerstaande luidsprekers voor muziek en film. Voor stereo geluid is het belangrijk dat de twee speakers gezamenlijk een homogeen geluid produceren. De vloerstaande speakers zijn hiervoor het meest geschikt. Het grote binnenvolume van deze luidsprekers en de gebruikte materialen zorgen voor een warm, afgerond geluid.

De stereosystemen brengen muziekfans letterlijk op het podium. In home cinema-systemen met vloerstaande luidsprekers ervaar je de beste surround sound.

Vloerstaande stereo speakers – voor welke geluidsweergave geschikt?

Of je nu een spannende film op televisie kijkt of een klassiek concert op cd beluistert; elke audio weergave wordt door deze vloerstaande luidsprekers perfect ondersteund. Alle audio apparatuur, zoals; blu-ray speler, dvd-speler, mp3-speler en elke andere muziekinstallatie past perfect op stereo luidsprekers van Teufel.

Zuilspeakers voor jouw home cinema

De zuilspeakers zijn het topmodel in het home cinema segment van Teufel. Beleef high end audio met een kristal helder geluid.

Zuilspeakers voor een breder klankspectrum

In tegenstelling tot boekenkast speakers hebben zuilpeakers meer plaats nodig. Echter bieden ze wel een vollere klank. Dankzij hun grote design kan je meerdere membranen gebruiken die de verschillende frequenties uitsturen. Niet enkel losse onderdelen, maar ook de verwerking van alle materialen speelt bij onze home cinema systemen een grote rol.

Zijn zuilspeakers geschikt voor muziek en film?

Zuilspeaker klinken niet alleen goed, ze vallen ook op in de ruimte. Mooie klank mag ook gezien worden, toch? Voor ruimtes van tot 50 m² raden wij de LT serie aan. In elk van de indentiek uitgeruste luidsprekers, worden twee 130 mm woofers, een 80 mm midrange en een 25 mm stoffen tweeter gebruikt. Alle sets bieden geweldig klinkende zuilspeakers op het hoogste niveau.

Micro- /mini speakers van Teufel: compact zonder compromis

Teufel biedt krachtige micro- /mini speakers voor iedereen. De kunst van de discrete home cinema: creeër een indrukwekkend geluidsbeeld zonder dat de kamer vol staat met luidsprekers. Nauwelijks zichtbare en bijna verborgen luidsprekersystemen, die toch een boeiend geluidsbeeld bieden, vormen de gulden middenweg tussen comfortabel wonen en pure home cinema.

Kleine luidsprekers, grootse sound

Een boeiende home cinema ervaring in mini formaat tegen de beste prijs vind je bij de luidsprekers van de Consono serie. Een 5.1 set in zwarte hoogglans met vier identieke twee-kanaals micro speakers voor en achter. De center luidspreker met twee midrange drivers zorgt voor een heldere stemweergave. Een aangrijpend klankbeeld met sterke bas, consistente mid-range en heldere hoge tonen maken van elke film een onvergetelijke belevenis.

De luidsprekers van de Cubycon serie zijn high-end micro luidsprekers. Eigenlijk een paradox: high end audio voor zo’n compact formaat? Het is niet mogelijk. Toch wel, als je Teufel op de speakers ziet staan. Meer high class geluid per cm² is absoluut onmogelijk. Klein maar uiterst stijlvol. Een krachtige subwoofer neemt de hoge prestaties van de lage tonen over. High resolution sound - of het nu gaat om home cinema, muziek of games – zeer gedetailleerd in het hoge en middenbereik, uiterst krachtig in het basbereik. Nauwelijks zichtbaar maar akoestisch opvallend – high end en high definition zijn nog nooit zo discreet verpakt.

Gerelateerde onderwerpen:

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Producttype
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Soort
 • Configuratie
 • Aansluitingen
 • Afspeelkanalen
 • Dynamore®
 • Video
 • Multiroom
 • Geluidsformaten
 • Radio
 • Media