Concept E 400

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Concept E 400

De indrukwekkendste 5.1 multimediaset ter wereld

(7)

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Concept E 400

Alle specs en features op een rij

 • PC surround luidsprekerset van absolute topklasse
 • Gigantisch multimedia-geluid in de hele kamer
 • 300 mm subwoofer van 500 Watt
 • 5x 2-kanaals satellieten op voetstuk
 • 3 schakelaars op de subwoofer voor directe controle
 • Geschikt voor ruimtes tot 30 m²

Hier hebben we ons tot doel gesteld een prestatiegerichte multimedia/pc-luidsprekerset te ontwikkelen. Voor een betaalbare Teufel-prijs. Het resultaat is de Concept E 400 en rondt het Teufel C.

De subwoofer van 500 Watt
Centrum van dit geluidsmonster is de imposante CE 400 SW subwoofer. Met zijn versterker van 500 Watt heeft hij zoveel vermogen in zich dat woonruimtes tot 30 m² met bruut geluid kunnen worden gevuld.

De 300 mm woofer
De slanke behuizing bevat een statige 300 mm woofer. Deze afmetingen vindt men normaal gesproken in volwassen home cinema-installaties in de 1000 euro-klasse. Bij Teufel vind je dergelijke materialen al in de multimedia-tak. En dat voor een derde van de prijs!

De bas
Resultaat is een bas die het gehele spectrum van filmgeluid, muziekimpulsen en effecten bij games ten gehore brengt. Bij de laagste frequentie van 32 Hz hoor je de bas niet alleen, maar voel je hem ook.

De satellieten
De vijf hoogwaardige satellieten werken met een 2-kanaals-techniek, dat een facettenrijke prestatie aflevert. Een prestatie die mede dankzij details zoals de gebogen voorkant (= beter afstraling van het geluid) of het voorzetje (= minimalisering van de reflecties van de kanten) wordt bereikt.

Meteen goed
Om te voorkomen dat er geen storende geluidsverschillen tussen de kanalen optreden, zijn de vijf afgeschermde satellieten identiek. Je kunt ze desgewenst op de tafel, in de kast of op optionele statieven plaatsen of aan de muur bevestigen.

Voor pc en meer
De CE 400 is geschikt voor de directe aansluiting met de pc. Maar ook andere apparaten zijn aan te sluiten. Dankzij de upmix klinkt het geluid via de vijf luidsprekers en de subwoofer beter dan een normale stereoweergave!

Meer is meer
Door het massieve materiaalgebruik beleef je multimedia-geluid bij de Concept E 400 op een tot nu toe ongeëvenaard niveau.

Concept E 400 Digital
Bekijk ook de Concept E 400 Digital. Een compleet all-in-one pakket dankzij de Decoderstation met 8 audio-ingangen.

Inhoud levering

 • 5× Satelliet CE 20 FCR
 • 1× 5.1-subwoofer CE 400 SW

Technische details

 • CE 20 FCR vorne mit Abdeckung

  Satelliet CE 20 FCR

  De compacte satelliet CE 20 FCR iseen prestatiegerichte multimedia-luidspreker. Alhoewel hij klein is, blinkt de micro-luidspreker uit door een omvattende, heldere en krachtige weergave van alle midden- en hoge frequenties. In de 9x12,5 cm grote behuizing verstopt zich achter een afneembaar, zwevend gemonteerd voorzetje, een volwassen 2-kanaalssysteem met 80 mm midrange chassis en 19 mm tweeter. Een zorgvuldig aangepaste frequentietak zorgt voor een stemmig samenspel van deze componenten. De gebogen voorkant heeft ten opzichte van conventionele constructies een beter afstraalvermogen.

  Aangesloten met de actieve filtering door de meerkanaals-versterker van de subwoofer wordt een uitzonderlijk lineair frequentieverloop bereikt, dat nieuwe standaards in het bereik van de multimedia-luidsprekers markeert.

  De CE 20 FCR heeft een passend voetstuk dat bij levering is inbegrepen, maar kan ook met de optioneel te verkrijgen wandbeugel Shortlock aan de muur worden bevestigd en dan horizontaal of verticaal worden gedraaid. Alternatief is het extra verkrijgbare statief M 50 P.

  De CE 20 FCR is alleen als onderdeel van een set verkrijgbaar.

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 9,00 cm
   Gewicht 0,53 kg
   Hoogte 12,50 cm
   Diepte 9,80 cm
  • Beschrijving Artikel
   Geschikt voor AV-receiver Ja
   Maximale kabeldiameter 2,00 mm
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Diameter statiefbevestiging 6,00 mm
   Front afneembaar Ja
   Opbouw behuizing gesloten
   Materiaal behuizing ABS kunststof
   Afwerking behuizing Lak, hoogglans
   Netto volume 0,70 liter
   Geïntegreerd statief Ja
   Bevestiging wandbeugel Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 1
   Tweeter (diameter) 19,00 mm
   Tweeter (materiaal) Stof
   Midrange (aantal per speaker) 1
   Midrange (diameter) 80,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Cellulose
   max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 60 watt
   Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 84 dB
   Frequentiebereik van/tot 150 - 20.000 Hz
   max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 100 watt
   Impedantie 4-8 Ohm
   Overige Linear frequency response with active filtering
   Opbouw behuizing Closed
  • Beschrijving Artikel
   Aansluitklemmen Luidsprekerkabelklemmen
  Concept E 400 - CE 400 SW vorne

  5.1-subwoofer CE 400 SW

  De Concept E 400 SW kan met zijn vermogen het veld van de multimedia subwoofers opnieuw definiëren. Meer dan dit gaat namelijk niet.

  500 Watt vermogen verdeelt de 5.1-versterker over zes kanalen. Daarvan alleen al zijn 225 Watt gereserveerd voor de bas in de behuizing van 63 liter. Dat is ook logisch, want hier verstopt zich een 300 mm-chassis dat erop wacht om genadeloos te kunnen toeslaan: 32 Hz onderste grensfrequentie, 500 Watt vermogen, en daarbij nog steeds zuiver, precies en storingsvrij.

  Drie belichte schakelaars aan de voorkant maken het mogelijk om direct het volume, basaandeel of de power te bedienen. Het stroomverbruik in de standby-modus is slechts een bescheiden 1 Watt.

  De Concept E 400 SW is alleen verkrijgbaar als onderdeel van een Concept E 400-set.

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 25,00 cm
   Gewicht 22,50 kg
   Hoogte 59,00 cm
   Diepte 55,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Cinch ingang 5.1 1
   Aansluitklemmen Luidsprekerkabelklemmen
  • Beschrijving Artikel
   Spanning 220 - 240 Volt
   Maximaal verbruik 650 watt
   Netsnoer aansluiting Ja
   Beschermingsgraad 2
   Veiligheid T4AL250V
   Standby-functie Yes
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 2 watt
   Bass boost/EQ Basreglaar
   Volumeregelaar Bass control
   Laagste grensfrequentie (-3 dB) 32 Hz
   Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 35 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal 150 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 55 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 225 watt
   Versterker-configuratie 5.1
   Versterker - technologie Class AB, IC type
   Versterkerkanalen 6
   Subwoofer Ja
   Ingangsvolumeregelaar Yes
  • Beschrijving Artikel
   Maximale kabeldiameter 3,00 mm
   Compensatieopeningen (positie) Voor
   Compensatieopeningen 1
   Opbouw behuizing Bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing Hoogglans (voor), folie (behuizing)
   Magnetische afscherming Ja
   Netto volume 63 liter
   Woofer (aantal per speaker) 1
   Woofer (diameter) 300,00 mm
   Woofer (materiaal) Cellulose

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.43 van 5 bij 7 beoordelingen)
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0
Deze speakers zijn super!Geluidkwaliteit uitstekend, subwoofer vermogen onevenaarbaar, vult gemakkelijk een kamer met de musick.Volledig instelbaar en gebruiksvriendelijk.Vormgeving is ook heel elegan...
Deze speakers zijn super!Geluidkwaliteit uitstekend, subwoofer vermogen onevenaarbaar, vult gemakkelijk een kamer met de musick.Volledig instelbaar en gebruiksvriendelijk.Vormgeving is ook heel elegant vind ik.Enige min punt zijn al de kabels, enkel als je met een deconderstation werkt, en pla
Product is absolute waanzin - puur musickgenot merk Teufel
Oorspronkelijk wilde ik maximaal 3 sterren geven en daar is een reden voor. Ik moest ongewoon lang wachten op mijn 5.1 luidsprekersysteem Concept E 4RICHTIGRICHTIG - in plaats van de beloofde 3-5 werk...
(Automatisch vertaald *)
Product is absolute waanzin - puur musickgenot merk Teufel
Oorspronkelijk wilde ik maximaal 3 sterren geven en daar is een reden voor. Ik moest ongewoon lang wachten op mijn 5.1 luidsprekersysteem Concept E 4RICHTIGRICHTIG - in plaats van de beloofde 3-5 werkdagen levertijd duurde de verzending 8 1/2 werkdagen. Inclusief twee weekends. Ik was erg teleurgesteld over deze kruk-lame-zending en ook niet blij met de "customer service" van Teufel en het informatiebeleid van DHL. (3 van 5 sterren) Maar toen plotseling werd alles vergeten toen het grote pakje aankwam: De subwoofer is een immense en massieve basluidspreker die nauwkeurige of alles doordringende bastonen levert vanaf minuut 1, afhankelijk van het gebruik, gekoppeld aan een kristalheldere, scherpe weergave van de musick - bij voldoende of hoog volume. Het is een puur plezier om met dit voedingssysteem naar baszware musick te luisteren. Mijn benen staan op uit de bas, de vibrerende bas zorgt ervoor dat de mondhoeken van mijn mond omhoog bewegen in de richting van mijn voorhoofd. Het maakt me blij dat ik op deze manier van mijn musick kan genieten voor een gematigde prijs. (5 of 5 sterren) Helaas heb ik ook duidelijke kritiek op het product zelf: Ik denk dat de koper misleid zal worden als hij zowel de bijbehorende kabels als een 5.1 klankkast (externe geluidskaart) moet kopen om musick via alle luidsprekers tegelijk af te spelen. De kabels zijn in ieder geval inbegrepen in de aankoopprijs en u kunt er tenminste op wijzen dat er een ander apparaat voor de 5 stekkers nodig is om volledig te kunnen genieten van de 5.1 geluidsinstallatie. Conclusie: Service ugh - product ugh! Uitzonderlijk geluidsgenot in hoogwaardige en edele kleding tegen betaalbare prijzen. De lamellenverzending en de geheimhouding van de extra kosten, die bij de aankoop van de geluidsinstallatie nog steeds bij de koper terechtkomen, zijn duidelijke punten van kritiek. In totaal dus 4 sterren.
Concept E 4RICHTIGRICHTIG "5.1 Set"
Zeer aan te bevelen! Prijs Prestatie Referentieklasse Frequentie Bende Bende Bass iets te hoog, om te lenen kan zelfs nog lager gaan bij 16 -2RICHTIG Hz. In het midden dominerend hoogtes enigszins sch...
(Automatisch vertaald *)
Concept E 4RICHTIGRICHTIG "5.1 Set"
Zeer aan te bevelen! Prijs Prestatie Referentieklasse Frequentie Bende Bende Bass iets te hoog, om te lenen kan zelfs nog lager gaan bij 16 -2RICHTIG Hz. In het midden dominerend hoogtes enigszins schel Voor een computerset is er niets beters! Reeds vele malen geprobeerd MfG Op Teufel Ga zo door!!!!!!!!
Ik heb deze set nu al een enige tijd en kan zeggen dat ik er erg tevrede mee ben. Teufel is nog niet echt bekend maar hoop voor ze dat ze doorslaan want dat verdienen ze. Het geluid is helder en direc...
Ik heb deze set nu al een enige tijd en kan zeggen dat ik er erg tevrede mee ben. Teufel is nog niet echt bekend maar hoop voor ze dat ze doorslaan want dat verdienen ze. Het geluid is helder en direct. Kwa vormgeving mag hij er zijn maar is niet het mooiste dat er is. Uiteindelijk gaat het om het
goed voor: D
goed voor: D
(Automatisch vertaald *)
Tot nu toe ben ik nog steeds sterk tevreden met deze uitstekende home cinema set, voor PC gebruik is hij vooral heel erg optimaal met de bijgeleverde kabels is het plug and play! (Indien je een 5.1 of...
Tot nu toe ben ik nog steeds sterk tevreden met deze uitstekende home cinema set, voor PC gebruik is hij vooral heel erg optimaal met de bijgeleverde kabels is het plug and play! (Indien je een 5.1 of 7.1 interne of externe geluidskaart hebt) Ik was dan ook zeer tevreden over de prijs waar hij
Mooie krachtige set met 5 identieke speakers en een subwoofer. Aansluiting t.b.v. 3.5mm audio jack vindt ik persoonlijk mooier klinken dan Coaxiaal want het geluid wordt dan warmer weergegeven. Ook on...
Mooie krachtige set met 5 identieke speakers en een subwoofer. Aansluiting t.b.v. 3.5mm audio jack vindt ik persoonlijk mooier klinken dan Coaxiaal want het geluid wordt dan warmer weergegeven. Ook onderdoet deze set niet in games en de positionering van geluiden van verschillende kanten is goed, n