Cinebar 52 THX Streaming

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Cinebar 52 THX Streaming

Lord of the films

(30)

Cinebar 52 THX Streaming

Bestel de opvolger

Cinebar 52 THX Streaming (Streamer) - Set

 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Cinebar 52 THX Streaming - Set

Mogen we voorstellen

All-in-one systeem met soundbar, subwoofer en draadloos streaming muzieksysteem, waarmee je muziekbestanden in zeer hoge kwaliteit via je eigen WLAN streamt. De Cinebar 52 THX Streaming speelt alles: films op Blu-ray, een film op dvd, een sensationeel live concert of funky discotracks. Een echte allrounder!

Alle specs en features op een rij

 • THX soundbar + subwoofer met sensationeel surround geluid
 • Muziekstreaming in CD kwaliteit
 • Subwoofer met diepe bas weergave
 • HDMI met Audio Return Channel
 • Voor tv, game console, Blu-ray speler, en meer
 • Elegant ontwerp met mooie afwerking
 • Gebruiksvriendelijke on-screen menu

250 watt THX subwoofer

Dankzij de krachtige subwoofer van Teufel worden ook de lage frequenties tip-top weergegeven. Deze subwoofer is precies afgestemd op de soundbar en geeft een diepe, dynamische bas, die je hoort en voelt door de hele kamer.

Twee basreflexpoorten

In de behuizing van de subwoofer bevinden zich maar liefst twee basreflexpoorten en verhinderen zo storenden stromingsgeluiden bij hogere volumes. De subwoofer staat bovendien op rubberen pootjes.
Cinebar 52 THX - Subwoofer CB 52 SW - Detail Eck
Cinebar 52 THX - Subwoofer CB 52 SW - Detail Eck

Surround sound uit één box

Ervaar met de gepatenteerde Dolby technologie een omvangrijke surround sound en dat uit slechts één speakerbar. Door het genereren van virtuele geluidsbronnen wordt de aanwezigheid van luidsprekers in de ruimte nagebootst. Dolby Virtual speaker heeft twee geluidsmodi: "Reference“ (realistische surround sound) en "Wide“ (extreem breed stereobeeld bij games en films). Dolby Virtual Speaker kun je indien gewenst, ook deactiveren.
Cinebar 52 THX - Cover - on Black

Direct speelklaar

Of je nu je tv, game console, CD-speler, smartphone of tablet aansluit, de Cinebar 52 THX biedt alle ingangen die je nodig hebt: 4 digitale audio-ingangen, 4 HDMI ingangen inclusief Audio Return Channel, een HDMI-uitgang en twee analoge stereo-ingangen.
Soundbar Cinebar 52 THX Rückseite

Ondersteunt alle formaten

Der Cinebar 52 THX decodeert DTS & Dolby Digital en heeft een decoder voor Dolby Pro Logic & Dolby Pro Logic II. Dit maakt de Cinebar 52 THX compatibel met alle geluidsformaten (van tv, Blu-ray player, Wii U, Playstation 3 & 4, Xbox 360 enOne).
Soundbar Cinebar 52 THX Teufel

Director’s Cut

In de uitgebreide test van Hardware.Info van febrari 2017 kwam de Cinebar 52 THX met een 8,4 als beste soundbar uit de bus en kreeg hiervoor de Ultimate Award!

De voorganger van de Cinebar 52 THX werd meerdere malen getest door vakpers en gebruikers: hifi.nl testte de voorganger en kwam tot de volgende conclusie: 'Met de Teufel Cinebar 51 THX til je op eenvoudige wijze de geluidskwaliteit van een televisietoestel naar een hoger plan.'

Ook op Kieskeurig.nl werd de voorganger geprezen. Zo schreef r.schuur over de Cinebar 51 THX het volgende: ‘Ik heb deze Teufel Cinebar nu 2 weken in bezit en mijn eerste reactie was: wat een superieur geluid. De klankweergave is zeer helder dat merk je tijdens het luisteren van muziek. Tijdens films kijken geeft de Teufel Cinebar 51 gewoon een extra dimensie, Ik kan alleen maar zeggen dit moet je ervaren!’

Pluspunt HDMI

Met HDMI CEC (Consumer Electronics Control) regel je het volume en de uitgang voor de Cinebar met de afstandsbediening van je tv. Met HDMI ARC (Audio Return Channel) sluit je de Blu-ray player, gaming console en de tv met slechts drie kabels aan de Cinebar aan en wordt de audiokabel uit de tv overbodig.

Goed uitgerust

De Cinebar 52 THX krijg je met een massieve aluminium afstandsbediening, subwoofer kabel, wandbevestiging en tafelstatief.
Soundbar Cinebar 52 THX Teufel TV

Wifi netwerkplayer

De Teufel Connector is een hifi netwerkplayer die je muziekinstallatie met de streamingwereld verbindt. De Connector maakt streamingdiensten als Spotify, TuneIn, Soundcloud, Youtube en je eigen muziekverzameling via de Teufel Raumfeld app toegankelijk. Sluit hem met een cinch kabel op je versterker, AV-receiver, soundbar of andere muziekbron aan.
Teufel Connector WLAN Streaming

Hifi streaming

Met Teufel Streaming krijg je toegang tot miljoenen songs van Spotify of andere streamingdiensten en geniet je van een geweldige sound in cd-kwaliteit. Je bedient alles gemakkelijk met de Teufel Raumfeld app op je telefoon. De speakers hebben een geïntegreerde versterker , waardoor je geen extra apparten meer nodig hebt. De streaming speakers zijn inhouse in Berlijn ontwikkeld.

Muziek van iedere geluidsbron

Met Raumfeld luister je naar streamingdiensten of je eigen muziekverzameling – alle gangbare audioformaten worden ondersteund. Je kunt er zelfs je platenspeler op aansluiten om zo je albums naar al je Raumfeld speakers te streamen.

De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

Compact Disc
Verbind een cd-speler via een cinch-kabel met de Teufel Streaming speaker en stream de muziek lossless, bijvoorbeeld naar een andere kamer.

TV Sound

TV sound
Verbind je tv via cinch (of HDMI bij de Soundbar of Sounddeck) en luister naar een lossless tv-sound via je Teufel Streaming speaker.

De in-app setup assistent helpt je snel en gemakkelijk door het installatieproces. Wat je nodig hebt, is een iOS (vanaf versie 9) of Android apparaat, een wifi-router plus eventuele wifi-acces points bij een zwak wifi-netwerkwerk.

Aansluiten
Download app
Streamen

PDS - Raumfeld Connector - Schritte 123

Inhoud levering

 • 1× Stroomkabel
 • 1× Actieve subwoofer CB 52 SW
 • 1× Stroomkabel
 • 1× Hoekadapter HDMI 90° für CB 52 SB
 • 1× Afstandsbediening voor Cinebar 52
 • 1× Hoekadapter HDMI 270° für CB 52 SB
 • 2× Hoekadapter cinch 90° voor CB 52 SB
 • 1× mono cinch cable for Sounbar CB 52 SB
 • 1× table stand for CB 52 SB
 • 1× Hoekadapter TOSLINK (draaibaar) voor CB 52 SB
 • 1× wall bracket for CB 52 SB
 • 1× Soundbar CB 52 SB
 • 1× LAN-kabel 2 m
 • 1× Voeding
 • 1× Teufel Connector
Soundbar Cinebar 52 THX Streaming

Technische details

 • Cinebar 52 THX - Subwoofer CB 52 SW - Front Angled

  Actieve subwoofer CB 52 SW

  De subwoofer van de Cinebar 52 THX rondt de weergave naar beneden af. Dankzij de extreem krachtige bassen wordt een frequentiebereik 35 HZ behaald! De aanwezigheid van de subwoofer garandeert een weergave-niveau dat met gangbare home cinema installaties is te vergelijken.

  De ingebouwde versterker realiseert 320 Watt vermogen. Hij stuur een 250 mm grootte woofer aan, dat zich in een optmaal aangepaste basreflex-behuizing bevindt.

  Ruimtes tot 35 m² kunnen met deze woofer van geluid worden voorzien. Dankzij de Auto On schakelaar is een stroombesparende standby-modus mogelijk.

  De CB 52 SW is alleen in de combinatie Cinebar 52 verkrijgbaar. Hij kan niet apart worden besteld.

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 31,00 cm
   Gewicht 17,20 kg
   Hoogte 42,00 cm
   Diepte 46,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Cinch ingang 1
  • Beschrijving Artikel
   Spanning 230 Volt
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Netsnoer aansluiting Ja
   Beschermingsgraad 2
   Veiligheid 1,6 A
   Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 0,40 watt
   Volumeregelaar Yes
   Laagste grensfrequentie (-3 dB) 35 Hz
   Versterkervermogen subwooferkanaal 150 watt
   Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 250 watt
   Versterker-configuratie 1.0
   Versterker - technologie Class-D
   Versterkerkanalen 1
   Subwoofer Ja
  • Beschrijving Artikel
   Akoestisch principe 1-kanaals
   Compensatieopeningen (positie) Onder
   Compensatieopeningen 2
   Opbouw behuizing bassreflex
   Materiaal behuizing MDF
   Afwerking behuizing Laminaat, mat
   Magnetische afscherming Ja
   Sidefire Ja
   Geïntegreerd statief Ja
   Woofer (aantal per speaker) 1
   Woofer (diameter) 250,00 mm
   Woofer (materiaal) Cellulose, gelaagd
   Frequentiebereik van/tot 35 - 120 Hz
   SPL 101 dB/1m
  Cinebar 52 THX - Soundbar CB 52 SB - Front

  Soundbar CB 52 SB

  THX-gecertificeerd multitalent in compact formaat - de Cinebar 52 THX koketteert met tijdloze elegantie optiek en een ernom vermogen.
  De Cinebar 52 THX met gesloten behuizing werkt volgens het 2-kanaals principe met twee aluminium tweeters van 25 mm doorsnede en vier 100 mm midrange drivers van gelaagd cellulose. Het materiaal van de membranen verenigt licht gewicht en stijfheid - de hoorbare gevolgen: stabieler volume en enorme dynamiek. Met een vermogen van 120 Watt per satellietkanaal kunnen ook grotere luisterruimtes van geluid worden voorzien.

  De Cinebar 52 THX beschikt over vier HDMI-ingangen en één HDMI 1.4b uitgang. Dankzij HDMI-CEC en ARC worden compatibele TV’s en Blu-ray-spelers automatisch met de soundbar gekoppeld. Er is dan ook maar één afstandsbediening nodig om meerdere apparaten te bedienen. Op de zes extra audio ingangen: digitale en analoge kunnen cd-spelers, iPad en andere afspeel apparatuur worden aangesloten.

  De decoder is zeer compleet uitgerust en biedt naast DTS en Dolby Digital ook Dolby Pro Logic II en Dolby Virtual Speaker voor indrukwekkend ruimtelijke geluid een slechts een soundbar.

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 102,00 cm
   Gewicht 8,60 kg
   Hoogte 14,00 cm
   Anders Wordt de Cinebar op het bijgevoegde statieg geplaatst, dan is het geheel 15 cm hoog
   Diepte 10,00 cm
  • Beschrijving Artikel
   Subwoofer uitgang 1
   AUX Ja
   Cinch ingang stereo 1
   Minijack ingang 3,5 mm 1
   Digitale ingang coax 2
   Digitale ingang optisch 2
   Compatibel met Amazone Echo Ja
   Compatibel met Google Home Ja
   HDMI-versie 1.4b
   Video-ingangen HDMI Ja
  • Beschrijving Artikel
   DTS Ja
   Dolby Digital Ja
   Dolby Pro Logic II Ja
   Dolby Pro Logic Ja
   Dolby Virtual Speaker Ja
  • Beschrijving Artikel
   Afstandsbediening Draadloze
   Materiaal Aluminium
   Spanning 230 Volt
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Maximaal verbruik 400 watt
   Netsnoer aansluiting Ja
   Beschermingsgraad 2
   Veiligheid 1.6 A
   Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
   Standby-functie Ja
   Standby verbruik 0,40 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 100 watt
   Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 150 watt
   Versterker-configuratie 2.0
   Versterker - technologie Class D
   Versterkerkanalen 2
  • Beschrijving Artikel
   Akoestisch principe 2-kanaals
   Opbouw behuizing gesloten
   Materiaal behuizing Aluminium
   Afwerking behuizing Geborsteld aluminium
   Magnetische afscherming Ja
   Netto volume 11,3 liter
   Sleutelgatophanging Ja
   Diameter schroefgat 4,00 mm
   Bevestiging wandbeugel Ja
   Tweeter (aantal per speaker) 2
   Tweeter (diameter) 25,00 mm
   Tweeter (materiaal) Aluminio
   Midrange (aantal per speaker) 4
   Midrange (diameter) 100,00 mm
   Midrange driver (materiaal) Cellulose met coating
   Frequentiebereik van/tot 120 - 22000 Hz
   SPL 103 dB/1m
  • Beschrijving Artikel
   Overige Ingebouwde beugel ter bevestiging aan de muur
  Teufel WLAN Streaming

  Teufel Connector

  De Connector verbindt je bestaande stereo- of home cinema installatie met het Teufel systeem en maakt wifi-streaming en internetmuziekdiensten beschikbaar. Hij zendt muziek uit het web of je muziekverzameling van de meest uiteenlopende bronnen (bijv. internet, pc, externe harde schrijf, USB-stick) direct naar je installatie.

  Het apparaat ontvangt audiosignalen van je installatie, encodeert deze in 'real time' en stelt ze in je netwerk beschikbaar. Dit gebeurt met de 24bit/96kHz Cirrus Logic digitaal/analoog-omzetter die een extreem lage ruisfactor heeft en voor draadloze overdracht van je muziekdata zonder dataverlies zorgt. Je kunt de Connector met de Raumfeld Controller of UpnP-control point aansturen (bijv. Windows Media Player 12). Alle setup-instellingen worden automatisch met een druk op de knop overgedragen.

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 17,20 cm
   Gewicht 0,29 kg
   Hoogte 2,80 cm
   Diepte 12,70 cm
  • Beschrijving Artikel
   Cinch uitgang stereo 1
   Digitale uitgang optisch 1
   Cinch ingang stereo 1
   LAN Ja
   LAN Ja
   USB 2.0 Ja
   Wifi Ja
   Wifi Ja
  • Beschrijving Artikel
   AAC Ja
   Apple Lossless Ja
   FLAC Ja
   MP3 Ja
   OGG Ja
   Overige Gapless playback wordt ondersteund
   WAV Ja
  • Beschrijving Artikel
   Internetradio Ja
   Sleeptimer Ja
  • Beschrijving Artikel
   Spanning 230 Volt
   Aan-/uitschakel automatiek Ja
   Standby-functie Ja
   Multiroom Ja
   10/100-Mbit/s ethernet Ja
   Infrastructuurmodus Ja
   Wifi-standaard 802.11b/g/n
   Wifi-beveiliging WPA, WPA2
   Maximaal aantal nummers 150.000
  • Beschrijving Artikel
   Chromecast Ja
   SoundCloud Ja
   Spotify Ja
   Napster Ja
   TuneIn Ja

Recencies & reviews

Dit vinden andere klanten van het product
(4.88 van 5 bij 26 beoordelingen)
5
23
4
3
3
0
2
0
1
0
Krachtige Soundbar
De Cinebar 52 THX Streaming is een zeer goed alternatief voor 5.1 systemen. De Cinebar in de feestzaal (ca. 45 m2) met beamer en scherm en het geluid/basgeluid is echt geweldig. Het kostte me 25 min...
(Automatisch vertaald *)
Krachtige Soundbar
De Cinebar 52 THX Streaming is een zeer goed alternatief voor 5.1 systemen. De Cinebar in de feestzaal (ca. 45 m2) met beamer en scherm en het geluid/basgeluid is echt geweldig. Het kostte me 25 minuten om de app uit te pakken en te starten, maar alleen omdat ik hem nog moest downloaden. Naar mijn mening is de enige zwakte, zoals in andere recensies is geschreven, de afstandsbediening. Het voelt hoogwaardig aan, maar de drukpunten van de afzonderlijke knoppen zijn gewoonweg slecht. Ik zou zeker weer voor dit apparaat kiezen. Rotsachtige groeten ✌
Bioscoop thuis
Ik heb er geen spijt van dat ik de Teufel Cinebar heb gekocht. Bioscoopgevoelens. De onderzeeër is een wapen en is al precair voor huisvesting. In het huis kan ik met volle teugen genieten van het di...
(Automatisch vertaald *)
Bioscoop thuis
Ik heb er geen spijt van dat ik de Teufel Cinebar heb gekocht. Bioscoopgevoelens. De onderzeeër is een wapen en is al precair voor huisvesting. In het huis kan ik met volle teugen genieten van het ding. Dit geldt voor films en het luisteren naar musick. Gewoon een plezier.
Topklasse
Met deze soundbar doe je alles goed. topgeluid
(Automatisch vertaald *)
Soundbar
Een goede sounbar met een prachtige sub, een halve ster om weg te geven omdat hij iets te hoog is :) maar met de bijgeleverde muurbevestiging is het gezeur op het hoogste niveau! Duimen omhoog!
(Automatisch vertaald *)
Gewoon top
Het was HET kerstcadeau voor mijn man. Als mannen van Kerstmis genieten als kleine kinderen, weet ik zeker dat het Christuskind van de duivel er was...
(Automatisch vertaald *)
Klinkt bijna als in de bioscoop
Super systeem, puntig geluid en vele aansluitmogelijkheden, zou ze steeds weer kopen
(Automatisch vertaald *)
Hallo iedereen
Ik ben super tevreden met de Cinebar. 2 hoekadapters ( HDMI ) ontbraken in de levering.
(Automatisch vertaald *)
Een nieuwe liefde
Nadat de subwoofer bij aankomst een laag piepgeluid had laten horen, werd het goede apparaat direct vervangen. De hele zaak ging super ongecompliceerd! Binnen een week had ik de vervangende eenheid bi...
(Automatisch vertaald *)
Een nieuwe liefde
Nadat de subwoofer bij aankomst een laag piepgeluid had laten horen, werd het goede apparaat direct vervangen. De hele zaak ging super ongecompliceerd! Binnen een week had ik de vervangende eenheid bij mij thuis. De service van Teufel is gewoonweg top! Ook de medewerker aan de telefoon, die mijn klacht had meegenomen, was erg vriendelijk en nam de tijd voor mij. Nu alles werkt, wil ik de nieuwe Cinebar nooit meer missen! De geluidskwaliteit is super! (zoals verwacht door de duivel)
Tadas
Zeer goed geluid!
(Automatisch vertaald *)
Geweldig geluid!
Zeer goed geluid, eenvoudige installatie. De bediening met de afstandsbediening van de televisie werkt perfect. Een draadloze subwoofer zou het geheel perfectioneren. De bassen zijn krachtig en eenvou...
(Automatisch vertaald *)
Geweldig geluid!
Zeer goed geluid, eenvoudige installatie. De bediening met de afstandsbediening van de televisie werkt perfect. Een draadloze subwoofer zou het geheel perfectioneren. De bassen zijn krachtig en eenvoudig te regelen. Een absolute aanrader!