Web IT & Web Content | Teufel

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Web IT & Web Content

Web IT
We werken met  behulp van de nieuwste technologieën en agiele werkmethodes.

Dominik, senior. PHP developer

Karriere - Team - Web IT - Dominik
Wat zijn je kerntaken?

Als full-stack PHP developer in ons team ben ik onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van onze ontwikkelomgeving en de automatisering van de workflow. Daarnaast werken we allemaal samen met onze externe bureaus en de verschillende afdelingen aan de optimalisatie en constante nieuwe en verdere ontwikkeling van de webshop met behulp van de nieuwste technologieën en agile werkmethodes.

Welke raakvlakken hebben jullie met andere afdelingen?

We werken veel samen met de grafische designers om samen de typische stijl van Teufel online weer te geven.  Om onze bestaande producten op de markt te kunnen blijven presenteren, te behouden en ook om nieuwe producten voor te stellen , zijn we voortdurend in gesprek met het content- en online marketing team, die hoge eisen stellen aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de software. Een andere belangrijke overkoepelende verbinding bestaat met ons ERP-team, dat de brug is naar ons productmanagementsysteem, om een veilige en permanente gegevensoverdracht te garanderen.

Welke developers werken er bij jullie?

Ons team bestaat momenteel uit vier full-stack PHP developers die zich richten op de optimalisatie, het onderhoud en de constante nieuwe en doorlopende ontwikkeling van onze webshops, alsmede een frontend developer die een sterke focus heeft op corporate en full-responsive design en die bij de ondersteuning van alle technische blog onderwerpen helpt. 

Web Content
We zijn allemaal echte techfreaks en gek op onze producten.

Markus, teamleider Web Content

Karriere - Team - Web Content - Markus
Wat gebeurt er bij Web Content?

Het Web Content team is de directe verbinding naar onze klanten: wij presenteren alle producten in onze webwinkels en op verkoopplatforms. Hiervoor voeren we afbeeldingen, beschrijvingen en technische gegevens in, maken we vergelijkings- en verklarende pagina's en publiceren we campagnes. We zijn ook altijd betrokken bij zichtbare veranderingen in de webshop, zoals een mooier design of nieuwe functies.

Hoe zou jij je team beschrijven?

Mijn team weet alles over het internet en werkt perfect tot in de puntjes. We zijn allemaal echte techfreaks en gek op onze producten. Daarom kunnen we nieuwe designs perfect met HTML, CSS en andere frameworks implementeren, maar ook om de usability van onze webshop te verbeteren. Het gebruik van grote shop- en contentmanagementsystemen is voor ons kinderspel.