mini-stereo-set

Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Menu openen Menu sluiten
Home

Mini stereo sets van Teufel

Productlijst filter

Filter Herstellen

11 Resultaten

Alle mini-stereo-set producten: 11 Resultaten
Sluiten
  • € 222,00 € 950,00
Taal Selecteer taal store

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Over mini stereo sets

Mini stereo sets getest

Ben je op zoek naar een nieuwe stereo of hifi set? Informeer je dan uitgebreid, beginnende bij de productomschrijving op de website van de fabrikant. De specs en features staan hier duidelijk vermeld. Vervolgens komt het World Wide Web eraan te pas. Hier lees je niet alleen beoordelingen van klanten die je voor zijn gegaan bij de aanschaffing van hetzelfde model, maar ook uitgebreide recensies van vakjournalisten. Zo lees je ook wat klanten en vakpers over onze Kombo mini installatie zeggen. Zo krijg je een volledig beeld van de miniset.

De mini stereo sets van de Kombo-serie

De mini hifi-set Kombo, designed & engineered by Teufel biedt een volledig pakket in hifi-kwaliteit. Twee speakers en een 60 watt versterker met cd-speler en FM-radio garanderen een top geluid. Audiobestanden van mp3 en WMA kunnen gewoon als muziek-cd of via de USB-poort worden weergegeven. Wil je ook streamen? De Streamer maakt van de Ultima 20 Kombo een muziek streamend systeem via wifi.

Ondanks het compacte formaat heeft de mini set een krachtige sound die genoeg power heeft voor kleine tot middelgrote ruimtes. Een groot voordeel is de makkelijke plaatsing in je woonkamer. De stereo zet je gemakkelijk in een kast of op een dressoir. De goede prijs-kwaliteitverhouding valt bij klanten en vakpers in goede aarde. Kijk in de Teufel webshop welke hifi-installatie goed bij jou en je luisterwensen past.

Relevante thema's

en spannende categorieën