Sounddeck

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Header - Sounddeck

Een voetstuk voor je tv

Sounddeck

Productlijst filter

Filter Herstellen

2 Resultaten

Alle Sounddeck producten: 2 Resultaten
Sluiten
  • € 649,00 € 1.000,00
Taal Selecteer taal store

Productlijst

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Soundbase van Teufel – tilt je tv sound naar een hoger level

Of je nu een audiofiel bent of niet, met het dunne geluid dat uit je tv komt, hoef je geen genoegen te nemen. Waarom zou je ook? Er zijn tegenwoordig mooie oplossingen verkrijgbaar die je tv de sound geven die hij verdient. Om het voor jou passende systeem te vinden, is het zaak dat je kijkt naar de beschikbare ruimte en je luisterwensen. Teufel Audio heeft een groot aanbod aan compacte tv-soundsystemen met een groots geluid – woon je niet al te groot of houd je meer van een alles-in-een systeem, dan is een soundbar of soundbase wellicht de passende oplossing voor jou.

Soundbase of soundbar – wat is het verschil?

Met de komst van de soundbar en later de soundbase, ook wel sounddeck genoemd, is de vraag naar compacte home cinema systemen flink gestegen. Niet iedereen heeft namelijk de ruimte voor een complete 7.1 of 5.1 surround set. Wil je een kwalitatief hoogwaardig systeem dat niet veel ruimte in beslag neemt, dan is de soundbase een mooi alternatief. Maar wat is een soundbase nu precies? Anders dan de soundbar die je voor je tv zet of erboven hangt, is de soundbase een speaker in een ruime behuizing die je onder je tv plaatst. In de basis zijn meerdere speakers in een regelmatige afstand van elkaar ingebouwd die zo voor een virtuele surround weergave zorgen. Ingebouwde woofers, geïntegreerd in alle Teufel sounddecks, garanderen een krachtige bas.

Soundbase – specs en features

De Raumfeld Sounddeck uit de Teufel/Raumfeld collectie is een wifi soundbase met een speciaal door Teufel ontworpen technologie. Deze Wellenfeld-techniek zorgt voor een breed geluidsbeeld waardoor je overal in je kamer van een goede klank geniet. Bovendien heeft de Raumfeld Sounddeck een bijzonder feature met vier verschillende sound-modi die het geluid optimaliseren. Kijk je naar een sport event, dan zet je de sounddeck om in Arena-modus. Theater en Voice zijn speciaal voor het gesproken woord ontwikkeld en Stereo is de perfecte modus wanneer je naar muziek luistert.

De Cinebase, een compacte soundbase van Teufel Audio maakt gebruik van de Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie waardoor je in iedere luisterpositie een goede geluidsweergave ervaart. Dankzij bluetooth 4.0 met aptX codec luister je via je smartphone of tablet draadloos en zonder kwaliteitsverlies naar alle muziek ter wereld. In combinatie met de Raumfeld Connector wordt de Cinebase zelfs een wifi streaming muzieksysteem, dat samen met andere Raumfeld systemen in een multiroom opstelling werkt. De geïntegreerde Class D versterkers met 280 Watt vermogen bij de Raumfeld Sounddeck en 257 Watt bij de Cinebase laten je van een extreem dynamische geluidsweergave genieten. Alles bij elkaar opgeteld twee audiosystemen die een meer dan volwaardig alternatief zijn voor een 5.1 surround set en een waar genot bij het kijken van films, het spelen van games en het luisteren naar muziek.

Soundbase – getest en voor zeer goed bevonden

Klantenreviews en tests van audioexperts zijn een waardevolle bron van informatie wanneer je een hoogwaardig audiosysteem als de soundbase besluit aan te schaffen. Ze helpen je bij het maken van een keuze. Daarom hechten we bij Teufel grote waarde aan eerlijke meningen en vind je bij alle audiosystemen klantenbeoordelingen en uitvoerige reviews van gerenommeerde hifi-experts. Zo ben je goed geïnformeerd om een gefundeerde beslissing te nemen!

Teufel Audio – de beste keuze als het om je nieuwe soundbase gaat

De beste tv sound voor de beste prijs en met de beste service – dat klinkt toch als muziek in je oren! Teufel maakt het waar! Door de directe verkoop besparen wij op opslagkosten en tussenleveranciers en dat merk je in de prijs! Bovendien mag je tot 8 weken lang de sounddeck thuis uitproberen met je lievelingsmuziek, je filmbibliotheek en je games. Ben je tevreden, dan zijn wij het ook. Is de soundbase niet wat je zocht? Even goede vrienden – we halen de soundbase dan gewoon weer bij je op, zonder dat hier extra kosten voor jou aan verbonden zijn. Typisch Teufel!