Gezichten van de brand

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Zo origineel als onze sound

De gezichten
van onze brand

 

Wij houden van charismatische persoonlijkheden die onze waarden delen en bij de Teufel levensstijl passen. Of ze nu uit de mode-, sport- of filmwereld komen, ons verbindt de moed om onze innerlijke stem te volgen en nieuwe wegen in te slaan.

Fabio Wibmenr - BOOMSTER

Fabio Wibmer

Voor Fabio lijkt de zwaartekracht niet te bestaan. De biker haalt de meest ongelooflijke trucs uit op zijn fiets en miljoenen mensen kijken vol spanning naar zijn video's. Voor Teufel heeft hij een limited edition van de BOOMSTER gemaakt met stijlvolle opdrukken in zwart en goud.

Heinz Strunk

Heinz Strunk

Studio Braun, Fraktus of de Gouden Handschoen – Heinz Strunk is een multi-talent in de culturele scene. Als schrijver positioneert hij zicht tussen dichter en grapjas. In 2022 kwam zijn roman "Ein Sommer in Niendorf" op de bestsellerlijst van Spiegel. Tegen de achtergrond van de Oberbaumbrücke presenteert hij onze POWER HIFI.

Finn Springborn

Finn Springborn

Professioneel surfer Finn Springborn is zeker geen warm-weer surfer. In zijn geboorteland Denemarken bereikt het water geen tropische temperaturen en Finn is ook gewend aan ruigere omstandigheden: samen met zijn cameraman Philipp bezocht de koudwatersurfer tijdens de wintermaanden de mooiste surfspots van Europa en legde hij de highlights vast in een korte film. Finn geniet ook graag van zijn favoriete sound direct op het strand: met de AIRY SPORTS TWS of de ROCKSTER AIR.

Ali Lacin

Ali Lacin

Ali, een professionele atleet uit Berlijn, legt de lat hoog: hij won de bronzen medaille op de 200 m sprint op de Paralympics 2019 en kwalificeerde zich daarmee voor de Paralympische Spelen in Tokio in 2021. Hij stond in 2020 voor de camera van Teufel en presenteerde de AIRY SPORTS.