Gesichter der Marke

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Zo origineel als onze sound

De gezichten
van onze brand

Wij houden van charismatische persoonlijkheden die onze waarden delen en bij de Teufel levensstijl passen. Of ze nu uit de mode-, sport- of filmwereld komen, ons verbindt de moed om onze innerlijke stem te volgen en nieuwe wegen in te slaan.

Frederick Lau

Frederick acteert met hart en ziel. Altijd intens, altijd echt en eerlijk. Een echte Berliner, met het hart op de tong. Iemand zoals wij. De acteur is al twee jaar het gezicht van ons merk en deelt onze passie voor goed geluid.

Ali Lacin

Ali, een professionele atleet uit Berlijn, legt de lat hoog: hij won de bronzen medaille op de 200 m sprint op de Paralympics 2019 en kwalificeerde zich daarmee voor de Paralympische Spelen in Tokio in 2021. Hij stond in 2020 voor de camera van Teufel en presenteerde de AIRY SPORTS.

Buki Akomolafe

Designer Buki laat fast fashion links liggen en produceert duurzame kleding van fair trade materialen. Opvallende prints en felle kleuren zijn haar handelsmerk. In haar Berlijnse showroom in de Bergmann-wijk kun je haar androgyne mode bewonderen.

Fabio Wibmer

Voor Fabio, lijkt zwaartekracht niet te bestaan. De biker haalt met zijn fiets de meest ongelooflijke trucs uit en houdt met zijn video's een miljoenenpubliek in spanning. Dat hij in de zomer van 2020 op zijn fietsstuur balanceerde met de Teufel BOOMSTER in zijn hand was voor hem een koud kunstje, maar voor ons een verbazingwekkende stunt, geweldig om te zien.